Error: Fel 29080 - VBA -modulerna i denna databas verkar ha sparats med fel. Access kan återställa modulerna, men du bör säkerhetskopiera databasen först. Om du vill avbryta så att du kan göra en säkerhetskopia av databasen klickar du på Avbryt. Gör sedan en säkerhetskopia av databaserna

Hur du åtgärdar körtiden Fel 29080 VBA-modulerna i denna databas verkar ha sparats med fel

Den här artikeln innehåller felnummer Fel 29080, allmänt känt som VBA-modulerna i denna databas verkar ha sparats med fel som beskrivs som VBA -modulerna i denna databas verkar ha sparats med fel. Access kan återställa modulerna, men du bör säkerhetskopiera databasen först. Om du vill avbryta så att du kan göra en säkerhetskopia av databasen klickar du på Avbryt. Gör sedan en säkerhetskopia av databaserna

Om Runtime Fel 29080

Runtime Fel 29080 inträffar när Microsoft Access misslyckas eller kraschar medan den körs, därav namnet. Det betyder inte nödvändigtvis att koden var korrupt på något sätt, utan bara att den inte fungerade under körtiden. Den här typen av fel kommer att visas som ett irriterande meddelande på din skärm om det inte hanteras och rättas till. Här är symtom, orsaker och sätt att felsöka problemet.

Definitioner (Beta)

Här listar vi några definitioner av de ord som finns i ditt fel, i ett försök att hjälpa dig att förstå ditt problem. Detta är ett pågående arbete, så ibland kan det hända att vi definierar ordet felaktigt, så hoppa gärna över det här avsnittet!

• Åtkomst - ANVÄND INTE den här taggen för Microsoft Access, använd [ms -access] istället
  • Säkerhetskopiering - Handlingen av spara sina filer, data, applikationer osv.
  • Klicka - Klicka i användargränssnitt för att trycka ned en musknapp eller liknande inmatningsenhet.
  • Kopiera - Att kopiera är att skapa en kopia av ett objekt utan att förstöra originalet
  • Databas - En databas är en organiserad samling av data
  • Vba -Visual Basic for Applications VBA är ett händelsebaserat, objektorienterat programmeringsspråk för att skriva makron, som används för hela Office-paketet liksom för andra program
  • Access - Microsoft Access, även känt som Microsoft Office Access, är ett databashanteringssystem från Microsoft som vanligtvis kombinerar den relationella Microsoft JetACE Database Engine med ett grafiskt användargränssnitt och verktyg för mjukvaruutveckling
  • Moduler - En logisk underavdelning av ett större, mer komplext system.

Symtom på Fel 29080 - VBA-modulerna i denna databas verkar ha sparats med fel

Runtimefel inträffar utan förvarning. Felmeddelandet kan komma upp på skärmen varje gång Microsoft Access körs. Faktum är att felmeddelandet eller någon annan dialogruta kan dyka upp om och om igen om det inte åtgärdas tidigt.

Det kan förekomma att filer raderas eller att nya filer dyker upp. Även om detta symptom till stor del beror på virusinfektion kan det tillskrivas som ett symptom för körtidsfel, eftersom virusinfektion är en av orsakerna till körtidsfel. Användaren kan också uppleva en plötslig minskning av hastigheten på internetanslutningen, men detta är inte alltid fallet.

Fix VBA-modulerna i denna databas verkar ha sparats med fel (Error Fel 29080)
(Endast för illustrativa ändamål)

Källor till VBA-modulerna i denna databas verkar ha sparats med fel - Fel 29080

Under programvarukonstruktionen kodar programmerare i väntan på att fel ska uppstå. Det finns dock ingen perfekt utformning, eftersom fel kan förväntas även med den bästa programutformningen. Fel kan uppstå under körning om ett visst fel inte upplevs och åtgärdas under utformning och testning.

Körtidsfel orsakas i allmänhet av inkompatibla program som körs samtidigt. Det kan också uppstå på grund av minnesproblem, en dålig grafikdrivrutin eller virusinfektion. Oavsett vad som är fallet måste problemet lösas omedelbart för att undvika ytterligare problem. Här finns sätt att åtgärda felet.

Reparationsmetoder

Runtimefel kan vara irriterande och ihållande, men det är inte helt hopplöst, reparationer finns tillgängliga. Här är sätt att göra det.

Om en reparationsmetod fungerar för dig, klicka på knappen Uppvärdera till vänster om svaret, så får andra användare veta vilken reparationsmetod som fungerar bäst för tillfället.

Observera: Varken ErrorVault.com eller dess författare tar ansvar för resultaten av de åtgärder som vidtas genom att använda någon av de reparationsmetoder som anges på den här sidan - du utför dessa steg på egen risk.

När du får ett runtime -fel, kom ihåg att det händer på grund av program som är i konflikt med varandra. Det första du kan göra för att lösa problemet är att stoppa dessa motstridiga program.
  • Öppna Aktivitetshanteraren genom att klicka på Ctrl-Alt-Del samtidigt. Detta låter dig se listan över program som körs för närvarande.
  • Gå till fliken Processer och stoppa programmen ett efter ett genom att markera varje program och klicka på knappen Avsluta process.
  • Du måste observera om felmeddelandet återkommer varje gång du stoppar en process.
  • När du väl har identifierat vilket program som orsakar felet kan du fortsätta med nästa felsökningssteg och installera om programmet.
Använda kontrollpanelen
  • I Windows 7 klickar du på Start -knappen, sedan på Kontrollpanelen och sedan på Avinstallera ett program
  • I Windows 8 klickar du på Start -knappen, rullar sedan ner och klickar på Fler inställningar, klickar sedan på Kontrollpanelen> Avinstallera ett program.
  • I Windows 10 skriver du bara Kontrollpanelen i sökrutan och klickar på resultatet och klickar sedan på Avinstallera ett program
  • När du är inne i Program och funktioner klickar du på problemprogrammet och klickar på Uppdatera eller Avinstallera.
  • Om du valde att uppdatera behöver du bara följa instruktionen för att slutföra processen, men om du valde att avinstallera kommer du att följa uppmaningen för att avinstallera och sedan ladda ner igen eller använda programmets installationsskiva för att installera om programmet.
Använda andra metoder
  • För Windows 7 kan du hitta listan över alla installerade program när du klickar på Start och rullar musen över listan som visas på fliken. Du kanske ser det i listan för att avinstallera programmet. Du kan fortsätta och avinstallera med hjälp av verktyg som finns på den här fliken.
  • För Windows 10 kan du klicka på Start, sedan på Inställningar och sedan välja Appar.
  • Rulla nedåt för att se listan över appar och funktioner som är installerade på din dator.
  • Klicka på programmet som orsakar runtime -felet, sedan kan du välja att avinstallera eller klicka på Avancerade alternativ för att återställa programmet.
Virusinfektion som orsakar körtidsfel på din dator måste omedelbart förebyggas, karantäneras eller tas bort. Se till att du uppdaterar ditt virusprogram och kör en grundlig genomsökning av datorn eller kör Windows -uppdatering så att du kan få den senaste virusdefinitionen och fixa.
Du kanske får felet på grund av en uppdatering, till exempel paketet MS Visual C ++ som kanske inte är installerat korrekt eller helt. Vad du kan göra då är att avinstallera det aktuella paketet och installera en ny kopia.
  • Avinstallera paketet genom att gå till Program och funktioner, leta reda på och markera Microsoft Visual C ++ Redistributable Package.
  • Klicka på Avinstallera högst upp i listan, och när det är klart startar du om datorn.
  • Ladda ner det senaste omfördelningsbara paketet från Microsoft och installera det.
Du kan också uppleva körtidsfel på grund av mycket lågt ledigt utrymme på din dator.
  • Du bör överväga att säkerhetskopiera dina filer och frigöra utrymme på hårddisken
  • Du kan också rensa cacheminnet och starta om datorn
  • Du kan också köra Diskrensning, öppna ditt utforskarfönster och högerklicka på din huvudkatalog (vanligtvis C:)
  • Klicka på Egenskaper och sedan på Diskrensning
Om felet är relaterat till en dålig grafikdrivrutin kan du göra följande:
  • Öppna Enhetshanteraren, leta upp grafikdrivrutinen
  • Högerklicka på grafikkortdrivrutinen, klicka sedan på avinstallera och starta sedan om datorn
Om felet du får är relaterat till Internet Explorer kan du göra följande:
  1. Återställ din webbläsare.
    • För Windows 7 kan du klicka på Start, gå till Kontrollpanelen och sedan klicka på Internetalternativ till vänster. Sedan kan du klicka på fliken Avancerat och sedan på knappen Återställ.
    • För Windows 8 och 10 kan du klicka på Sök och skriva Internetalternativ, gå sedan till fliken Avancerat och klicka på Återställ.
  2. Inaktivera skriptfelsökning och felmeddelanden.
    • I samma Internetalternativ kan du gå till fliken Avancerat och leta efter Inaktivera skriptfelsökning
    • Sätt en bock i alternativknappen
    • Avmarkera samtidigt "Visa ett meddelande om varje skriptfel" och klicka sedan på Verkställ och OK, starta sedan om datorn.
Om dessa snabbkorrigeringar inte fungerar kan du alltid säkerhetskopiera filer och köra reparera ominstallera på din dator. Du kan dock göra det senare när lösningarna som listas här inte gjorde jobbet.
Andra språk:

How to fix Error 29080 (The VBA modules in this database appear to have been saved with errors) - The VBA modules in this database appear to have been saved with errors. Access can recover the modules, but you should backup the database first. To cancel so you can make a backup copy of the database, click Cancel. Then make a backup copy of the databas
Wie beheben Fehler 29080 (Die VBA-Module in dieser Datenbank scheinen mit Fehlern gespeichert worden zu sein) - Die VBA-Module in dieser Datenbank scheinen mit Fehlern gespeichert worden zu sein. Access kann die Module wiederherstellen, aber Sie sollten zuerst die Datenbank sichern. Um abzubrechen, damit Sie eine Sicherungskopie der Datenbank erstellen können, klicken Sie auf Abbrechen. Erstellen Sie dann eine Sicherungskopie der Datenbank
Come fissare Errore 29080 (I moduli VBA in questo database sembrano essere stati salvati con errori) - I moduli VBA in questo database sembrano essere stati salvati con errori. Access può ripristinare i moduli, ma è necessario prima eseguire il backup del database. Per annullare in modo da poter eseguire una copia di backup del database, fare clic su Annulla. Quindi fai una copia di backup dei database
Hoe maak je Fout 29080 (De VBA-modules in deze database lijken te zijn opgeslagen met fouten) - De VBA-modules in deze database lijken met fouten te zijn opgeslagen. Access kan de modules herstellen, maar u moet eerst een back-up van de database maken. Om te annuleren, zodat u een reservekopie van de database kunt maken, klikt u op Annuleren. Maak vervolgens een reservekopie van de database
Comment réparer Erreur 29080 (Les modules VBA de cette base de données semblent avoir été enregistrés avec des erreurs) - Les modules VBA de cette base de données semblent avoir été enregistrés avec des erreurs. Access peut récupérer les modules, mais vous devez d'abord sauvegarder la base de données. Pour annuler afin de pouvoir effectuer une copie de sauvegarde de la base de données, cliquez sur Annuler. Faites ensuite une copie de sauvegarde de la base de données
어떻게 고치는 지 오류 29080 (이 데이터베이스의 VBA 모듈이 오류와 함께 저장된 것 같습니다.) - 이 데이터베이스의 VBA 모듈이 오류와 함께 저장된 것 같습니다. Access에서 모듈을 복구할 수 있지만 먼저 데이터베이스를 백업해야 합니다. 데이터베이스의 백업 복사본을 만들 수 있도록 취소하려면 취소를 클릭합니다. 그런 다음 데이터베이스의 백업 복사본을 만듭니다.
Como corrigir o Erro 29080 (Os módulos VBA neste banco de dados parecem ter sido salvos com erros) - Os módulos VBA neste banco de dados parecem ter sido salvos com erros. O Access pode recuperar os módulos, mas você deve primeiro fazer backup do banco de dados. Para cancelar para que você possa fazer uma cópia de backup do banco de dados, clique em Cancelar. Em seguida, faça uma cópia de backup dos bancos de dados
Как исправить Ошибка 29080 (Похоже, что модули VBA в этой базе данных были сохранены с ошибками.) - Похоже, что модули VBA в этой базе данных были сохранены с ошибками. Access может восстановить модули, но сначала вы должны сделать резервную копию базы данных. Чтобы отменить и сделать резервную копию базы данных, нажмите «Отмена». Затем сделайте резервную копию базы данных
Jak naprawić Błąd 29080 (Wygląda na to, że moduły VBA w tej bazie danych zostały zapisane z błędami) - Wygląda na to, że moduły VBA w tej bazie danych zostały zapisane z błędami. Program Access może odzyskać moduły, ale najpierw należy wykonać kopię zapasową bazy danych. Aby anulować, aby móc wykonać kopię zapasową bazy danych, kliknij Anuluj. Następnie wykonaj kopię zapasową bazy danych
Cómo arreglar Error 29080 (Los módulos VBA en esta base de datos parecen haberse guardado con errores) - Los módulos VBA en esta base de datos parecen haberse guardado con errores. Access puede recuperar los módulos, pero primero debe hacer una copia de seguridad de la base de datos. Para cancelar y poder hacer una copia de seguridad de la base de datos, haga clic en Cancelar. Luego haga una copia de seguridad de la base de datos.

The Author Om författaren: Phil Hart har varit en Microsoft Community Contributor sedan 2010. Med en nuvarande poängsumma på över 100 000 har han bidragit med mer än 3000 svar i Microsoft Support-forum och skapat nästan 200 nya hjälpartiklar i Technet Wiki.

Följ oss: Facebook Youtube Twitter
Rekommenderat reparationsverktyg:

Det här reparationsverktyget kan åtgärda vanliga datorproblem som blå skärmar, kraschar och fryser, saknade DLL-filer samt reparera skador orsakade av skadlig kod/virus med mera genom att ersätta skadade och saknade systemfiler.

STEG 1:
Klicka här för att ladda ner och installera reparationsverktyget för Windows.

STEG 2:
Klicka på Start Scan och låt den analysera din enhet.

STEG 3:
Klicka på Repair All för att åtgärda alla problem som upptäcktes.

LADDA NER NU

Kompatibilitet

Krav
1 Ghz CPU, 512 MB RAM, 40 GB HDD
Den här nedladdningen erbjuder gratis obegränsade skanningar av din Windows-dator. Fullständiga systemreparationer börjar på 19,95 dollar.

Artikel-ID: ACX011567SE

Gäller för: Windows 10, Windows 8.1, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 2000

Hjälp någon annan med det här felet och Dela den här sidan:
Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter

Tips för att öka hastigheten #73

Använd alternativ programvara:

Det är troligt att du kan få ett snabbare alternativ för den programvara som du använder varje dag. Till exempel är Google Chrome mycket snabbare och lättare jämfört med Internet Explorer. Och Paint.NET kan utföra liknande uppgifter som du kan göra i Adobe Photoshop.

Klicka här för ett annat sätt att snabba upp din Windows PC
Home     Blog     About     Privacy Policy     Contact Us

Fel i alfabetisk ordning:  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Microsoft och Windows®-logotyperna är registrerade varumärken som tillhör Microsoft. Ansvarsfriskrivning: ErrorVault.com är inte ansluten till Microsoft och gör inte heller anspråk på detta. Den här sidan kan innehålla definitioner från https://stackoverflow.com/tags under CC-BY-SA-licensen. Informationen på den här sidan tillhandahålls endast i informationssyfte. © Copyright 2018