141. 0x8024402F WU_E_PT_ECP_SUCCEEDED_WITH_ERRORS Externe verwerking van cab-bestanden voltooid met enkele fouten.
142. 0x8024502E WU_E_PT_NO_MANAGED_RECOVER Een herstelactie voor omleiding is niet voltooid omdat de server wordt beheerd.
143. 0x8024502D WU_E_PT_SAME_REDIR_ID Windows Update Agent kan tijdens het herstel geen redirector-kastbestand met een nieuwe redirectorId-waarde van de server downloaden.
144. 0x8024402C WU_E_PT_WINHTTP_NAME_NOT_RESOLVED Hetzelfde als ERROR_WINHTTP_NAME_NOT_RESOLVED - de naam van de proxyserver of doelserver kan niet worden omgezet.
145. 0x8024402B WU_E_PT_HTTP_STATUS_NOT_MAPPED Het HTTP-verzoek kon niet worden voltooid en de reden kwam niet overeen met een van de WU_E_PT_HTTP_*-foutcodes.
146. 0x8024402A WU_E_PT_CONFIG_PROP_MISSING Er ontbrak een configuratie-eigenschapswaarde.
147. 0x80244029 WU_E_PT_INVALID_CONFIG_PROP De waarde van een configuratie-eigenschap was onjuist.
148. 0x80244028 WU_E_PT_NO_AUTH_COOKIES_CREATED Windows Update Agent kan geen geldige authenticatiecookies maken.
149. 0x80244027 WU_E_PT_NO_AUTH_PLUGINS_REQUESTED De server heeft een lege lijst met verificatiegegevens geretourneerd.
150. 0x80244026 WU_E_PT_REGISTRATION_NOT_SUPPORTED De bewerking is mislukt omdat Windows Update Agent registratie bij een niet-WSUS-server niet ondersteunt.
151. 0x80244025 WU_E_PT_FILE_LOCATIONS_CHANGED Bewerking is mislukt vanwege een gewijzigde bestandslocatie; ververs de interne status en verzend opnieuw.
152. 0x80244024 WU_E_PT_HTTP_STATUS_VERSION_NOT_SUP Hetzelfde als HTTP-status 505 - de server ondersteunt de HTTP-protocolversie die voor het verzoek wordt gebruikt niet.
153. 0x80244023 WU_E_PT_HTTP_STATUS_GATEWAY_TIMEOUT Hetzelfde als HTTP-status 503: er is een time-out opgetreden voor het verzoek bij het wachten op een gateway.
154. 0x80244022 WU_E_PT_HTTP_STATUS_SERVICE_UNAVAIL Hetzelfde als HTTP-status 503 - de service is tijdelijk overbelast.
155. 0x80244021 WU_E_PT_HTTP_STATUS_BAD_GATEWAY Hetzelfde als HTTP-status 502: de server, die als gateway of proxy fungeert, ontving een ongeldig antwoord van de upstream-server waartoe hij toegang had om aan het verzoek te voldoen.
156. 0x80244020 WU_E_PT_HTTP_STATUS_NOT_SUPPORTED Hetzelfde als HTTP-status 500 - server ondersteunt niet de functionaliteit die nodig is om aan het verzoek te voldoen.
157. 0x8024401F WU_E_PT_HTTP_STATUS_SERVER_ERROR Hetzelfde als HTTP-status 500 - een interne fout van de server verhinderde het voldoen aan het verzoek.
158. 0x8024401E WU_E_PT_HTTP_STATUS_GONE Hetzelfde als HTTP-status 410 - aangevraagde bron is niet langer beschikbaar op de server.
159. 0x8024401D WU_E_PT_HTTP_STATUS_CONFLICT Hetzelfde als HTTP-status 409 - het verzoek is niet voltooid vanwege een conflict met de huidige status van de bron.
160. 0x8024401C WU_E_PT_HTTP_STATUS_REQUEST_TIMEOUT Hetzelfde als HTTP-status 408 - de server heeft een time-out gehad tijdens het wachten op het verzoek.