361. Fel antal argument eller ogiltig egenskapstilldelning Fel 450 Antalet argument till ett förfarande måste matcha antalet parametrar i procedurens definition.
362. Du kan inte placera en standard- eller avbryt-knapp på en egenskapssida Fel 379 En standard- eller Avbryt -knapp kan inte placeras på en egenskapssida.
363. Du kan inte sätta en Default- eller Cancel-knapp på en användarkontroll om inte dess DefaultCancel-egenskap är inställd Fel 399 Du kan inte ange egenskapen Standard eller Avbryt egenskap till Sann på en Användarkontroll om inte egenskapen Standardkontroll för Användarkontroll är Sann.