1. Verzoek Entiteit Te lang Fout 413 Het gevraagde bestand was te groot om te verwerken.
2. Verzoek time-out Fout 408 De webserver heeft meer tijd nodig gehad om het verzoek te verwerken dan toegestaan. Dit wordt vaak veroorzaakt door zwaar webverkeer naar de server.
3. Verzoek URI te lang Fout 414 Het websiteadres (URI) dat u heeft ingevoerd, was te lang voor de server.
4. Resetten Inhoud Fout 205 Hierdoor kan de webserver alle inhoud die door een CGI wordt geretourneerd, opnieuw instellen.