Error: Fout 412 - Er is een bepaalde configuratie vereist om dit bestand aan te leveren, maar de browserclient heeft dit niet ingesteld.

Hoe de Web Error Code Fout 412 Voorwaarde Mislukt te herstellen

Dit artikel gaat over foutnummer Fout 412, algemeen bekend als Voorwaarde Mislukt beschreven als Er is een bepaalde configuratie vereist om dit bestand aan te leveren, maar de browserclient heeft dit niet ingesteld.

Over statuscodes

Wanneer u web error codes ontvangt, kunt u te maken hebben met client of server problemen. Het probleem kan te maken hebben met een browser of instellingen die uw verbinding blokkeren, of het kan een ander probleem zijn met de server die u probeert te benaderen.

Om het probleem verder uit te leggen, vindt u hier nuttige informatie over webfoutcodes, hun symptomen, oorzaken en herstelmethoden.

Definities (Beta)

Hier vindt u een lijst met definities van de woorden die in uw fout voorkomen, in een poging u te helpen uw probleem te begrijpen. Dit is een werk in uitvoering, dus soms kunnen we een woord verkeerd definiëren, dus voel je vrij om deze sectie over te slaan!

• Browser - Een webbrowser of internetbrowser is een softwaretoepassing voor het ophalen, presenteren en doorbladeren van informatiebronnen op het World Wide Web.
  • Client - Een client is een applicatie of systeem dat toegang heeft tot een service die beschikbaar is gesteld door een server.
  • Configuratie - Configuratie is het proces van het specificeren van de instellingen die worden gebruikt voor een systeem of applicatie
  • Bestand - Een blok willekeurige informatie, of bron voor het opslaan van informatie, toegankelijk via de op tekenreeks gebaseerde naam of het pad
  • Vereist - Vereist is een HTML-attribuut van een invoerelement dat dwingt dat de invoer wordt geleverd.
  • Set - Een set is een verzameling waarin geen element wordt herhaald , die zijn elementen kan opsommen volgens een bestelcriterium een ​​"geordende set" of geen volgorde kan behouden een "ongeordende set".

Symptomen van Fout 412 - Voorwaarde Mislukt

Web foutcodes zijn ook bekend als http status codes. Er zijn vijf verschillende klassen van http-statuscodes en ze beginnen altijd met de volgende cijfers, afhankelijk van wat voor soort fout de gebruiker heeft aangetroffen. Dit zijn ook de symptomen van de fout die de gebruiker ervaart. Om het verder uit te leggen, zijn hier de status codes.

4xx: Fout bij client
Deze fout wordt naar de gebruiker teruggestuurd als het om een fout aan de clientzijde gaat. De gebruiker krijgt een melding van een slecht verzoek, inhoud niet gevonden of ongeautoriseerde toegang tot de inhoud of iets van die strekking.
400 - Slechte aanvraag
401 - Niet geautoriseerd
402 - Betaling vereist
403 - Verboden
404 - Niet gevonden
405 - Methode niet toegestaan
406 - Niet geaccepteerd
407 - Proxy Authenticatie Vereist
408 - Time-out van verzoek
409 - Conflict
410 - Verdwenen
411 - Lengte vereist
412 - Randvoorwaarde mislukt
413 - Verzoek entiteit te groot
414 - Aanvraag-URI te lang
415 - Niet-ondersteund Mediatype
416 - Verzoekbereik niet vervuld
417 - Verwachting mislukt

Fix Voorwaarde Mislukt (Fout Fout 412)
(Alleen voor illustratieve doeleinden)

Oorzaken van Voorwaarde Mislukt - Fout 412

4XX codes worden veroorzaakt door de gebruiker of instellingen van de kant van de gebruiker. Het verzoek werd niet begrepen door de server vanwege een verkeerde adresbalkinvoer, onjuiste syntaxis, onstabiele verbinding of een foutief OS.

Herstelmethoden

Er zijn specifieke stappen voor het oplossen van problemen met bepaalde Web Error codes. Er zijn echter ook algemene herstelmethoden die gebruikers kunnen uitvoeren wanneer ze met dit soort fouten worden geconfronteerd.

Als een reparatiemethode voor u werkt, klik dan op de upvote knop links van het antwoord, dit zal andere gebruikers laten weten welke reparatiemethode op dit moment het beste werkt.

Let op: Noch ErrorVault.com, noch haar schrijvers zijn verantwoordelijk voor de resultaten van de acties die ondernomen worden door gebruik te maken van één van de herstel methodes die op deze pagina vermeld staan - u voert deze stappen op eigen risico uit.

up vote 1 down vote accepted
Bij het bezoeken van een site worden gegevens opgeslagen in de browsercache. Soms hebt u geprobeerd een webfout op te lossen, maar hetzelfde bericht verschijnt in uw browser. In dergelijke gevallen moet u de cache van uw browser wissen om van het vervelende bericht af te komen. Hier zijn manieren om dat in verschillende soorten browsers te doen:
  • Op Google Chrome
    • Open Chrome en klik op de drie stippen in de rechterbovenhoek van uw browser
    • Klik op Meer hulpprogramma's en klik vervolgens op Browsegegevens wissen.
    • Je kunt ervoor kiezen om alles te verwijderen of alleen een bepaalde browseperiode.
    • Vink de vakjes aan naast Cookies en andere sitegegevens en Afbeeldingen en bestanden in het cachegeheugen.
    • Klik ten slotte op Gegevens wissen.
  • On Edge
    • Klik op de ... het is de meest rechtse knop net onder de sluitknop.
    • Scroll naar beneden en klik op Instellingen.
    • Zoek naar Browsegegevens wissen en klik op de knop Kies wat u wilt wissen.
    • Het geeft je de mogelijkheid om te kiezen welk type gegevens je wilt wissen, plaats een vinkje bij de items die je wilt opnemen en klik vervolgens op Wissen.
  • Op Mozilla
    • Ga naar het menu Geschiedenis en selecteer Recente geschiedenis wissen.
    • U kunt op de Alt-knop klikken als de menubalk verborgen is.
    • U ziet een vervolgkeuzemenu waarin u de periode of het bereik kunt selecteren dat u wilt verwijderen, klik op uw selectie.
    • Je kunt op Details klikken om te kiezen wat je wilt wissen, of het nu de hele cache is of andere items.
    • Klik na selectie op Nu wissen en start de browser opnieuw op om de wijzigingen door te voeren.
  • Er zijn ook momenten waarop u handmatig de URL invoert van een site die u wilt verkennen. Als u hierna fouten krijgt, controleer dan de URL die u zojuist in de adresbalk hebt ingevoerd of u inderdaad het juiste adres gebruikt. Als dit niet het geval is, corrigeert u de items die u verkeerd heeft getypt.
  • Als u logbestanden wilt controleren, kunt u dit doen door er eerst voor te zorgen dat u als beheerder bent aangemeld bij de webservercomputer.
  • Klik op Start, vervolgens op Instellingen en vervolgens op Configuratiescherm.
  • Open Beheerprogramma's en dubbelklik vervolgens op Internet Services Manager.
  • Selecteer de website uit de lijst met verschillende aangeboden sites.
  • Klik met de rechtermuisknop op de website en ga met de muis naar Eigenschappen.
  • Selecteer het tabblad Website en klik vervolgens op Eigenschappen. Hierop ziet u het tabblad Algemene eigenschappen. Onderaan het venster ziet u mogelijk de locatie van de gegenereerde logbestanden.
  • Open logbestanden met WordPad, een tekstbestandviewer of Microsoft Word.
  • Hier zou je in staat moeten zijn om te analyseren waar je de fouten kreeg terwijl je toegang kreeg tot een server.
Voor Windows 7
  • Zoek naar Windows Updates in de zoekbalk.
  • Klik op enter wanneer het in de zoekresultaten verschijnt.
  • Controleer recente updates en klik op Updates verwijderen op recente datums waarop de fout begon.
Voor Windows 8 en Windows 10
  • Druk tegelijkertijd op de venstertoets en de letter X om Instellingen te openen
  • Als je bij de Windows-instellingen bent, klik je op Update & Security.
  • Klik op geïnstalleerde updategeschiedenis bekijken en vervolgens op Updates verwijderen.
  • Soms kunnen aanvullende extensies u webfoutcodes geven.
  • Verwijder extensies die u onlangs heeft geïnstalleerd door naar uw browserinstellingen te gaan en vervolgens op Meer hulpprogramma's te klikken.
  • U ziet extensies dan die in uw browser waren geïnstalleerd, kies de nieuwste toevoeging waarvan u vermoedde dat deze het probleem veroorzaakte.
  • Deze probleemoplossing wordt normaal gesproken afgehandeld door de sitebeheerder. Als jij dat bent, dan moet je kennis hebben van webserverconfiguraties.
  • U kunt controleren op welke webserver uw site draait door URL- of domeincheckers te gebruiken. U hoeft alleen het siteadres in te voeren en de resultaten te analyseren die u krijgt.
  • U kunt ook controleren op verbroken links door met de rechtermuisknop op de webpagina te klikken en op Inspecteren te klikken. Dit zou je de code moeten geven voor de site aan de rechterkant. U kunt elke ankertekst controleren en zien of de links die ermee verbonden zijn nog steeds actief zijn.
  • U kunt ook controleren op ongewenste tekens in de codes en het script door toepassingscodes en -scripts op te sporen. Als je geen idee hebt hoe je dit moet doen, kun je deze bron bekijken om dat te doen.
  • U kunt ook proberen de website te vernieuwen. Soms is de fout die u krijgt een oude fout die niet is verdwenen en een eenvoudige verversing door op F5 te klikken kan het werk al doen.
Andere talen:

How to fix Error 412 (Precondition Failed) - A certain configuration is required for this file to be delivered, but the browser client has not set this up.
Wie beheben Fehler 412 (Vorbedingung Fehlgeschlagen) - Damit diese Datei ausgeliefert wird, ist eine bestimmte Konfiguration erforderlich, die der Browser-Client jedoch nicht eingerichtet hat.
Come fissare Errore 412 (Prerequisito Fallito) - È necessaria una certa configurazione per la consegna di questo file, ma il client del browser non l'ha configurata.
Comment réparer Erreur 412 (Échec de la condition préalable) - Une certaine configuration est requise pour que ce fichier soit livré, mais le client du navigateur ne l'a pas configuré.
어떻게 고치는 지 오류 412 (전제 조건 실패) - 이 파일을 전달하려면 특정 구성이 필요하지만 브라우저 클라이언트가 이를 설정하지 않았습니다.
Como corrigir o Erro 412 (A pré-condição falhou) - Uma determinada configuração é necessária para que este arquivo seja entregue, mas o cliente do navegador não configurou isso.
Hur man åtgärdar Fel 412 (Förutsättning Misslyckades) - En viss konfiguration krävs för att den här filen ska levereras, men webbläsarklienten har inte konfigurerat den.
Как исправить Ошибка 412 (Предварительное условие не выполнено) - Для доставки этого файла требуется определенная конфигурация, но клиент браузера не настроил ее.
Jak naprawić Błąd 412 (Warunek wstępny nie powiódł się) - Dostarczenie tego pliku wymaga określonej konfiguracji, ale klient przeglądarki tego nie ustawił.
Cómo arreglar Error 412 (Precondición fallida) - Se requiere una cierta configuración para que se entregue este archivo, pero el cliente del navegador no lo ha configurado.

The Author Over de auteur: Phil Hart is een Microsoft Community Contributor sinds 2010. Met een huidige puntenscore van meer dan 100.000, heeft hij meer dan 3000 antwoorden bijgedragen in de Microsoft Support forums en heeft hij bijna 200 nieuwe help-artikelen gemaakt in de Technet Wiki.

Volg ons: Facebook Youtube Twitter
Laatst bijgewerkt:
05/12/23 01:28 : Een Android gebruiker stemde dat reparatiemethode 1 voor hem werkte.

Aanbevolen reparatiegereedschap:

Deze reparatietool kan veel voorkomende computerproblemen oplossen, zoals blauwe schermen, crashen en bevriezen, ontbrekende DLL-bestanden, alsmede malware/virusschade herstellen en meer door beschadigde en ontbrekende systeembestanden te vervangen.

STAP 1:
Klik hier om te downloaden en installeer het Windows reparatieprogramma.

STAP 2:
Klik op Start scan en laat het uw apparaat analyseren.

STAP 3:
Klik op Alles herstellen om alle gedetecteerde problemen op te lossen.

NU DOWNLOAD

Verenigbaarheid

Vereisten
1 Ghz CPU, 512 MB RAM, 40 GB HDD
Deze download biedt gratis onbeperkte scans van uw Windows-pc. Volledige systeemherstellingen beginnen bij $19,95.

Artikel ID: ACX01630NL

Geldt voor: Windows 10, Windows 8.1, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 2000

Help iemand anders met deze fout en Deel deze pagina:
Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter

Versnellen Tip #36

Schakel sneller tussen browsertabbladen:

Gebruik sneltoetsen om sneller tussen tabbladen in uw browser te schakelen. Alle browsers hebben bijna vergelijkbare sneltoetsen, dus het zou gemakkelijk zijn om ze te onthouden. Andere browsers zoals Chrome hebben coole snelkoppelingen om sommige taken nog sneller uit te voeren.

Klik hier voor een andere manier om uw Windows PC te versnellen
Home     Blog     About     Privacy Policy     Contact Us

Fouten in alfabetische volgorde:  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Microsoft & Windows® logo's zijn geregistreerde handelsmerken van Microsoft. Disclaimer: ErrorVault.com is niet verbonden met Microsoft, noch beweert het een dergelijke relatie. Deze pagina kan definities bevatten van https://stackoverflow.com/tags onder de CC-BY-SA-licentie. De informatie op deze pagina is alleen voor informatieve doeleinden. © Copyright 2018