6041. Microsoft Office Access kan niet alle records in de updatequery bijwerken Fout 10509 Microsoft Office Access kan niet alle records in de updatequery bijwerken.@Microsoft Office Access heeft |1 veld(en) niet bijgewerkt vanwege een typeconversiefout, |2 record(s) vanwege sleutelovertredingen, |3 record (s) vanwege vergrendelingsschendingen, en |4 record(s) vanwege
6042. Microsoft Office Access kan niet naar het bestand schrijven Fout 2284 Microsoft Office Access kan niet naar het bestand schrijven.@* Het netwerk werkt mogelijk niet. Wacht tot het netwerk werkt en probeer het opnieuw.* Mogelijk hebt u onvoldoende geheugen. Sluit een of meer Microsoft Office Access-vensters, sluit andere toepassingen en probeer dan
6043. Microsoft Office Access kan het filter niet toepassen omdat alle records zijn vergrendeld Fout 7752 Microsoft Office Access kan het filter niet toepassen omdat alle records zijn vergrendeld.@Ofwel de eigenschap RecordLocks van het formulier of rapport of de optie Standaardrecordvergrendeling in het gedeelte Geavanceerd van het dialoogvenster Toegangsopties (klik op de
6044. Microsoft Office Access kan geen back-up maken van deze database of dit project omdat een of meer objecten open zijn Fout 31576 Microsoft Office Access kan geen back-up maken van deze database of dit project omdat een of meer objecten open zijn.@Sluit alle objecten en probeer het opnieuw.@@1@@@3.
6045. Microsoft Office Access kan de database op dit moment niet sluiten Fout 7714 Microsoft Office Access kan de database op dit moment niet sluiten.@Zorg ervoor dat er geen Visual Basic-code wordt uitgevoerd in de huidige database. Mogelijk moet u Setup opnieuw uitvoeren om Briefcase Replication.@@1@@@1 correct te installeren.
6046. Microsoft Office Access kan deze bewerking niet voltooien Fout 29068 Microsoft Office Access kan deze bewerking niet voltooien. U moet de code stoppen en het opnieuw proberen.
6047. Microsoft Office Access kan dit bestand niet maken Fout 31538 Microsoft Office Access kan dit bestand niet maken. Om het bestand te maken, moet u het bestand een unieke naam geven, een geldige verbindingsreeks en gebruikers-ID opgeven, en moet u over de nodige machtigingen voor het maken van verbindingen en bestanden beschikken.@@@1@@@1.
6048. Microsoft Office Access kan dit subgegevensblad niet uitbreiden omdat alle records zijn vergrendeld Fout 6002 Microsoft Office Access kan dit subgegevensblad niet uitbreiden omdat alle records zijn vergrendeld. @De eigenschap RecordLocks van het formulier of rapport of de optie Standaardrecordvergrendeling in het gedeelte Geavanceerd van het dialoogvenster Toegangsopties (klik op de
6049. Microsoft Office Access kan een tabel niet naar XML exporteren wanneer deze is geopend in Design Fout 31548 Microsoft Office Access kan een tabel niet naar XML exporteren wanneer deze is geopend in Design. Sluit het object en probeer het opnieuw.@@@1@@@1.
6050. Microsoft Office Access kan dit object niet naar XML exporteren wanneer het is geopend in Afdrukvoorbeeld Fout 31547 Microsoft Office Access kan dit object niet naar XML exporteren als het is geopend in Afdrukvoorbeeld. Sluit het object en probeer het opnieuw.@@@1@@@1.
6051. Microsoft Office Access kan het object '|' niet vinden Fout 2059 Microsoft Office Access kan het object '|' niet vinden.@Zorg ervoor dat het object bestaat en dat u de naam correct spelt.@@1@@@1.
6052. Microsoft Office Access kan de werkbalk '| . niet vinden Fout 2094 Microsoft Office Access kan de werkbalk '|.' niet vinden.@U hebt geprobeerd een macro uit te voeren die een ShowToolbar-actie of een Visual Basic for Applications-procedure bevat die een ShowToolbar-methode bevat.* De naam van de werkbalk is mogelijk verkeerd gespeld of verwijst naar een been
6053. Microsoft Office Access kan geen afhankelijkheidsinformatie genereren voor een nieuw niet-opgeslagen object Fout 31572 Microsoft Office Access kan geen afhankelijkheidsgegevens genereren voor een nieuw niet-opgeslagen object. Sla het nieuwe object op en controleer vervolgens op objectafhankelijkheden.@@@2@1@553713744@1.
6054. Microsoft Office Access kan geen afhankelijkheidsinformatie genereren voor objecten in een project Fout 31573 Microsoft Office Access kan geen afhankelijkheidsinformatie genereren voor objecten in een project.@@@1@@@1.
6055. Microsoft Office Access kan geen afhankelijkheidsinformatie genereren voor objecten in een replicadatabase Fout 31582 Microsoft Office Access kan geen afhankelijkheidsgegevens genereren voor objecten in een replicadatabase.@@@1@@@1.
6056. Microsoft Office Access kan dit bestand niet openen Fout 31541 Microsoft Office Access kan dit bestand niet openen.@Dit bestand bevindt zich buiten uw intranet of op een niet-vertrouwde site. Microsoft Office Access zal het bestand niet openen vanwege mogelijke beveiligingsproblemen. @Om het bestand te openen, kopieert u het naar uw machine of een accessib
6057. Microsoft Office Access kan dit bestand niet openen Fout 31544 Microsoft Office Access kan dit bestand niet openen.@De auteur van dit bestand heeft ingesteld dat het alleen wordt geopend wanneer een opstartactie wordt uitgevoerd, en Microsoft Office Access is momenteel ingesteld om opstartacties uit te schakelen.@Om dit probleem op te lossen, neemt u contact op met de auteur van de F
6058. Microsoft Office Access kan dit bestand niet openen Fout 31545 Microsoft Office Access kan dit bestand niet openen.@De Internet Security Zone Manager ontbreekt of is niet correct geïnstalleerd en daarom kan de veiligheid van dit bestand niet worden geverifieerd.@Om dit probleem op te lossen, installeert u Windows Internet Explorer of de juiste
6059. Microsoft Office Access kan niet openen | vanwege beveiligingsbeperkingen Fout 2639 Microsoft Office Access kan niet openen | vanwege beveiligingsbeperkingen.@Beveiligingsinstellingen beperken de toegang tot het bestand omdat het niet digitaal is ondertekend.@@2@1@553714138@2.
6060. Microsoft Office Access kan deze draaitabel niet afdrukken Fout 2215 Microsoft Office Access kan deze draaitabel niet afdrukken omdat de |1 groter is dan 22,75 inch.@Verklein de |1 door wijzigingen aan te brengen in de opmaak of opgenomen gegevens van de draaitabelweergave en probeer opnieuw af te drukken.@@1@@@ 1.