Error: WU_E_UH_NEW_SERVICING_STACK_REQUIRED - De servicestack van het besturingssysteem moet worden bijgewerkt voordat deze update wordt gedownload of geïnstalleerd.

Hoe de Windows Update Fout WU_E_UH_NEW_SERVICING_STACK_REQUIRED 0x80242017 te herstellen

Dit artikel bespreekt Fout WU_E_UH_NEW_SERVICING_STACK_REQUIRED, ook bekend als 0x80242017 en het betekent De servicestack van het besturingssysteem moet worden bijgewerkt voordat deze update wordt gedownload of geïnstalleerd.

Over Windows Update Fout

Er zijn talloze mogelijke fouten die een gebruiker kan tegenkomen bij het downloaden en installeren van Windows updates.

Wanneer dit soort fouten zich voordoen, kunt u een aantal dingen ervaren die u kunnen helpen welke stappen u moet uitvoeren om het probleem op te lossen. Hier volgen symptomen, oorzaken en waarschijnlijke oplossingen voor het probleem.

Definities (Beta)

Hier vindt u een lijst met definities van de woorden die in uw fout voorkomen, in een poging u te helpen uw probleem te begrijpen. Dit is een werk in uitvoering, dus soms kunnen we een woord verkeerd definiëren, dus voel je vrij om deze sectie over te slaan!

• Stack - Een stapel is een last in, first out LIFO abstract datatype en datastructuur
  • Os - Een besturingssysteem OS is een basissoftware waarvan de rol het is om een ​​abstracte laag te zijn tussen de software-aanvragen voor bronnen en de beschikbare hardware, het beheren van input-output, de toewijzing van geheugentoewijzing, bestandssystemen, naast andere basistaken die een apparaat niet noodzakelijkerwijs een computer zou moeten doen.
  • < /ul>

Symptomen van WU_E_UH_NEW_SERVICING_STACK_REQUIRED - 0x80242017

Tijdens het updaten van de computer, kan de gebruiker plotseling een trage verwerking ervaren of een download die niet wordt voltooid. De falende computer kan ook plotseling opnieuw opstarten, hetzij een enkele keer dat de computer wordt afgesloten of een continue lus waardoor de gebruiker niet op de computer kan inloggen. Er kunnen ook foutmeldingen op het scherm verschijnen.

Fix 0x80242017 (Fout WU_E_UH_NEW_SERVICING_STACK_REQUIRED)
(Alleen voor illustratieve doeleinden)

Oorzaken van 0x80242017 - WU_E_UH_NEW_SERVICING_STACK_REQUIRED

Wat kan er zijn gebeurd? Windows Updates worden gedownload van Microsoft. Wanneer updates worden gedownload, kan er om verschillende redenen op elk moment bestandscorruptie optreden. Het kan zijn omdat de vorige update niet goed is geïnstalleerd. Het kan ook zijn omdat er een probleem was met het ontvangen van het bestand, wat te wijten kan zijn aan problemen met systeembestanden. Wat het geval ook is, gebruikers kunnen het probleem verhelpen door deze herstelmethoden te volgen.

Reparatie methoden

Als een reparatiemethode voor u werkt, klik dan op de upvote knop links van het antwoord, dit zal andere gebruikers laten weten welke reparatiemethode op dit moment het beste werkt.

Let op: Noch ErrorVault.com, noch haar schrijvers zijn verantwoordelijk voor de resultaten van de acties die ondernomen worden door gebruik te maken van één van de herstel methodes die op deze pagina vermeld staan - u voert deze stappen op eigen risico uit.

up vote 1 down vote accepted
Voor Windows 7
  • Klik met de rechtermuisknop op het netwerkpictogram in het systeemvak, rechtsonder op het bureaublad.
  • Klik op Probleem oplossen. Het zal een wizard starten die het probleem zal diagnosticeren.
  • Voer de wizard uit en laat hem afmaken.
  • Voer Windows Update uit nadat u de probleemoplosser hebt uitgevoerd om te controleren of het probleem is opgelost.
Voor Windows 8
  • Druk op de venstertoets op uw toetsenbord. Dit is de toets met het Windows-logo net naast de Ctrl-toets.
  • Typ in het verschijnende zoekvak Netwerkproblemen, het zal verschillende zoekresultaten opleveren, kies Identificeer en repareer netwerkproblemen.
  • Voer de wizard uit die verschijnt en laat het de diagnose stellen en het probleem corrigeren.
  • Voer de Windows-update opnieuw uit.
Voor Windows 10
  • Klik op de knop Start en klik vervolgens op de knop Instellingen om de instellingen te openen.
  • Klik in Windows-instellingen op Bijwerken en beveiliging.
  • Klik aan de linkerkant op Problemen oplossen en klik vervolgens op Windows Update op het tabblad dat aan de rechterkant verschijnt.
  • Hiermee wordt de probleemoplosser uitgevoerd en wordt het probleem opgelost.
  • Nadat dit is gebeurd, voert u Windows Update opnieuw uit om te zien of het probleem is verholpen.
Mogelijk hebt u de update meerdere keren gedownload en doet hij nog steeds hetzelfde. U kunt vervolgens proberen de map Updates te wissen door het volgende te doen:
  • Klik op de Windows-toets op uw toetsenbord samen met de letter R om het venster Uitvoeren te openen.
  • Typ in dit venster c:\Windows\SoftwareDistribution\Download en klik vervolgens op OK.
  • Hiermee wordt de map gestart waarin de gedownloade Windows-updates zich bevinden.
  • Markeer alles door op Ctrl+A op het toetsenbord te klikken en vervolgens alles in de map te verwijderen.
  • Soms zijn sommige bestanden moeilijk te wissen. Probeer het verwijderen gewoon opnieuw totdat er niets meer in de map staat.
  • Voer de Windows-update opnieuw uit om te controleren.
Uw beveiligingscentrum verhindert mogelijk dat de bestanden worden gedownload. Als dat het geval is, open dan gewoon uw antivirusprogramma door er met de rechtermuisknop op te klikken in uw systeemvak en schakel het vervolgens uit. Voer vervolgens de updater opnieuw uit na deze actie. Vergeet niet om het opnieuw in te schakelen na het downloaden en installeren van de Windows-updates, zodat uw computer weer wordt beschermd.
Uw computer gebruikt mogelijk een extern apparaat zoals een externe schijf of een externe dvd- of SD-kaartlezer. Deze apparaten kunnen er ook voor zorgen dat uw computer zich op een abnormale manier gedraagt. Koppel in dat geval het apparaat los door het apparaat los te koppelen of door naar Apparaatbeheer te gaan en ze daar uit te schakelen.
Als al het andere faalt, kun je de installatieschijf gebruiken of een kopie van de Media Creation Tool downloaden om updates vanaf de schijf te installeren.
Windows 7
Het installeren van updates vanaf de Windows 7-dvd gebeurt vrijwel op dezelfde manier als een schone installatie, behalve een paar verschillen:
  • In plaats van op te starten vanaf de dvd, kunt u het installatieprogramma in Windows uitvoeren.
  • Zorg ervoor dat u bent aangemeld met een beheerdersaccount.
  • Zorg ervoor dat u het installatieprogramma heeft toegevoegd aan de uitsluiting van het Beveiligingscentrum, anders kunt u uw firewall en antivirus uitschakelen om ervoor te zorgen dat dit geen probleem vormt.
  • Plaats uw installatieschijf in uw dvd-station en voer autoplay uit. Als het niet automatisch is gestart, kunt u met de rechtermuisknop op het dvd-station klikken en op automatisch afspelen uitvoeren.
  • U ziet het venster Automatisch afspelen, klik gewoon op Setup uitvoeren.
  • Zodra het installatieprogramma klaar is, klikt u op de knop Nu installeren.
  • Het volgende scherm zou je de optie moeten geven om online te gaan om de laatste updates voor installatie te krijgen. Voordat u daarop klikt, moet u ervoor zorgen dat het keuzerondje onder aan dat venster niet is aangevinkt.
  • Hiermee wordt het hulpprogramma voor zoeken en installeren uitgevoerd, wacht tot het klaar is.
  • Het volgende scherm toont de licentievoorwaarden, klik op het keuzerondje om te accepteren en klik vervolgens op volgende.
  • Dan ziet u twee opties, een aangepaste installatie of een upgrade.
  • Klik op de knop Upgraden en laat de computer de upgrade installeren.
  • Laat het proces maar eindigen, geef alle informatie die van u gevraagd kan worden.
Windows 10
Windows 10-gebruikers hebben zelden problemen ondervonden bij het downloaden van updates volgens de normale procedure, maar in het geval dat u een van de zeldzame gevallen bent waarin dit gebeurt, kunt u de Media Creation Tool van Microsoft downloaden.
  • Zorg ervoor dat je een lege flashdrive hebt waarop je je Windows 10-tool voor het maken van media wilt installeren.
  • Download het installatiebestand van https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=691209. Het zal u door het proces leiden.
  • Als u klaar bent, opent u Windows Verkenner en klikt u op de flashdrive in de lijst met stations.
  • Dubbelklik op het bestand Setup.exe om het installatiebestand te starten.
  • Selecteer de taal, tijd- en valutanotatie en invoermethode en klik vervolgens op volgende.
  • Klik op de knop Nu installeren. Dit leidt naar het volgende venster waarin Upgrade of Aangepaste installatie wordt toegestaan.
  • Klik op Upgrade om upgrades te installeren.
  • Volg de aanwijzingen en laat de installatie voltooien.
Andere talen:

How to fix WU_E_UH_NEW_SERVICING_STACK_REQUIRED (0x80242017) - The OS servicing stack must be updated before this update is downloaded or installed.
Wie beheben WU_E_UH_NEW_SERVICING_STACK_REQUIRED (0x80242017) - Der Betriebssystem-Wartungsstapel muss aktualisiert werden, bevor dieses Update heruntergeladen oder installiert wird.
Come fissare WU_E_UH_NEW_SERVICING_STACK_REQUIRED (0x80242017) - Lo stack di manutenzione del sistema operativo deve essere aggiornato prima che questo aggiornamento venga scaricato o installato.
Comment réparer WU_E_UH_NEW_SERVICING_STACK_REQUIRED (0x80242017) - La pile de maintenance du système d'exploitation doit être mise à jour avant que cette mise à jour ne soit téléchargée ou installée.
어떻게 고치는 지 WU_E_UH_NEW_SERVICING_STACK_REQUIRED (0x80242017) - 이 업데이트를 다운로드하거나 설치하기 전에 OS 서비스 스택을 업데이트해야 합니다.
Como corrigir o WU_E_UH_NEW_SERVICING_STACK_REQUIRED (0x80242017) - A pilha de manutenção do sistema operacional deve ser atualizada antes que esta atualização seja baixada ou instalada.
Hur man åtgärdar WU_E_UH_NEW_SERVICING_STACK_REQUIRED (0x80242017) - OS -servicestacken måste uppdateras innan den här uppdateringen laddas ner eller installeras.
Как исправить WU_E_UH_NEW_SERVICING_STACK_REQUIRED (0x80242017) - Перед загрузкой или установкой этого обновления необходимо обновить стек обслуживания ОС.
Jak naprawić WU_E_UH_NEW_SERVICING_STACK_REQUIRED (0x80242017) - Stos obsługi systemu operacyjnego musi zostać zaktualizowany przed pobraniem lub zainstalowaniem tej aktualizacji.
Cómo arreglar WU_E_UH_NEW_SERVICING_STACK_REQUIRED (0x80242017) - La pila de servicio del sistema operativo debe actualizarse antes de descargar o instalar esta actualización.

The Author Over de auteur: Phil Hart is een Microsoft Community Contributor sinds 2010. Met een huidige puntenscore van meer dan 100.000, heeft hij meer dan 3000 antwoorden bijgedragen in de Microsoft Support forums en heeft hij bijna 200 nieuwe help-artikelen gemaakt in de Technet Wiki.

Volg ons: Facebook Youtube Twitter
Laatst bijgewerkt:
03/12/21 06:56 : Een Android gebruiker stemde dat reparatiemethode 1 voor hem werkte.

Aanbevolen reparatiegereedschap:

Deze reparatietool kan veel voorkomende computerproblemen oplossen, zoals blauwe schermen, crashen en bevriezen, ontbrekende DLL-bestanden, alsmede malware/virusschade herstellen en meer door beschadigde en ontbrekende systeembestanden te vervangen.

STAP 1:
Klik hier om te downloaden en installeer het Windows reparatieprogramma.

STAP 2:
Klik op Start scan en laat het uw apparaat analyseren.

STAP 3:
Klik op Alles herstellen om alle gedetecteerde problemen op te lossen.

NU DOWNLOAD

Verenigbaarheid

Vereisten
1 Ghz CPU, 512 MB RAM, 40 GB HDD
Deze download biedt gratis onbeperkte scans van uw Windows-pc. Volledige systeemherstellingen beginnen bij $19,95.

Artikel ID: ACX014030NL

Geldt voor: Windows 10, Windows 8.1, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 2000

Help iemand anders met deze fout en Deel deze pagina:
Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter

Versnellen Tip #61

Wijzig master/slave naar kabelselectieconfiguratie:

Versnel de opstarttijd van uw computer door de configuratie van uw harde schijf te wijzigen van Master/Slave naar Cable Select. U kunt de instellingen in het BIOS controleren en de configuratie vanaf daar wijzigen. Deze niet zo gebruikelijke truc kan de opstarttijd aanzienlijk verkorten.

Klik hier voor een andere manier om uw Windows PC te versnellen
Home     Blog     About     Privacy Policy     Contact Us

Fouten in alfabetische volgorde: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Microsoft & Windows® logo's zijn geregistreerde handelsmerken van Microsoft. Disclaimer: ErrorVault.com is niet verbonden met Microsoft, noch beweert het een dergelijke relatie. Deze pagina kan definities bevatten van https://stackoverflow.com/tags onder de CC-BY-SA-licentie. De informatie op deze pagina is alleen voor informatieve doeleinden. © Copyright 2018