6021. Microsoft Office Access kan geen uitvoergegevens opslaan in het opgegeven bestand Fout 2304 Microsoft Office Access kan geen uitvoergegevens opslaan in het opgegeven bestand.@Zorg ervoor dat u voldoende vrije schijfruimte hebt op uw doelstation.@@1@@@1.
6022. Microsoft Office Access kan eigenschapswijzigingen voor gekoppelde tabellen niet opslaan Fout 10013 Microsoft Office Access kan geen eigenschapswijzigingen opslaan voor gekoppelde tabellen.@Wilt u toch doorgaan?@@19@@@2.
6023. Microsoft Office Access kan het huidige record niet opslaan Fout 8510 Microsoft Office Access kan de huidige record niet opslaan.@Wilt u de wijzigingen aan de record ongedaan maken en doorgaan met Plakken?@@19@@@2.
6024. Microsoft Office Access kan de uitvoergegevens niet opslaan in het bestand dat u hebt geselecteerd Fout 2302 Microsoft Office Access kan de uitvoergegevens niet opslaan in het bestand dat u hebt geselecteerd.@* Het bestand is mogelijk geopend. Als dit het geval is, sluit u het en slaat u de uitvoergegevens opnieuw op in het bestand.* Als u een sjabloon gebruikt, controleert u of de sjabloon bestaat.* Als het bestand
6025. Microsoft Office Access kan de zoekopdracht niet opslaan Fout 2350 Microsoft Office Access kan de query niet opslaan.@* De query is een pass-through-query en kan niet worden weergegeven als een eenvoudige SQL-tekenreeks. Sla de query op als een benoemde query vanuit de Querysamensteller. Wanneer u de Query Builder sluit, wordt Microsoft Office Access gevuld
6026. Microsoft Office Access kan deze tabel niet opslaan Fout 2361 Microsoft Office Access kan deze tabel niet opslaan.@Er zijn geen velden in deze tabel.@Definieer ten minste één veld door een veldnaam in te voeren en een gegevenstype te selecteren.@1@@@1.
6027. Microsoft Office Access kan uw wijzigingen in dit gebonden OLE-object niet opslaan Fout 2278 Microsoft Office Access kan uw wijzigingen aan dit gebonden OLE-object niet opslaan.@U bent niet gemachtigd om te schrijven naar de record waarin het object is opgeslagen, of de record is vergrendeld door een andere gebruiker. Kopieer het object naar het klembord (selecteer het object en
6028. Microsoft Office Access kan dit e-mailbericht niet verzenden Fout 2293 Microsoft Office Access kan dit e-mailbericht niet verzenden.@Voordat u probeert een e-mailbericht te verzenden vanuit Microsoft Office Access, moet u het in het vorige bericht aangegeven probleem oplossen of uw computer configureren voor het verzenden en ontvangen van e-mailberichten. @@1@@@
6029. Microsoft Office Access kan deze indeling niet in een e-mailbericht verzenden Fout 31500 Microsoft Office Access kan deze indeling niet in een e-mailbericht verzenden.@Als u deze indeling in een e-mailbericht wilt verzenden, klikt u op Exporteren in het menu Bestand of gebruikt u de methode OutputTo om de bestanden te maken en aan een e-mailbericht toe te voegen.@@ 1@@@1.
6030. Microsoft Office Access kan de eigenschap LimitToList momenteel niet instellen op Nee Fout 7773 Microsoft Office Access kan de eigenschap LimitToList nu niet instellen op Nee.@De eerste zichtbare kolom, die wordt bepaald door de eigenschap ColumnWidths, is niet gelijk aan de gebonden kolom.@Pas eerst de eigenschap ColumnWidths aan en stel vervolgens de LimitToList in P
6031. Microsoft Office Access kan deze eigenschap momenteel niet instellen op Nee Fout 6012 Microsoft Office Access kan deze eigenschap momenteel niet op Nee instellen.@U kunt de eigenschappen Formulierweergave toestaan, Gegevensbladweergave toestaan, Draaitabelweergave toestaan ​​en Draaigrafiekweergave toestaan ​​tegelijkertijd niet instellen op Nee.@Stel een van de andere eigenschappen in naar Ja voor ch
6032. Microsoft Office Access kan niet sorteren op Memo, OLE-object of hyperlink '|' Fout 7877 Microsoft Office Access kan niet sorteren op Memo, OLE-object of hyperlink '|'.@De ORDER BY-clausule van een SQL-instructie mag geen velden Memo, OLE-object of hyperlink bevatten.@@1@@@1 .
6033. Microsoft Office Access kan de Grafiekwizard niet starten Fout 7755 Microsoft Office Access kan de Chart Wizard niet starten.@De wizard is mogelijk niet geïnstalleerd of deze wizard is uitgeschakeld.@Als u de Chart Wizard wilt installeren, voert u Microsoft Office Access of het Microsoft Office Setup-programma opnieuw uit, klikt u op Toevoegen/Verwijderen, en selecteer vervolgens
6034. Microsoft Office Access kan de OLE-server niet starten Fout 2229 Microsoft Office Access kan de OLE-server niet starten.@U hebt geprobeerd een formulier, rapport of gegevensblad te gebruiken dat een OLE-object bevat, maar de OLE-server (de toepassing die is gebruikt om het object te maken) is mogelijk niet correct geregistreerd. Installeer de OLE-server opnieuw om te registreren
6035. Microsoft Office Access kan de spellingcontrole niet starten omdat deze niet is geïnstalleerd Fout 9524 Microsoft Office Access kan de spellingcontrole niet starten omdat deze niet is geïnstalleerd.@@@1@@@1.
6036. Microsoft Office Access kan de wizard, builder of invoegtoepassing niet starten Fout 2298 Microsoft Office Access kan de wizard, builder of invoegtoepassing niet starten.@* De bibliotheekdatabase met de wizard, builder of invoegtoepassing is mogelijk niet geïnstalleerd. Wijs Add-ins aan in het menu Tools en klik vervolgens op Add-in Manager om te zien of de bibliotheekdatabase is
6037. Microsoft Office Access kan geen contextgevoelige Help leveren Fout 2056 Microsoft Office Access kan geen contextgevoelige Help leveren.@@@1@@@1.
6038. Microsoft Office Access kan niet synchroniseren met Synchronizer '|1' Fout 7701 Microsoft Office Access kan niet synchroniseren met Synchronizer '|1.'@Een mogelijke reden voor het niet synchroniseren met '|1' is dat zowel de Synchronizer als Microsoft Office Access tegelijkertijd naar de huidige database probeerden te schrijven. Probeer synchronisatie
6039. Microsoft Office Access kan de door de gebruiker gedefinieerde functie '|' niet overdragen Fout 31524 Microsoft Office Access kan de door de gebruiker gedefinieerde functie '|' niet overdragen. Door de gebruiker gedefinieerde functies kunnen alleen worden overgedragen tussen Microsoft SQL-servers met versie 8.0 of hoger.@@@1@@@1.
6040. Microsoft Office Access kan deze bewerking niet ongedaan maken Fout 2568 Microsoft Office Access kan deze bewerking niet ongedaan maken.@Er bestaat al een object met dezelfde naam. Een andere gebruiker heeft mogelijk een object gemaakt met de naam '|' nadat u deze bewerking had uitgevoerd op een object met dezelfde naam.@@1@@@1.