Web Status Errors

1. Niet-geautoriseerde informatie Fout 203 De informatie in de koptekst van de entiteit is niet van de oorspronkelijke website, maar van een server van een derde partij.
2. Niet aanvaardbaar Fout 406 Het gevraagde bestand bestaat maar kan niet worden gebruikt omdat het clientsysteem de indeling waarvoor het bestand is geconfigureerd niet begrijpt.
3. Niet gevonden foutmelding 404 Het gevraagde bestand is niet gevonden op de webserver. Het bestand kan zijn verwijderd of heeft nooit bestaan. Dit wordt vaak veroorzaakt door een verkeerde spelling van de URL.
4. Niet geïmplementeerd Fout 501 Het verzoek kan niet worden uitgevoerd door de webserver.
5. Niet Gewijzigd Fout 304 Als de aanvraagheader een parameter 'indien gewijzigd sinds' bevat, wordt deze foutcode geretourneerd als het bestand sinds die datum niet is gewijzigd. Zoekmachine spiders (robots) kunnen veel van deze fouten genereren.
6. Nee Inhoud Fout 204 Wanneer u op een link klikt die geen doel-URL heeft, wordt deze reactie uitgelokt door de gevraagde server. Het is stil en waarschuwt de gebruiker nergens voor.