161. Egenskapsuppsättning är inte tillåten Fel 387 Alla egenskaper stöder inte att returnera en referens.
162. PropertyName-parametern står i konflikt med PropertyName för en pågående AsyncRead Fel 689 Du försökte köra AsyncRead -metoden med samma PropertyName för en AsyncRead som pågår.
163. Uppnådd gräns: kan inte skapa fler kontroller på det här formuläret Fel 345 Högst 255 individuella kontroller är tillåtna för varje formulär.
164. Rekursiv anrop av OLE dra och släpp Fel 674 Det var ett försök att rekursivt åberopa en OLE -drag -och -släpp -operation.
165. Fjärråtkomstfel 20106 Fel 20106 Fel 20106: Windows har stött på ett problem och måste stängas. Vi är ledsna för besväret.
166. Fjärråtkomstfel 20271 Fel 20271 Fel 20271: Windows har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
167. Fjärråtkomstfel 619 Fel 619 Fel 619: Windows har stött på ett problem och måste stängas. Vi är ledsna för besväret.
168. Fjärråtkomstfel 623 Fel 623 Fel 623: Windows har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
169. Fjärråtkomstfel 691 Fel 691 Fel 691: Windows har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
170. Fjärråtkomstfel 703 Fel 703 Fel 703: Windows har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
171. Fjärråtkomstfel 720 Fel 720 Fel 720: Windows har stött på ett problem och måste stängas. Vi är ledsna för besväret.
172. Fjärråtkomstfel 800 Fel 800 Fel 800: Windows har stött på ett problem och måste stängas. Vi är ledsna för besväret.
173. Fjärråtkomstfel 812 Fel 812 Fel 812: Windows har stött på ett problem och måste stängas. Vi är ledsna för besväret.
174. Fjärråtkomstfel 868 Fel 868 Fel 868: Windows har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
175. För långa byten Fel 746 En ersättare får inte överstiga en angiven maxlängd.
176. Begärd data tillhandahölls inte till DataObject under OLESetData-händelsen Fel 676 Den begärda informationen lämnades inte till DataObject under OLESetData -händelsen.
177. Resurs med identifieraren 'artikel' hittades inte Fel 326 Resursen med angivet ID finns inte i resursfilen.
178. Fortsätt utan fel Fel 20 Ett CV -uttalande kan bara visas i en felhanterare och kan bara köras i en aktiv felhanterare.
179. Återvänd utan GoSub Fel 3 Ett Return -uttalande måste ha en motsvarande GoSub -sats.
180. Söktext hittades inte Fel 744 Texten du angav hittades inte. Texten finns inte.