1. Methode: niet toegestaan Fout 405 De methode die u gebruikt om toegang te krijgen tot het bestand is niet toegestaan.
2. Verplaatst Permanent Fout 301 Als de webserver correct is ingesteld, wordt de lezer automatisch omgeleid naar de nieuwe locatie van het bestand.
3. Verplaatst Tijdelijk Fout 302 De webpagina is tijdelijk verplaatst en er is een nieuwe URL beschikbaar. U zou daar automatisch door de server moeten worden omgeleid.
4. Meerdere Keuzes Fout 300 Het gevraagde adres verwijst naar meer dan één bestand. Afhankelijk van hoe de serverconfiguratie is, krijg je een foutmelding of een keuze welke pagina je wilt.