Error: Fel 206 - "Den begärda filen laddades inte ner. Det här meddelandet visas till exempel när användaren trycker på" "Stopp" "-knappen innan en sida laddas."

Hur du åtgärdar webbfelkoden Fel 206 Partiellt innehåll

Den här artikeln handlar om felnummer Fel 206, allmänt känt som Partiellt innehåll som beskrivs som "Den begärda filen laddades inte ner. Det här meddelandet visas till exempel när användaren trycker på" "Stopp" "-knappen innan en sida laddas."

Om statuskoder

När du får felkoder på webben kan det vara fråga om klient- eller serverproblem. Problemet kan vara relaterat till webbläsaren eller inställningar som blockerar din anslutning, eller så kan det vara andra problem relaterade till servern du försöker komma åt.

För att förklara problemet ytterligare, finns här lite användbar information om webbfelkoder, deras symtom, orsaker och reparationsmetoder.

Definitioner (Beta)

Här listar vi några definitioner av de ord som finns i ditt fel, i ett försök att hjälpa dig att förstå ditt problem. Detta är ett pågående arbete, så ibland kan det hända att vi definierar ordet felaktigt, så hoppa gärna över det här avsnittet!

• Knapp - Knappar är enkla element i grafiska användargränssnitt som tar musklick eller fingertryck på mobila enheter som inmatning.
  • Fil - Ett block av godtycklig information eller resurs för lagring av information, tillgänglig med det strängbaserade namnet eller sökvägen
  • Meddelande - Facebook -meddelanden, JavaScript -meddelanden, mobilmeddelanden Android, iOS , windows -phone, etc.
  • Delvis - existerar endast delvis; ofullständig.

Symtom på Fel 206 - Partiellt innehåll

Webfelkoder är också kända som http-statuskoder. Det finns fem olika klasser av http-statuskoder och de börjar alltid med följande siffror, beroende på vilken typ av fel som användaren stötte på. Dessa är också symptomen på felet som användaren upplever. För att förklara ytterligare, här är statuskoderna.

2xx: Framgång
Detta statussvar innebär att den begärda åtgärden togs emot, förstods och accepterades. I stället för det begärda objektet returnerades dock en statusrapport som är en modifierad version av ursprungssvaret eller att inget innehåll har skickats tillbaka. Med andra ord upplever användarna långsamt eller inget svar. Detta är de meddelanden som mottagits:
200 - OK
201 - Skapad
202 - Godkänd
203 - Icke-auktoritativ information
204 - Inget innehåll
205 - Återställt innehåll
206 - Delvis innehåll

Fix Partiellt innehåll (Error Fel 206)
(Endast för illustrativa ändamål)

Orsaker till Partiellt innehåll - Fel 206

2XX-koder förekommer för att bekräfta mottagandet och behandlingen av begäran.

Reparationsmetoder

Det finns särskilda felsökningsåtgärder för särskilda webbfelkoder. Det finns dock även generella reparationsmetoder som användare kan utföra när de ställs inför dessa typer av fel.

Om en reparationsmetod fungerar för dig, klicka på knappen Uppvärdera till vänster om svaret, så får andra användare veta vilken reparationsmetod som fungerar bäst för tillfället.

Observera: Varken ErrorVault.com eller dess författare tar ansvar för resultaten av de åtgärder som vidtas genom att använda någon av de reparationsmetoder som anges på den här sidan - du utför dessa steg på egen risk.

När du öppnar en webbplats lagras data i webbläsarens cache. Ibland har du försökt fixa ett webbfel men samma meddelande visas i din webbläsare. I sådana fall måste du rensa webbläsarens cacheminne för att bli av med det irriterande meddelandet. Här är sätt att göra det i olika typer av webbläsare:
  • På Google Chrome
    • Öppna Chrome och klicka på de tre punkterna i den övre högra delen av din webbläsare
    • Klicka på Fler verktyg och sedan på Rensa webbläsardata .
    • Du kan välja att radera allt eller bara en viss surfperiod.
    • Markera rutorna bredvid Cookies och annan webbplatsinformation och Cachade bilder och filer .
    • Slutligen klickar du på Rensa data .
  • On Edge
    • Klicka på ... det är den högra knappen precis under stängningsknappen.
    • Rulla ner och klicka på Inställningar.
    • Leta efter Rensa webbläsardata och klicka på knappen Välj vad du vill rensa.
    • Det ger dig möjlighet att välja vilken typ av data du vill rensa, bara markera de objekt du vill inkludera och klicka sedan på Rensa.
  • På Mozilla
    • Gå till menyn Historik och välj Rensa senaste historik.
    • Du kan klicka på Alt -knappen om menyraden är dold.
    • Du kommer att se en rullgardinsmeny där du kan välja perioden eller intervallet du vill radera, klicka på ditt val.
    • Du kan klicka på Detaljer för att välja vad du vill rensa, oavsett om det är hela cacheminnet eller andra objekt.
    • När du har valt klickar du på Rensa nu och startar sedan om webbläsaren för att låta ändringarna träda i kraft.
  • Om du vill kontrollera loggfiler kan du göra det genom att först se till att du är inloggad på webbserverns dator som administratör.
  • Klicka på Start, sedan på Inställningar och sedan på Kontrollpanelen.
  • Öppna administratörsverktyg och dubbelklicka sedan på Internet Services Manager.
  • Välj webbplatsen från listan över olika serverade webbplatser.
  • Högerklicka på webbplatsen och peka sedan med musen på Egenskaper.
  • Välj fliken Webbplats och klicka sedan på Egenskaper. På den ser du fliken Allmänna egenskaper. Längst ner i fönstret kan du se platsen för loggfilerna som genererats.
  • Öppna loggfiler med WordPad, valfri textfilvisning eller Microsoft Word.
  • Här bör du kunna analysera var du fick felen när du öppnade en server.
  • Det finns också tillfällen när du manuellt anger webbadressen till en webbplats som du vill utforska. Om du får fel efter att ha gjort detta, kontrollera webbadressen du just skrev i adressfältet om du verkligen har tillgång till rätt adress. Om inte, korrigera de objekt du skrev fel.
För Windows 7
  • Sök efter Windows -uppdateringar i sökfältet.
  • Klicka på enter när det visas i sökresultaten.
  • Kontrollera de senaste uppdateringarna och klicka på Avinstallera uppdateringar de senaste datumen när felet började inträffa.
För Windows 8 och Windows 10
  • Tryck på fönstertangenten och bokstaven X samtidigt för att öppna Inställningar
  • När du kommer till Windows -inställningar klickar du på Uppdatering och säkerhet.
  • Klicka på visa den installerade uppdateringshistoriken och sedan på Avinstallera uppdateringar.
  • Ibland kan ytterligare tillägg ge dig webbfelkoder.
  • Avinstallera tillägg som du nyligen installerade genom att gå till webbläsarens inställningar och sedan klicka på Fler verktyg.
  • Du kommer att se tillägg som hade installerats i din webbläsare, välj det senaste tillägget som du misstänkte orsakade problemet du har.
  • Denna felsökning hanteras normalt av webbplatsadministratören. Om det är du måste du ha förståelse för webbserverkonfigurationer.
  • Du kan kontrollera vilken webbserver som kör din webbplats med hjälp av URL eller domänkontroll. Du behöver bara ange webbplatsadressen och analysera resultaten du får.
  • Du kan också söka efter brutna länkar genom att högerklicka på webbsidan och klicka på Inspektera. Detta bör ge dig koden till webbplatsen på höger sida. Du kan kontrollera varje ankartext och se om länkarna som är kopplade till dem fortfarande finns.
  • Du kan också söka efter oönskade tecken i koderna och skriptet genom att felsöka programkoder och skript. Om du inte har någon aning om hur du gör det kan du kolla den här resursen att göra det.
  • Du kan också försöka uppdatera webbplatsen. Ibland är felet du får ett gammalt fel som inte har försvunnit och en enkel uppdatering genom att klicka på F5 kan göra jobbet.
Andra språk:

How to fix Error 206 (Partial Content) - "The requested file wasn't completed downloaded. For example, this message is shown when the user presses the ""Stop"" button before a page is loaded."
Wie beheben Fehler 206 (Teilinhalt) - "Die angeforderte Datei wurde nicht vollständig heruntergeladen. Diese Meldung wird beispielsweise angezeigt, wenn der Benutzer die Schaltfläche ""Stop"" drückt, bevor eine Seite geladen wird."
Come fissare Errore 206 (Contenuto parziale) - "Il download del file richiesto non è stato completato. Ad esempio, questo messaggio viene visualizzato quando l'utente preme il pulsante ""Stop"" prima che venga caricata una pagina."
Hoe maak je Fout 206 (Gedeeltelijke Inhoud) - "Het gevraagde bestand is niet volledig gedownload. Dit bericht wordt bijvoorbeeld weergegeven wanneer de gebruiker op de knop ""Stoppen"" drukt voordat een pagina wordt geladen."
Comment réparer Erreur 206 (Contenu partiel) - "Le fichier demandé n'a pas été téléchargé. Par exemple, ce message s'affiche lorsque l'utilisateur appuie sur le bouton ""Stop"" avant le chargement d'une page."
어떻게 고치는 지 오류 206 (부분 콘텐츠) - "요청한 파일 다운로드가 완료되지 않았습니다. 예를 들어, 이 메시지는 페이지가 로드되기 전에 사용자가 ""중지"" 버튼을 눌렀을 때 표시됩니다."
Como corrigir o Erro 206 (Conteúdo Parcial) - "O download do arquivo solicitado não foi concluído. Por exemplo, esta mensagem é exibida quando o usuário pressiona o botão" "Parar" "antes de uma página ser carregada."
Как исправить Ошибка 206 (Частичное содержание) - «Запрошенный файл не был полностью загружен. Например, это сообщение отображается, когда пользователь нажимает кнопку« Стоп »перед загрузкой страницы».
Jak naprawić Błąd 206 (Częściowa zawartość) - „Żądany plik nie został w pełni pobrany. Na przykład ten komunikat jest wyświetlany, gdy użytkownik naciśnie przycisk „Zatrzymaj” przed załadowaniem strony”.
Cómo arreglar Error 206 (Contenido parcial) - "No se completó la descarga del archivo solicitado. Por ejemplo, este mensaje se muestra cuando el usuario presiona el botón" "Detener" "antes de que se cargue una página".

The Author Om författaren: Phil Hart har varit en Microsoft Community Contributor sedan 2010. Med en nuvarande poängsumma på över 100 000 har han bidragit med mer än 3000 svar i Microsoft Support-forum och skapat nästan 200 nya hjälpartiklar i Technet Wiki.

Följ oss: Facebook Youtube Twitter
Senast uppdaterad:
05/01/23 11:46 : En iPhone-användare röstade för att reparationsmetod 1 fungerade för dem.

Rekommenderat reparationsverktyg:

Det här reparationsverktyget kan åtgärda vanliga datorproblem som blå skärmar, kraschar och fryser, saknade DLL-filer samt reparera skador orsakade av skadlig kod/virus med mera genom att ersätta skadade och saknade systemfiler.

STEG 1:
Klicka här för att ladda ner och installera reparationsverktyget för Windows.

STEG 2:
Klicka på Start Scan och låt den analysera din enhet.

STEG 3:
Klicka på Repair All för att åtgärda alla problem som upptäcktes.

LADDA NER NU

Kompatibilitet

Krav
1 Ghz CPU, 512 MB RAM, 40 GB HDD
Den här nedladdningen erbjuder gratis obegränsade skanningar av din Windows-dator. Fullständiga systemreparationer börjar på 19,95 dollar.

Artikel-ID: ACX01628SE

Gäller för: Windows 10, Windows 8.1, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 2000

Hjälp någon annan med det här felet och Dela den här sidan:
Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter

Tips för att öka hastigheten #34

Använd extern DNS för att öka internethastigheten:

Genom att använda extern DNS över din ISP kan din surfhastighet komma till nästa nivå. Offentliga DNS -servrar som OpenDNS eller Google DNS är snabba, pålitliga och kan ge avancerad filtrering och säkerhet om du behöver det. Andra funktioner är också tillgängliga beroende på dina integritetsbehov.

Klicka här för ett annat sätt att snabba upp din Windows PC
Home     Blog     About     Privacy Policy     Contact Us

Fel i alfabetisk ordning:  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Microsoft och Windows®-logotyperna är registrerade varumärken som tillhör Microsoft. Ansvarsfriskrivning: ErrorVault.com är inte ansluten till Microsoft och gör inte heller anspråk på detta. Den här sidan kan innehålla definitioner från https://stackoverflow.com/tags under CC-BY-SA-licensen. Informationen på den här sidan tillhandahålls endast i informationssyfte. © Copyright 2018