6061. Microsoft Office Access kan geen veldeigenschappen ophalen uit de systeemtabellen Fout 10012 Microsoft Office Access kan geen veldeigenschappen ophalen uit de systeemtabellen.@Deze database moet worden gerepareerd. Als u op Ja klikt, opent Microsoft Office Access de tabel in de ontwerpweergave. De instellingen van de FieldName, DataType, FieldSize, Indexed,
6062. Microsoft Office Access kan de digitale handtekening op dit moment niet opslaan Fout 29069 Microsoft Office Access kan de digitale handtekening op dit moment niet opslaan.@* U bevindt zich mogelijk in een database onder Broncodebeheer.* U bevindt zich mogelijk in een database die alleen-lezen is.* De database gebruikt de *.accdb of *.accde bestandsnaam extensie. Om zulke te ondertekenen
6063. Microsoft Office Access kan deze eigenschap niet instellen wanneer de eigenschap DefaultSize is ingesteld op True Fout 2595 Microsoft Office Access kan deze eigenschap niet instellen wanneer de eigenschap DefaultSize is ingesteld op True.@@@1@@@1.
6064. Microsoft Office Access kan niet synchroniseren met een database uit een vorige versie Fout 7740 Microsoft Office Access kan niet synchroniseren met een database van een vorige versie.@Converteer de database waarmee u probeert te synchroniseren, voordat u gaat synchroniseren.@@1@@@1.
6065. Microsoft Office Access kan afhankelijkheidsgegevens niet bijwerken omdat een of meer objecten open zijn Fout 31557 Microsoft Office Access kan de afhankelijkheidsgegevens niet bijwerken omdat een of meer objecten open zijn.@Sluit alle objecten en probeer het opnieuw.@@1@@@3.
6066. Microsoft Office Access heeft de eigenschappen MoveLayout en NextRecord gewijzigd in True van False Fout 2586 Microsoft Office Access heeft de eigenschappen MoveLayout en NextRecord gewijzigd in True van False.@De macro- of Visual Basic-functie die wordt uitgevoerd door de eigenschap OnFormat van een van de secties van het rapport, stelt zowel de MoveLayout- als NextRecord-eigenschappen in op False. H
6067. Microsoft Office Access kan geen verbinding maken met de site die u hebt opgegeven Fout 31559 Microsoft Office Access kan geen verbinding maken met de site die u hebt opgegeven. Controleer het adres van de site of neem contact op met uw sitebeheerder.
6068. Microsoft Office Access kan geen verbinding maken met de site die u hebt opgegeven Fout 31577 Microsoft Office Access kan geen verbinding maken met de site die u hebt opgegeven. Controleer het adres van de site of neem contact op met uw sitebeheerder.
6069. Microsoft Office Access kan geen reservekopie van uw originele pagina maken Fout 2899 Microsoft Office Access kan geen reservekopie van uw oorspronkelijke pagina maken. Deze pagina kan niet worden geopend.
6070. Microsoft Office Access kan geen implementatiepakket maken met de huidige database Fout 32554 Microsoft Office Access kan geen implementatiepakket maken met de huidige database. Controleer het pad naar het bestand.@@@1@@@1.
6071. Microsoft Office Access kan de gegevens en overige gegevens niet maken Fout 7996 Microsoft Office Access kan de gegevens en Misc. objecten omdat de gekoppelde tabel '|' kan niet worden gevonden.@Om de gegevens en diverse objecten te maken, gebruikt u de Linked Table Manager (op het tabblad Databasehulpmiddelen, in de groep Databasehulpmiddelen) om
6072. Microsoft Office Access kon de verpakte database niet downloaden Fout 32557 Microsoft Office Access kan de verpakte database niet downloaden. Netwerkproblemen of problemen met de website hebben de download mogelijk verhinderd. Start de download opnieuw of blader naar de site en controleer of deze werkt.@@@1@@@1.
6073. Microsoft Office Access kan naam AutoCorrectie niet inschakelen Fout 31563 Microsoft Office Access kan naam AutoCorrectie niet inschakelen voor een of meer objecten omdat Access de objecten niet kan openen en opslaan. Een open- of opslagbewerking kan zijn mislukt vanwege een of meer van de volgende redenen: het object is al geopend, u
6074. Microsoft Office Access kon de database niet extraheren Fout 32556 Microsoft Office Access kan de database niet extraheren. Controleer de bestandsnaam en het pad naar het bestand.@@@1@@@1.
6075. Microsoft Office Access kon de database niet vinden op de server Fout 30001 Microsoft Office Access kon de database niet vinden op de server. Controleer of de databasenaam juist is.
6076. Microsoft Office Access kon de opgegeven SQL Server niet vinden Fout 30000 Microsoft Office Access kan de opgegeven SQL Server niet vinden. Controleer of de servernaam juist is.
6077. Microsoft Office Access kan geen koppeling maken naar een verbindingsbestand Fout 2914 Microsoft Office Access kan geen koppeling maken naar een verbindingsbestand.@Er wordt een verbindingsreeks in de pagina ingesloten.@@@@@1.
6078. Microsoft Office Access kan de Access-database-engine niet laden Fout 32578 Microsoft Office Access kan de Access-database-engine niet laden. Voer setup opnieuw uit en start de applicatie opnieuw.@@@1@@@1.
6079. Microsoft Office Access kon niet inloggen op de server Fout 30002 Microsoft Office Access kan niet inloggen op de server. Controleer of de aanmeldingsgegevens correct zijn.
6080. Microsoft Office Access kon de naam AutoCorrectie niet uitvoeren tijdens deze bewerking Fout 2037 Microsoft Office Access kan de naam AutoCorrectie niet uitvoeren tijdens deze bewerking. De optie 'Lognaam AutoCorrectie' is ingesteld, maar de gegevens en overige. Objecten worden niet uitgecheckt.@@@1@@@3.