6141. Microsoft Office Access kan de module niet importeren uit de bronreplica Fout 29034 Microsoft Office Access kan de module niet importeren uit de bronreplica.@Synchroniseer de brondatabase.@@1@@@1.
6142. Microsoft Office Access kan de database-eigenschappen niet laden Fout 2560 Microsoft Office Access kan de Database-eigenschappen niet laden.@@@1@@@3.
6143. Microsoft Office Access kan het databaseschema niet laden Fout 2920 Microsoft Office Access kan het databaseschema niet laden. Opslaan is uitgeschakeld. Repareer of installeer Microsoft Office opnieuw.
6144. Microsoft Office Access kan de gegevens niet als hyperlink op het klembord plakken Fout 7977 Microsoft Office Access kan de gegevens niet als hyperlink op het klembord plakken.@@@1@@@1.
6145. Microsoft Office Access kan het bestand niet ophalen: | Fout 2818 Microsoft Office Access kan het bestand niet ophalen: |.@Het bestand is niet beschikbaar of u hebt onvoldoende schijfruimte om het bestand te kopiëren.@@1@@@.
6146. Microsoft Office Access kan de database-eigenschappen niet opslaan Fout 2562 Microsoft Office Access kan de database-eigenschappen niet opslaan.@@@1@@@1.
6147. Microsoft Office Access kan de | . niet opslaan object Fout 2686 Microsoft Office Access kan de | . niet opslaan object.@Uw computer had onvoldoende schijfruimte terwijl Microsoft Office Access het OLE-object aan het opslaan was. Voor informatie over het vrijmaken van schijfruimte zoekt u in de Microsoft Windows Help-index naar 'schijfruimte, vrijmaken'.@@
6148. Microsoft Office Access kan het pictogram van de toepassing niet instellen op het bestand '|' Fout 2566 Microsoft Office Access kan het pictogram van de toepassing niet instellen op het bestand '|'.@Zorg ervoor dat het bestand een geldig pictogrambestand (.ico) is. Als u Microsoft Windows gebruikt, kunt u ook.bmp-bestanden gebruiken.@@1@@@1.
6149. Microsoft Office Access kan de wizard Opzoeken niet starten Fout 7916 Microsoft Office Access kan de wizard Opzoeken niet starten.@De wizard Opzoeken is niet van toepassing op velden van dit gegevenstype.@@1@@@1.
6150. Microsoft Office Access kan uw lijsten niet offline halen Fout 31653 Microsoft Office Access kan uw lijsten niet offline halen. Er is een circulaire relatie gedetecteerd.
6151. Microsoft Office Access moet de | . sluiten om deze bewerking te voltooien Fout 8072 Microsoft Office Access moet de | . sluiten om deze bewerking te voltooien.@Wilt u dat Microsoft Office Access het nu sluit?@@19@@@1.
6152. Microsoft Office Access moet de | . opslaan om deze bewerking te voltooien Fout 8074 Microsoft Office Access moet de | . opslaan om deze bewerking te voltooien.@Wilt u dat Microsoft Office Access het nu opslaat?@@19@@@1.
6153. Microsoft Office Access moet de | . opslaan naar de huidige database om deze bewerking te voltooien Fout 8082 Microsoft Office Access moet de | . opslaan naar de huidige database om deze bewerking te voltooien.@Wilt u dat Microsoft Office Access het nu opslaat?@@19@@@2.
6154. Microsoft Office Access vereist Microsoft SQL Server 6.5 of hoger voor Access Projects Fout 7811 Microsoft Office Access vereist Microsoft SQL Server 6.5 of hoger voor Access-projecten. U moet de geselecteerde SQL-database upgraden naar Microsoft SQL Server 6.5 of hoger.@@@1@@@1.
6155. Microsoft Office Access heeft de ingevoerde uitdrukking afgekapt Fout 2338 Microsoft Office Access heeft de ingevoerde uitdrukking afgekapt.@De uitdrukking '|' overschrijdt de limiet van 1024 tekens voor het queryontwerpraster.@@1@@@1.
6156. Microsoft Office Access kon de invoerlijst niet bijwerken Fout 6038 Microsoft Office Access kon de lijst met waarden niet bijwerken.@De tabel is mogelijk vergrendeld door een andere gebruiker, kan alleen-lezen zijn of u hebt mogelijk geen toestemming om de tabel te wijzigen.@@1@@@1.
6157. Microsoft Office Access kon de module niet weergeven Fout 29059 Microsoft Office Access kon de module niet weergeven.@@@1@@@1.
6158. Microsoft Office Access kon niet alle gegevens aan de tabel toevoegen Fout 10014 Microsoft Office Access kon niet alle gegevens aan de tabel toevoegen.@De inhoud van velden in |1 record(s) is verwijderd en |2 record(s) zijn verloren gegaan als gevolg van sleutelovertredingen.* Als gegevens werden verwijderd, gegevens die u hebt geplakt of geïmporteerd, komen niet overeen met het veld da
6159. Microsoft Office Access kon niet alle gegevens aan de tabel toevoegen Fout 10018 Microsoft Office Access kon niet alle gegevens aan de tabel toevoegen.@De inhoud van velden in |1 record(s) is verwijderd en |2 record(s) zijn verloren gegaan als gevolg van sleutelovertredingen.* Als gegevens werden verwijderd, gegevens die u hebt geplakt of geïmporteerd, komen niet overeen met het veld da
6160. Microsoft Office Access kon geen venster maken Fout 7895 Microsoft Office Access kan geen venster maken.@Het systeem heeft geen bronnen of geheugen meer.@Sluit onnodige programma's en probeer het opnieuw.Voor meer informatie over het vrijmaken van geheugen, zoek in de Microsoft Windows Help-index naar 'geheugen, probleemoplossing'.@1 @@@3.