ErrorVault.com

Windows Update Errors

281. 0xf0814 CBS_E_INVALID_CONFIG_VALUE Ongeldige instelling configuratiewaarde
282. 0xf0813 CBS_E_INVALID_INSTALL_STATE Installatiestatuswaarde niet acceptabel
283. 0xf0812 CBS_E_MANIFEST_VALIDATION_UPDATES_PARENT_MISSING Vereiste attributen ontbreken
284. 0xf0811 CBS_E_MANIFEST_VALIDATION_MISSING_REQUIRED_ELEMENTS Vereiste attributen ontbreken
285. 0xf0810 CBS_E_MANIFEST_VALIDATION_MISSING_REQUIRED_ATTRIBUTES Vereiste attributen ontbreken
286. 0xf080F CBS_E_MANIFEST_VALIDATION_DUPLICATE_ELEMENT Meerdere elementen hebben dezelfde naam
287. 0xf080E CBS_E_MANIFEST_VALIDATION_DUPLICATE_ATTRIBUTES Meerdere attributen hebben dezelfde naam
288. 0xf080D CBS_E_MANIFEST_INVALID_ITEM Ongeldige attribuut- of elementnaam aangetroffen
289. 0xf080C CBS_E_UNKNOWN_UPDATE Benoemde update niet aanwezig in pakket
290. 0xf080B CBS_E_PROPERTY_NOT_AVAILABLE Gevraagde eigenschap wordt niet ondersteund
291. 0xf080A CBS_E_REESTABLISH_SESSION Sessie-object bijgewerkt, moet sessie opnieuw maken
292. 0xf0809 CBS_E_ARRAY_ELEMENT_MISSING Poging om niet-bestaand array-element te krijgen
293. 0xf0808 CBS_E_IMAGE_NOT_ACCESSIBLE De opgegeven afbeeldingslocatie is niet toegankelijk
294. 0xf0807 CBS_E_NOT_INSTALLABLE Het onderdeel waarnaar wordt verwezen, kan niet afzonderlijk worden geïnstalleerd
295. 0xf0806 CBS_E_PENDING De bewerking kon niet worden voltooid vanwege vergrendelde bronnen
296. 0xf0805 CBS_E_INVALID_PACKAGE Het updatepakket was geen geldige csi-update
297. 0xf0804 CBS_E_OPEN_FAILED De update kon niet worden gevonden of kon niet worden geopend
298. 0xf0803 CBS_E_INVALID_PARAMETER Ongeldig methodeargument
299. 0xf0802 CBS_E_ALREADY_INITIALIZED Sessie al geïnitialiseerd
300. 0xf0801 CBS_E_NOT_INITIALIZED Sessie niet geïnitialiseerd
Home     Blog     About     Privacy Policy     Contact Us

Microsoft & Windows® logo's zijn geregistreerde handelsmerken van Microsoft. Disclaimer: ErrorVault.com is niet verbonden aan Microsoft, noch claimt het een dergelijke verbondenheid.
De informatie op deze pagina is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. © Copyright 2018