101. Metod eller datamedlem hittades inte Fel 461 Samlingen, objektet eller användardefinierad typ innehåller inte den refererade medlemmen.
102. Måste stänga eller dölja den översta modala formen först Fel 402 Den modalform som du försöker stänga eller dölja ligger inte ovanpå z-ordningen.
103. Måste ange index för objektmatrisen Fel 344 En kontroll som inte är en del av en kontrollmatris kallas som om den vore.
104. Måste ange index när du använder egenskapsmatris Fel 385 Du måste ange ett indexvärde när du hänvisar till en fastighetsmatris.
105. Det namngivna argumentet hittades inte Fel 448 Ett namngivet argument får inte användas i en proceduranrop om det inte visas i procedurdefinitionen.
106. Behöver egenskap-array index Fel 385 Egenskapsvärdet består av en array snarare än ett enda värde.
107. Nätanvändningsfel 5 Fel 5 Fel 5: Windows har stött på ett problem och måste stängas. Vi är ledsna för besväret.
108. Net Use Error 59 Fel 59 Fel 59: Windows har stött på ett problem och måste stängas. Vi är ledsna för besväret.
109. Net Use Error 71 Fel 71 Fel 71: Windows har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
110. Net Use Error 85 Windows 7 Fel 85 Fel 85: Windows har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
111. Net Use Error 86 Fel 86 Fel 86: Windows har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
112. Net Use Error 86 Windows 7 Fel 86 Fel 86: Windows har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
113. Net Use Error 87 Fel 87 Fel 87: Windows har stött på ett problem och måste stängas. Vi är ledsna för besväret.
114. Net Use Error Code 2 Fel 2 Fel 2: Windows har stött på ett problem och måste stängas. Vi är ledsna för besväret.
115. Net Use Error Code 53 Fel 53 Fel 53: Windows har stött på ett problem och måste stängas. Vi är ledsna för besväret.
116. Net Use Error Code 66 Fel 66 Fel 66: Windows har stött på ett problem och måste stängas. Vi är ledsna för besväret.
117. Net Use Error Code 67 Fel 67 Fel 67: Windows har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
118. Net User Error 8646 Fel 8646 Fel 8646: Windows har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
119. Net View Error 6118 Fel 6118 Fel 6118: Windows har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
120. Ingen utländsk applikation svarade på en DDE-initierad Fel 282 Visual Basic kunde inte hitta ett program och ämne som motsvarar programmets namn och ämne i egenskapen LinkTopic.