Error: Fel 2624 - Ett fel uppstod när arbetsgruppsdatabasen ändrades. @@@ 1 @@@ 1.

Hur du åtgärdar körtiden Fel 2624 Ett fel uppstod vid ändring av arbetsgruppsdatabas

Den här artikeln innehåller felnummer Fel 2624, allmänt känt som Ett fel uppstod vid ändring av arbetsgruppsdatabas som beskrivs som Ett fel uppstod när arbetsgruppsdatabasen ändrades. @@@ 1 @@@ 1.

Om Runtime Fel 2624

Runtime Fel 2624 inträffar när Microsoft Access misslyckas eller kraschar medan den körs, därav namnet. Det betyder inte nödvändigtvis att koden var korrupt på något sätt, utan bara att den inte fungerade under körtiden. Den här typen av fel kommer att visas som ett irriterande meddelande på din skärm om det inte hanteras och rättas till. Här är symtom, orsaker och sätt att felsöka problemet.

Definitioner (Beta)

Här listar vi några definitioner av de ord som finns i ditt fel, i ett försök att hjälpa dig att förstå ditt problem. Detta är ett pågående arbete, så ibland kan det hända att vi definierar ordet felaktigt, så hoppa gärna över det här avsnittet!

• Databas - En databas är en organiserad samling av data

Symtom på Fel 2624 - Ett fel uppstod vid ändring av arbetsgruppsdatabas

Runtimefel inträffar utan förvarning. Felmeddelandet kan komma upp på skärmen varje gång Microsoft Access körs. Faktum är att felmeddelandet eller någon annan dialogruta kan dyka upp om och om igen om det inte åtgärdas tidigt.

Det kan förekomma att filer raderas eller att nya filer dyker upp. Även om detta symptom till stor del beror på virusinfektion kan det tillskrivas som ett symptom för körtidsfel, eftersom virusinfektion är en av orsakerna till körtidsfel. Användaren kan också uppleva en plötslig minskning av hastigheten på internetanslutningen, men detta är inte alltid fallet.

Fix Ett fel uppstod vid ändring av arbetsgruppsdatabas (Error Fel 2624)
(Endast för illustrativa ändamål)

Källor till Ett fel uppstod vid ändring av arbetsgruppsdatabas - Fel 2624

Under programvarukonstruktionen kodar programmerare i väntan på att fel ska uppstå. Det finns dock ingen perfekt utformning, eftersom fel kan förväntas även med den bästa programutformningen. Fel kan uppstå under körning om ett visst fel inte upplevs och åtgärdas under utformning och testning.

Körtidsfel orsakas i allmänhet av inkompatibla program som körs samtidigt. Det kan också uppstå på grund av minnesproblem, en dålig grafikdrivrutin eller virusinfektion. Oavsett vad som är fallet måste problemet lösas omedelbart för att undvika ytterligare problem. Här finns sätt att åtgärda felet.

Reparationsmetoder

Runtimefel kan vara irriterande och ihållande, men det är inte helt hopplöst, reparationer finns tillgängliga. Här är sätt att göra det.

Om en reparationsmetod fungerar för dig, klicka på knappen Uppvärdera till vänster om svaret, så får andra användare veta vilken reparationsmetod som fungerar bäst för tillfället.

Observera: Varken ErrorVault.com eller dess författare tar ansvar för resultaten av de åtgärder som vidtas genom att använda någon av de reparationsmetoder som anges på den här sidan - du utför dessa steg på egen risk.

När du får ett runtime -fel, kom ihåg att det händer på grund av program som är i konflikt med varandra. Det första du kan göra för att lösa problemet är att stoppa dessa motstridiga program.
  • Öppna Aktivitetshanteraren genom att klicka på Ctrl-Alt-Del samtidigt. Detta låter dig se listan över program som körs för närvarande.
  • Gå till fliken Processer och stoppa programmen ett efter ett genom att markera varje program och klicka på knappen Avsluta process.
  • Du måste observera om felmeddelandet återkommer varje gång du stoppar en process.
  • När du väl har identifierat vilket program som orsakar felet kan du fortsätta med nästa felsökningssteg och installera om programmet.
Använda kontrollpanelen
  • I Windows 7 klickar du på Start -knappen, sedan på Kontrollpanelen och sedan på Avinstallera ett program
  • I Windows 8 klickar du på Start -knappen, rullar sedan ner och klickar på Fler inställningar, klickar sedan på Kontrollpanelen> Avinstallera ett program.
  • I Windows 10 skriver du bara Kontrollpanelen i sökrutan och klickar på resultatet och klickar sedan på Avinstallera ett program
  • När du är inne i Program och funktioner klickar du på problemprogrammet och klickar på Uppdatera eller Avinstallera.
  • Om du valde att uppdatera behöver du bara följa instruktionen för att slutföra processen, men om du valde att avinstallera kommer du att följa uppmaningen för att avinstallera och sedan ladda ner igen eller använda programmets installationsskiva för att installera om programmet.
Använda andra metoder
  • För Windows 7 kan du hitta listan över alla installerade program när du klickar på Start och rullar musen över listan som visas på fliken. Du kanske ser det i listan för att avinstallera programmet. Du kan fortsätta och avinstallera med hjälp av verktyg som finns på den här fliken.
  • För Windows 10 kan du klicka på Start, sedan på Inställningar och sedan välja Appar.
  • Rulla nedåt för att se listan över appar och funktioner som är installerade på din dator.
  • Klicka på programmet som orsakar runtime -felet, sedan kan du välja att avinstallera eller klicka på Avancerade alternativ för att återställa programmet.
Virusinfektion som orsakar körtidsfel på din dator måste omedelbart förebyggas, karantäneras eller tas bort. Se till att du uppdaterar ditt virusprogram och kör en grundlig genomsökning av datorn eller kör Windows -uppdatering så att du kan få den senaste virusdefinitionen och fixa.
Du kanske får felet på grund av en uppdatering, till exempel paketet MS Visual C ++ som kanske inte är installerat korrekt eller helt. Vad du kan göra då är att avinstallera det aktuella paketet och installera en ny kopia.
  • Avinstallera paketet genom att gå till Program och funktioner, leta reda på och markera Microsoft Visual C ++ Redistributable Package.
  • Klicka på Avinstallera högst upp i listan, och när det är klart startar du om datorn.
  • Ladda ner det senaste omfördelningsbara paketet från Microsoft och installera det.
Du kan också uppleva körtidsfel på grund av mycket lågt ledigt utrymme på din dator.
  • Du bör överväga att säkerhetskopiera dina filer och frigöra utrymme på hårddisken
  • Du kan också rensa cacheminnet och starta om datorn
  • Du kan också köra Diskrensning, öppna ditt utforskarfönster och högerklicka på din huvudkatalog (vanligtvis C:)
  • Klicka på Egenskaper och sedan på Diskrensning
Om felet är relaterat till en dålig grafikdrivrutin kan du göra följande:
  • Öppna Enhetshanteraren, leta upp grafikdrivrutinen
  • Högerklicka på grafikkortdrivrutinen, klicka sedan på avinstallera och starta sedan om datorn
Om felet du får är relaterat till Internet Explorer kan du göra följande:
  1. Återställ din webbläsare.
    • För Windows 7 kan du klicka på Start, gå till Kontrollpanelen och sedan klicka på Internetalternativ till vänster. Sedan kan du klicka på fliken Avancerat och sedan på knappen Återställ.
    • För Windows 8 och 10 kan du klicka på Sök och skriva Internetalternativ, gå sedan till fliken Avancerat och klicka på Återställ.
  2. Inaktivera skriptfelsökning och felmeddelanden.
    • I samma Internetalternativ kan du gå till fliken Avancerat och leta efter Inaktivera skriptfelsökning
    • Sätt en bock i alternativknappen
    • Avmarkera samtidigt "Visa ett meddelande om varje skriptfel" och klicka sedan på Verkställ och OK, starta sedan om datorn.
Om dessa snabbkorrigeringar inte fungerar kan du alltid säkerhetskopiera filer och köra reparera ominstallera på din dator. Du kan dock göra det senare när lösningarna som listas här inte gjorde jobbet.
Andra språk:

How to fix Error 2624 (An error has occurred while changing workgroup database) - An error has occurred while changing workgroup database.@@@1@@@1.
Wie beheben Fehler 2624 (Beim Ändern der Arbeitsgruppendatenbank ist ein Fehler aufgetreten) - Beim Ändern der Arbeitsgruppendatenbank ist ein Fehler aufgetreten.@@@1@@@1.
Come fissare Errore 2624 (Si è verificato un errore durante la modifica del database del gruppo di lavoro) - Si è verificato un errore durante la modifica del database del gruppo di lavoro.@@@1@@@1.
Hoe maak je Fout 2624 (Er is een fout opgetreden bij het wijzigen van de werkgroepdatabase) - Er is een fout opgetreden bij het wijzigen van de werkgroepdatabase.@@@1@@@1.
Comment réparer Erreur 2624 (Une erreur s'est produite lors de la modification de la base de données du groupe de travail) - Une erreur s'est produite lors de la modification de la base de données du groupe de travail.@@@1@@@1.
어떻게 고치는 지 오류 2624 (작업 그룹 데이터베이스를 변경하는 동안 오류가 발생했습니다.) - 작업 그룹 데이터베이스를 변경하는 동안 오류가 발생했습니다.@@@1@@@1.
Como corrigir o Erro 2624 (Ocorreu um erro ao alterar o banco de dados do grupo de trabalho) - Ocorreu um erro ao alterar o banco de dados do grupo de trabalho. @@@ 1 @@@ 1.
Как исправить Ошибка 2624 (Произошла ошибка при изменении базы данных рабочей группы) - Произошла ошибка при изменении базы данных рабочей группы. @@@ 1 @@@ 1.
Jak naprawić Błąd 2624 (Wystąpił błąd podczas zmiany bazy danych grupy roboczej) - Wystąpił błąd podczas zmiany bazy danych grupy roboczej.@@@1@@@1.
Cómo arreglar Error 2624 (Se produjo un error al cambiar la base de datos del grupo de trabajo) - Se ha producido un error al cambiar la base de datos del grupo de trabajo. @@@ 1 @@@ 1.

The Author Om författaren: Phil Hart har varit en Microsoft Community Contributor sedan 2010. Med en nuvarande poängsumma på över 100 000 har han bidragit med mer än 3000 svar i Microsoft Support-forum och skapat nästan 200 nya hjälpartiklar i Technet Wiki.

Följ oss: Facebook Youtube Twitter
Rekommenderat reparationsverktyg:

Det här reparationsverktyget kan åtgärda vanliga datorproblem som blå skärmar, kraschar och fryser, saknade DLL-filer samt reparera skador orsakade av skadlig kod/virus med mera genom att ersätta skadade och saknade systemfiler.

STEG 1:
Klicka här för att ladda ner och installera reparationsverktyget för Windows.

STEG 2:
Klicka på Start Scan och låt den analysera din enhet.

STEG 3:
Klicka på Repair All för att åtgärda alla problem som upptäcktes.

LADDA NER NU

Kompatibilitet

Krav
1 Ghz CPU, 512 MB RAM, 40 GB HDD
Den här nedladdningen erbjuder gratis obegränsade skanningar av din Windows-dator. Fullständiga systemreparationer börjar på 19,95 dollar.

Artikel-ID: ACX02425SE

Gäller för: Windows 10, Windows 8.1, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 2000

Hjälp någon annan med det här felet och Dela den här sidan:
Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter

Tips för att öka hastigheten #39

Minska Outlook -minnesanvändning:

Outlook är en programvara för minneshuggning som kan göra din dator riktigt långsam. För att optimera det och se till att det går snabbt och rent måste du göra några rutinmässiga uppgifter. Detta inkluderar att se till att AutoArchive är aktiverat, inaktivera icke-nödvändiga tillägg, använda ett annat program för RSS-flöden och kalendrar och tömma skräppost- och papperskorgen.

Klicka här för ett annat sätt att snabba upp din Windows PC
Home     Blog     About     Privacy Policy     Contact Us

Fel i alfabetisk ordning:  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Microsoft och Windows®-logotyperna är registrerade varumärken som tillhör Microsoft. Ansvarsfriskrivning: ErrorVault.com är inte ansluten till Microsoft och gör inte heller anspråk på detta. Den här sidan kan innehålla definitioner från https://stackoverflow.com/tags under CC-BY-SA-licensen. Informationen på den här sidan tillhandahålls endast i informationssyfte. © Copyright 2018