81. 0x8024AFFF WU_E_AU_UNEXPECTED Een automatische updates-fout die niet wordt gedekt door een andere WU_E_AU *-code.
82. 0x8024A005 WU_E_AU_NO_REGISTERED_SERVICE Er is geen onbeheerde service geregistreerd bij AU.
83. 0x8024A004 WU_E_AU_PAUSED Automatische updates kon inkomende verzoeken niet verwerken omdat het was onderbroken.
84. 0x8024A003 WU_E_AU_LEGACYCLIENTUITGESCHAKELD De oude versie van de Automatic Updates-client is uitgeschakeld.
85. 0x8024A002 WU_E_AU_NONLEGACYSERVER De oude versie van de Automatic Updates-client is gestopt omdat de WSUS-server is geüpgraded.
86. 0x8024A000 WU_E_AU_NOSERVICE Automatische updates konden inkomende verzoeken niet verwerken.
87. 0x80249005 WU_E_INVENTORY_WMI_ERROR Er is een WMI-fout opgetreden bij het inventariseren van de instanties voor een bepaalde klasse.
88. 0x80249004 WU_E_INVENTORY_UNEXPECTED Er is een voorraadfout opgetreden die niet wordt gedekt door een andere foutcode.
89. 0x80249003 WU_E_INVENTORY_RESULT_UPLOAD_FAILED Kan het voorraadresultaat niet uploaden naar de server.
90. 0x80249002 WU_E_INVENTORY_GET_INVENTORY_TYPE_FAILED Kan het gevraagde voorraadtype niet ophalen van de server.
91. 0x80249001 WU_E_INVENTORY_PARSEFAILED Parseren van het regelbestand is mislukt.
92. 0x80248FFF WU_E_DS_UNEXPECTED Een gegevensopslagfout die niet wordt gedekt door een andere WU_E_DS_*-code.
93. 0x8024801D WU_E_DS_IMPERSONATED Een gegevensopslagbewerking is niet voltooid omdat deze is aangevraagd met een geïmiteerde identiteit.
94. 0x8024801C WU_E_DS_RESETREQUIRED Het gegevensarchief vereist een sessiereset; laat de sessie los en probeer het opnieuw met een nieuwe sessie.
95. 0x8024801B WU_E_DS_SCHEMAMISMATCH Het schema van het huidige gegevensarchief en het schema van een tabel in een back-up XML-document komen niet overeen.
96. 0x8024801A WU_E_DS_INVALIDOPERATION Een verzoek is afgewezen omdat de bewerking niet is toegestaan.
97. 0x80248019 WU_E_DS_NEEDWINDOWSSERVICE Een verzoek om de Windows Update-service te verwijderen of uit te schrijven met Automatische Updates is afgewezen omdat het een ingebouwde service is en/of Automatische Updates niet kunnen terugvallen op een andere service.
98. 0x80248018 WU_E_DS_SESSIONLOCKMISMATCH Een tafel is niet gesloten omdat deze niet aan de sessie is gekoppeld.
99. 0x80248017 WU_E_DS_TABLESESSIONMISMATCH Een tafel is niet gesloten omdat deze niet aan de sessie is gekoppeld.
100. 0x80248016 WU_E_DS_DECLINENOTALLOWED Een verzoek om een ​​update te verbergen is afgewezen omdat het een verplichte update is of omdat deze is geïmplementeerd met een deadline.