201. För många filer Fel 67 Det finns en gräns för antalet hårddiskfiler som kan vara öppna samtidigt.
202. Toppnivå eller ogiltig meny specificerad som PopupMenu standard Fel 490 Du angav ett standardobjekt i PopupMenu -metoden men det objektet var inte ett giltigt menyalternativ.
203. Typmatchningsfel Fel 13 Visual Basic kan konvertera och tvinga fram många värden för att utföra datatypstilldelningar som inte var möjliga i tidigare versioner.
204. Det gick inte att aktivera objektet Fel 31027 Objektets källdokument kan inte laddas, eller så är inte programmet som skapade objektet tillgängligt.
205. Det gick inte att binda till fältet: 'artikel' Fel 545 Kontrollen kunde inte binda till det fält som angavs av egenskapen DataField.
206. Det gick inte att skapa inbäddat objekt Fel 31032 Programmet som skapar objektet kan inte skapa objektet som anges i egenskapen SourceDoc.
207. Det går inte att visa modal form i detta sammanhang Fel 405 Du försökte visa ett modalt formulär som skulle göra att det aktuella formuläret laddades ur. Detta är inte tillåtet.
208. Det går inte att ladda ner i detta sammanhang Fel 365 I vissa situationer får du inte ladda ur ett formulär eller en kontroll på ett formulär.
209. Användaravbrott inträffade Fel 18 Processen med att bryta körningen är användbar, men om den inte behandlas leder det till att applikationen avslutas.
210. Användaren tryckte på Escape-tangenten under DDE-drift Fel 287 Du tryckte på ESC -knappen medan du väntade på att en DDE -operation skulle slutföras.
211. Variabel använder en typ som inte stöds i Visual Basic Fel 458 Inte varje variabel som visas i ett typbibliotek eller objektbibliotek kan användas av alla programmeringsspråk.
212. Windows-drivrutininstallationsfelkod 31 Fel 31 Fel 31: Windows har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
213. Windows-fel 0X0 Fel 0x0 Fel 0x0: Windows har stött på ett problem och måste stängas. Vi är ledsna för besväret.
214. Windows-fel 0X80072F8F Fel 0x80072F8F Fel 0x80072F8F: Windows har stött på ett problem och måste stängas. Vi är ledsna för besväret.
215. Windows-fel 0X800F0906 Fel 0x800F0906 Fel 0x800F0906: Windows har stött på ett problem och måste stängas. Vi är ledsna för besväret.
216. Windows-fel 0X8E5E0247 Fel 0x8E5E0247 Fel 0x8E5E0247: Windows har stött på ett problem och måste stängas. Vi är ledsna för besväret.
217. Windows-fel 0Xc00000E Fel 0xC00000E Fel 0xC00000E: Windows har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
218. Windows-fel 0Xc00000E9 Fel 0xC00000E9 Fel 0xC00000E9: Windows har stött på ett problem och måste stängas. Vi är ledsna för besväret.
219. Windows-fel 0Xc004E003 Fel 0xC004E003 Fel 0xC004E003: Windows har stött på ett problem och måste stängas. Vi är ledsna för besväret.
220. Windows-fel 0Xc004F063 Fel 0xC004F063 Fel 0xC004F063: Windows har stött på ett problem och måste stängas. Vi är ledsna för besväret.