181. 0x80244007 WU_E_PT_SOAPCLIENT_SOAPFAULT Hetzelfde als SOAPCLIENT_SOAPFAULT - SOAP-client is mislukt omdat er een SOAP-fout is opgetreden vanwege WU_E_PT_SOAP_*-foutcodes.
182. 0x80244006 WU_E_PT_SOAPCLIENT_SERVER Hetzelfde als SOAPCLIENT_SERVER_ERROR - SOAP-client is mislukt omdat er een serverfout is opgetreden.
183. 0x80244005 WU_E_PT_SOAPCLIENT_SEND Hetzelfde als SOAPCLIENT_SEND_ERROR - SOAP-client kan geen bericht verzenden vanwege WU_E_WINHTTP_*-foutcodes.
184. 0x80244004 WU_E_PT_SOAPCLIENT_CONNECT Hetzelfde als SOAPCLIENT_CONNECT_ERROR - SOAP-client kan geen verbinding maken met de server.
185. 0x80244003 WU_E_PT_SOAPCLIENT_GENERATE Hetzelfde als SOAPCLIENT_GENERATE_ERROR - SOAP-client kan het verzoek niet genereren.
186. 0x80244002 WU_E_PT_SOAPCLIENT_OUTOFMEMORY Hetzelfde als SOAPCLIENT_OUTOFMEMORY - SOAP-client is mislukt omdat er onvoldoende geheugen is.
187. 0x80244001 WU_E_PT_SOAPCLIENT_INITIALIZE Hetzelfde als SOAPCLIENT_INITIALIZE_ERROR - initialisatie van de SOAP-client is mislukt, mogelijk vanwege een MSXML-installatiefout.
188. 0x80244000 WU_E_PT_SOAPCLIENT_BASE WU_E_PT_SOAPCLIENT_*-foutcodes verwijzen naar de SOAPCLIENT_ERROR-enum van de ATL-serverbibliotheek.
189. 0x80241FFF WU_E_MSP_UNEXPECTED Zoeken heeft mogelijk enkele updates gemist omdat er een fout is opgetreden in het Windows-installatieprogramma.
190. 0x80241004 WU_E_MSI_WRONG_APP_CONTEXT Een update kan niet worden toegepast omdat de applicatie per gebruiker is geïnstalleerd.
191. 0x80241003 WU_E_MSP_DISABLED Zoeken heeft mogelijk enkele updates gemist omdat het beleid de patching van Windows Installer heeft uitgeschakeld.
192. 0x80241002 WU_E_MSI_NOT_CONFIGURED Zoeken heeft mogelijk enkele updates gemist omdat het Windows-installatieprogramma niet is geconfigureerd.
193. 0x80241001 WU_E_MSI_WRONG_VERSION Zoeken heeft mogelijk enkele updates gemist omdat de Windows Installer minder is dan versie 3.1.
194. 0x80240FFF WU_E_UNEXPECTED Een bewerking is mislukt vanwege redenen die niet worden gedekt door een andere foutcode.
195. 0x80240042 WU_E_UNKNOWN_SERVICE De updateservice is niet langer geregistreerd bij AU.
196. 0x80240041 WU_E_SYSPREP_IN_PROGRESS Service is niet beschikbaar terwijl sysprep actief is.
197. 0x80240040 WU_E_NO_SERVER_CORE_SUPPORT WUA API-methode werkt niet op Server Core-installatie.
198. 0x80240039 WU_E_TOO_MANY_RESYNC Agent wordt door de server gevraagd om te vaak opnieuw te synchroniseren.
199. 0x80240038 WU_E_WINHTTP_INVALID_FILE Het gedownloade bestand heeft een onverwacht inhoudstype.
200. 0x80240037 WU_E_NOT_SUPPORTED De functionaliteit voor de bewerking wordt niet ondersteund.