Web Status Errors

21. Inte implementerad Fel 501 Begäran kan inte utföras av webbservern.
22. Ej modifierad Fel 304 När begäranhuvudet innehåller en "om ändrad sedan" -parameter, returneras denna felkod om filen inte har ändrats sedan det datumet. Sökmotorspindlar (robotar) kan generera många av dessa fel.
23. Inget innehåll Fel 204 När du klickar på en länk som inte har någon mål -URL, framkallas detta svar av den begärda servern. Det är tyst och varnar inte användaren för någonting.
24. OK Fel 200 Standard HTTP -svar för framgångsrika förfrågningar.
25. Partiellt innehåll Fel 206 "Den begärda filen laddades inte ner. Det här meddelandet visas till exempel när användaren trycker på" "Stopp" "-knappen innan en sida laddas."
26. Betalning krävs Fel 402 Betalning krävs. Denna felkod är ännu inte operativ.
27. Förutsättning Misslyckades Fel 412 En viss konfiguration krävs för att den här filen ska levereras, men webbläsarklienten har inte konfigurerat den.
28. Proxy-autentisering krävs Fel 407 Webbegäran måste godkännas innan den kan äga rum.
29. Begäran Entitet för lång Fel 413 Den begärda filen var för stor för att behandlas.
30. Timeout för begäran Fel 408 Webbservern tog längre tid än det tog att behandla begäran. Detta orsakas ofta av tung webbtrafik till servern.
31. Begäran URI är för lång Fel 414 Webbplatsadressen (URI) du angav var för lång för servern.
32. Återställ innehållet Fel 205 Detta gör att webbservern kan återställa allt innehåll som returneras av en CGI.
33. Se Övrigt Fel 303 "Detta felmeddelande är en" "se annan" "SRC. Data finns någon annanstans och GET -metoden används för att hämta den."
34. Tjänsten är inte tillgänglig Fel 503 Tjänsten eller filen som efterfrågas är för närvarande inte tillgänglig.
35. Byta protokoll Fel 101 "När du begär en webbsida kan din webbläsare få en felstatuskod på 101, följt av en rubrik" "Uppgradera" "som visar att den begärda servern ändras till en annan HTTP -version."
36. Medietyp som inte stöds Fel 415 Filtypen för webbbegäran stöds inte.
37. Använd proxy Fel 305 Mottagaren förväntas upprepa förfrågan via proxy.