6161. Microsoft Office Access kon geen ADE-database maken Fout 7815 Microsoft Office Access kan geen ADE-database maken.@@@1@@@1.
6162. Microsoft Office Access kon niet meer bestanden maken Fout 2742 Microsoft Office Access kan geen bestanden meer maken.@Uw computer heeft mogelijk onvoldoende geheugen of schijfruimte.@Sluit onnodige programma's en probeer de bewerking opnieuw.Voor informatie over het vrijmaken van geheugen of schijfruimte zoekt u in de Microsoft Windows Help-index naar 'me
6163. Microsoft Office Access kon de tabel niet maken Fout 2386 Microsoft Office Access kan de tabel niet maken.@@@1@@@1.
6164. Microsoft Office Access kon de gegevens niet exporteren Fout 31532 Microsoft Office Access kon de gegevens niet exporteren.@@@1@@@1.
6165. Microsoft Office Access kan XML-gegevens niet exporteren naar '|' Fout 31594 Microsoft Office Access kon geen XML-gegevens exporteren naar '|'.@@@1@@@1.
6166. Microsoft Office Access kon niet alle bibliotheekmodules laden Fout 9507 Microsoft Office Access kon niet alle bibliotheekmodules laden.@@@1@@@1.
6167. Microsoft Office Access kan het bestand '|' niet openen Fout 31523 Microsoft Office Access kan het bestand '|' niet openen. Het bestand is mogelijk geen Access-bestand, het opgegeven pad of de opgegeven bestandsnaam is mogelijk onjuist of het bestand kan niet exclusief worden geopend. Om het bestand handmatig te herstellen, wijst u in het menu Bestand de optie Database beheren aan
6168. Microsoft Office Access kon het Visual Basic-project voor deze database niet openen Fout 29047 Microsoft Office Access kan het Visual Basic-project voor deze database niet openen.@Een andere gebruiker slaat het project nu op. Wil je het opnieuw proberen?@@23@@@1.
6169. Microsoft Office Access kon de documenteigenschappen voor deze gegevenstoegangspagina niet ontleden Fout 2854 Microsoft Office Access kon de documenteigenschappen voor deze gegevenstoegangspagina niet ontleden.@Ze zijn mogelijk beschadigd.@@1@@@1.
6170. Microsoft Office Access kon de veldvolgorde niet opslaan Fout 2366 Microsoft Office Access kon de veldvolgorde niet opslaan. Alle andere wijzigingen zijn met succes opgeslagen.@Klik op de Microsoft Office-knop, wijs Beheren aan en klik vervolgens op Database comprimeren en herstellen.@@1@@@1.
6171. Microsoft Office Access kon het project niet opslaan Fout 29027 Microsoft Office Access kon het project niet opslaan.@Een andere gebruiker slaat het project nu op.Wilt u het opnieuw proberen?@@23@@@1.
6172. Microsoft Office Access kon niet alle records in de updatequery bijwerken Fout 10515 Microsoft Office Access kon niet alle records in de updatequery bijwerken.@Microsoft Office Access heeft |1 veld(en) niet bijgewerkt vanwege een typeconversiefout, |2 record(s) vanwege sleutelovertredingen, |3 record (s) wegens vergrendelingsovertredingen, en |4 record(s)
6173. Microsoft Office Access kan deze actie of daaropvolgende acties niet ongedaan maken Fout 9502 Microsoft Office Access kan deze actie of daaropvolgende acties niet ongedaan maken. Om meer bronnen beschikbaar te maken zodat Access verdere ontwerpacties kan vastleggen, sluit u dit venster en opent u het opnieuw. @Wilt u toch doorgaan?@@19@@@2.
6174. Microsoft Office-toepassingen kunnen niet worden onderbroken terwijl u documenten hebt geopend vanaf een netwerklocatie Fout 2029 Microsoft Office-toepassingen kunnen niet worden onderbroken terwijl u documenten hebt geopend vanaf een netwerklocatie. Sluit de toepassingen af ​​of sluit de geopende documenten en probeer het opnieuw.
6175. Microsoft Office Communicator Web Access-foutcode 0-1-482 Fout 0-1-482 Fout 0-1-482: Microsoft Access heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
6176. Microsoft Office-fout 0X4004F00C Fout 0x4004F00C Fout 0x4004F00C: Microsoft Office heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
6177. Microsoft Office-fout 0X80072Ee2 Fout 0x80072EE2 Fout 0x80072EE2: Microsoft Office heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
6178. Microsoft Office-fout 0X800Ccc0D Fout 0x800CCC0D Fout 0x800CCC0D: Microsoft Office heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
6179. Microsoft Office-fout 0X800Ccc0E Fout 0x800CCC0E Fout 0x800CCC0E: Microsoft Office heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
6180. Microsoft Office-fout 0X800Ccc0F Fout 0x800CCC0F Fout 0x800CCC0F: Microsoft Office heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.