41. 0x8024D003 WU_E_SETUP_ALREADY_INITIALIZED Windows Update Agent kon niet worden bijgewerkt vanwege een interne fout waardoor de initialisatie van de installatie twee keer werd uitgevoerd.
42. 0x8024D002 WU_E_SETUP_INVALID_IDENTDATA Windows Update Agent kan niet worden bijgewerkt omdat het bestand wuident.cab ongeldige informatie bevat.
43. 0x8024D001 WU_E_SETUP_INVALID_INFDATA Windows Update Agent kan niet worden bijgewerkt omdat een INF-bestand ongeldige informatie bevat.
44. 0x80246FFF WU_E_DM_UNEXPECTED Er is een downloadbeheerfout opgetreden die niet wordt gedekt door een andere WU_E_DM_*-foutcode.
45. 0x8024600B WU_E_DM_CONTENTCHANGED Een download moet opnieuw worden gestart omdat de update-inhoud is gewijzigd in een nieuwe revisie.
46. 0x8024600A WU_E_DM_DOWNLOADLOCATIONGEWIJZIGD Een download moet opnieuw worden gestart omdat de locatie van de bron van de download is gewijzigd.
47. 0x80246009 WU_E_DM_BITSTRANSFERERROR Een downloadbeheerbewerking is mislukt omdat er een niet-gespecificeerde Background Intelligent Transfer Service (BITS)-overdrachtsfout is opgetreden.
48. 0x80246008 WU_E_DM_FAILTOCONNECTTOBITS Een downloadmanagerbewerking is mislukt omdat de downloadmanager geen verbinding kon maken met de Background Intelligent Transfer Service (BITS).
49. 0x80246007 WU_E_DM_NOTDOWNLOADED De update is niet gedownload.
50. 0x80246006 WU_E_DM_WRONGBITSVERSION Een downloadbeheerbewerking kan niet worden voltooid omdat de versie van Background Intelligent Transfer Service (BITS) incompatibel is.
51. 0x80246005 WU_E_DM_NONETWORK Een downloadbeheerbewerking kon niet worden voltooid omdat de netwerkverbinding niet beschikbaar was.
52. 0x80246004 WU_E_DM_NEEDDOWNLOADVERZOEK Een bewerking kan niet worden voltooid omdat er een downloadverzoek is vereist van de downloadhandler.
53. 0x80246003 WU_E_DM_UNKNOWNAALGORITHM Een downloadbeheerbewerking kon niet worden voltooid omdat de metagegevens van het bestand om een ​​niet-herkend hash-algoritme vroegen.
54. 0x80246002 WU_E_DM_INCORRECTFILEHASH Een downloadbeheerbewerking kon niet worden voltooid omdat de bestandssamenvatting niet werd herkend.
55. 0x80246001 WU_E_DM_URLNOTAVAILABLE Een downloadbeheerbewerking kan niet worden voltooid omdat het gevraagde bestand geen URL heeft.
56. 0x80242FFF WU_E_UH_UNEXPECTED Een update-handlerfout die niet wordt gedekt door een andere WU_E_UH_*-code.
57. 0x80242017 WU_E_UH_NEW_SERVICING_STACK_REQUIRED De servicestack van het besturingssysteem moet worden bijgewerkt voordat deze update wordt gedownload of geïnstalleerd.
58. 0x80242016 WU_E_UH_POSTREBOOTUNEXPECTEDSTATE De status van de update nadat de bewerking na het opnieuw opstarten is voltooid, is onverwacht.
59. 0x80242015 WU_E_UH_POSTREBOOTRESULTUNKNOWN Het resultaat van de bewerking na het opnieuw opstarten voor de update kon niet worden bepaald.
60. 0x80242014 WU_E_UH_POSTREBOOTSTILLPENDING De bewerking na het opnieuw opstarten voor de update is nog in volle gang.