181. Angiven ActiveX-kontroll hittades inte Fel 363 Formuläret som laddas innehåller en ActiveX -kontroll som inte ingår i det aktuella projektet.
182. Angiven DLL-funktion hittades inte Fel 453 Dynamiskt länkbibliotek (DLL) i en användarbiblioteksreferens hittades, men den angivna DLL-funktionen hittades inte i DLL: n.
183. Det angivna formatet matchar inte dataformatet Fel 461 Det angivna Urklippsformatet är inkompatibelt med metoden som körs.
184. Angiven system-DLL kunde inte laddas Fel 298 En .dll -fil från operativsystemet; till exempel hittades inte DDEML.DLL, VERSION.DLL eller WINSPOOL.DRV.
185. Sub, funktion eller egenskap har inte definierats Fel 35 En del-, funktion- eller egenskapsprocedur måste definieras för att anropas.
186. Prenumeration utanför räckvidd Fel 9 Element i matriser och medlemmar i samlingar kan endast nås inom deras definierade intervall.
187. System DLL 'dll' kunde inte laddas Fel 298 En .DLL -fil från operativsystemet; till exempel kunde Ddeml.dll, Version.dll eller Winspool.drv inte hittas.
188. ActiveX Designers typinformation stämmer inte överens med det som sparades. Oförmögen att ladda Fel 370 En ActiveX Designer kunde inte återskapa informationen som den sparade och kommer inte att laddas.
189. Databindnings-DLL, 'item', kunde inte laddas. Fel 523 Det gick inte att läsa in angiven databindnings -DLL. Se till att DLL är installerad på ditt system.
190. Filen "objekt" är inaktuell. Detta program kräver en nyare version Fel 368 En ActiveX -kontroll befanns vara inaktuell.
191. Den angivna filen är inaktuell. Detta program kräver en senare version Fel 368 En ActiveX -kontroll befanns vara inaktuell.
192. Det angivna bokmärket var ogiltigt Fel 527 Du försökte ange ett bokmärke till en ogiltig sträng.
193. Fjärrservermaskinen finns inte eller är inte tillgänglig Fel 462 CreateObject -funktionen kräver en giltig server.
194. Raden har tagits bort sedan uppdateringen startade Fel 542 En post kan inte uppdateras eftersom den tidigare har raderats.
195. Det angivna objektet kan inte användas som ett ägarformulär för Show() Fel 371 Du angav ett ogiltigt objekt för OwnerForm -parametern för metoden Visa.
196. Denna array är fast eller tillfälligt låst Fel 10 Alla matriser kan inte omdimensioneras. Även matriser som specifikt förklaras vara dynamiska och matriser inom variantvariabler är ibland låsta tillfälligt.
197. Den här komponenten stöder inte denna uppsättning händelser Fel 459 Inte varje komponent stöder klientsänkning av händelser.
198. Den här nyckeln är redan associerad med ett element i den här samlingen Fel 457 En nyckel är en sträng som anges i metoden Lägg till som unikt identifierar en specifik medlem i en samling.
199. Timeout i väntan på DDE-svar Fel 286 Den andra applikationen i en DDE -konversation svarade inte inom den tid som angetts av egenskapen LinkTimeout.
200. För många DLL-programklienter Fel 47 Dynamiskt länkbibliotek (DLL) för Visual Basic kan endast ta emot åtkomst av 50 värdprogram i taget.