1. 0x80247FFF WU_E_OL_UNEXPECTED Zoeken met het scanpakket is mislukt.
2. 0x80247002 WU_E_OL_NEWCLIENT_REQUIRED Een bewerking kan niet worden voltooid omdat het scanpakket een grotere versie van de Windows Update Agent vereist.
3. 0x80247001 WU_E_OL_INVALID_SCANFILE Een bewerking kon niet worden voltooid omdat het scanpakket ongeldig was.
4. 0x8024FFFF WU_E_REPORTER_UNEXPECTED Er is een meldingsfout opgetreden die niet wordt gedekt door een andere foutcode.
5. 0x8024F004 WU_E_SERVER_BUSY De server heeft een gebeurtenis afgewezen omdat de server te druk was.
6. 0x8024F003 WU_E_INVALID_EVENT De XML in de gebeurtenisnaamruimtedescriptor kan niet worden geparseerd.
7. 0x8024F002 WU_E_REPORTER_EVENTNAMESPACEPARSFAILED De XML in de gebeurtenisnaamruimtedescriptor kan niet worden geparseerd.
8. 0x8024F001 WU_E_REPORTER_EVENTCACHECORRUPT Het gebeurteniscachebestand was defect.
9. 0x80243FFF WU_E_AUCLIENT_UNEXPECTED Er is een gebruikersinterfacefout opgetreden die niet wordt gedekt door een andere WU_E_AUCLIENT_*-foutcode.
10. 0x80243FFE WU_E_WUCLTUI_UNSUPPORTED_VERSION Niet-ondersteunde versie van geëxporteerde WU-client-UI-functies.
11. 0x80243FFD WU_E_NON_UI_MODE Kan gebruikersinterface niet weergeven in niet-UI-modus; WU-client UI-modules zijn mogelijk niet geïnstalleerd.
12. 0x80243004 WU_E_TRAYICON_FAILURE Er is een fout opgetreden bij het maken van een pictogram in het systeemvak van de taakbalk.
13. 0x80243003 WU_E_INSTALLATION_RESULTS_NOT_FOUND De resultaten van downloaden en installeren zijn niet beschikbaar; de bewerking is mogelijk niet gestart.
14. 0x80243002 WU_E_INSTALLATION_RESULTS_INVALID_DATA De resultaten van het downloaden en installeren konden niet uit het register worden gelezen vanwege een ongeldig gegevensformaat.
15. 0x80243001 WU_E_INSTALLATION_RESULTS_UNKNOWN_VERSION De resultaten van het downloaden en installeren konden niet uit het register worden gelezen vanwege een niet-herkende versie van het gegevensformaat.
16. 0x8024EFFF WU_E_EE_UNEXPECTED Er is een expressie-evaluatiefout opgetreden die niet wordt gedekt door een andere WU_E_EE_*-foutcode.
17. 0x8024E007 WU_E_EE_CLUSTER_ERROR Een expressie-evaluatorbewerking kan niet worden voltooid omdat de clusterstatus van de computer niet kan worden bepaald.
18. 0x8024E006 WU_E_EE_INVALID_ATTRIBUTEDATA Een expressie-evaluatorbewerking kan niet worden voltooid omdat er een ongeldig kenmerk was.
19. 0x8024E005 WU_E_EE_NOT_INITIALIZED De expressie-evaluator kan niet worden geïnitialiseerd.
20. 0x8024E004 WU_E_EE_INVALID_VERSION Een expressie-evaluatorbewerking kan niet worden voltooid omdat de versie van de geserialiseerde expressiegegevens ongeldig is.