Web Status Errors

1. Partiellt innehåll Fel 206 "Den begärda filen laddades inte ner. Det här meddelandet visas till exempel när användaren trycker på" "Stopp" "-knappen innan en sida laddas."
2. Betalning krävs Fel 402 Betalning krävs. Denna felkod är ännu inte operativ.
3. Förutsättning Misslyckades Fel 412 En viss konfiguration krävs för att den här filen ska levereras, men webbläsarklienten har inte konfigurerat den.
4. Proxy-autentisering krävs Fel 407 Webbegäran måste godkännas innan den kan äga rum.