1. ACPI_BIOS_ERROR Fel 0xA5 Felkontrollen ACPI_BIOS_ERROR har ett värde på 0x000000A5. Den här buggkontrollen indikerar att datorns avancerade konfiguration och kraftgränssnitt (ACPI) inte helt överensstämmer med ACPI -specifikationen.
2. ACPI_BIOS_FATAL_ERROR Fel 0xE0 Felkontrollen ACPI_BIOS_FATAL_ERROR har ett värde på 0x000000E0. Detta indikerar att en av dina datorkomponenter är felaktig.
3. ACPI_DRIVER_INTERNAL Fel 0xA3 Felkontrollen ACPI_DRIVER_INTERNAL har ett värde på 0x000000A3. Denna felkontroll indikerar att ACPI -drivrutinen upptäckte en intern inkonsekvens.
4. ACTIVE_EX_WORKER_THREAD_TERMINATION Fel 0xE9 Felkontrollen ACTIVE_EX_WORKER_THREAD_TERMINATION har ett värde på 0x000000E9. Detta indikerar att en aktiv verkställande arbetartråd avslutas.
5. AGP_GART_CORRUPTION Fel 0x105 AGP_GART_CORRUPTION felkontroll har ett värde på 0x00000105. Detta indikerar att grafiköppningstabellen (GART) är skadad.
6. AGP_ILLEGALLY_REPROGRAMMED Fel 0x106 AGP_ILLEGALLY_REPROGRAMMED felkontroll har ett värde på 0x00000106. Detta indikerar att maskinvaran för Accelerated Graphics Port (AGP) har omprogrammerats av en obehörig agent.
7. AGP_INTERNAL Fel 0x115 AGP_INTERNAL felkontroll har ett värde på 0x00000115. Detta indikerar att drivrutinen för accelererad grafikport (AGP) har upptäckt en överträdelse.
8. AGP_INVALID_ACCESS Fel 0x104 AGP_INVALID_ACCESS felkontroll har ett värde på 0x00000104. Detta indikerar att GPU: n skrev till en serie av Accelerated Graphics Port (AGP) -minne som inte tidigare hade gjorts.
9. APC_INDEX_MISMATCH Fel 0x1 Buggkontrollen APC_INDEX_MISMATCH har ett värde på 0x00000001. Detta indikerar att det har funnits en felaktig överensstämmelse i APC -tillståndsindexet.
10. APP_TAGGING_INITIALIZATION_FAILED Fel 0x10A Felkontrollen APP_TAGGING_INITIALIZATION_FAILED har ett värde på 0x0000010A.
11. ASSIGN_DRIVE_LETTERS_FAILED Fel 0x72 Felkontrollen ASSIGN_DRIVE_LETTERS_FAILED har ett värde på 0x00000072.
12. ATDISK_DRIVER_INTERNAL Fel 0x42 ATDISK_DRIVER_INTERNAL felkontroll har ett värde på 0x00000042.
13. ATTEMPTED_EXECUTE_OF_NOEXECUTE_MEMORY Fel 0xFC Felkontrollen ATTEMPTED_EXECUTE_OF_NOEXECUTE_MEMORY har ett värde på 0x000000FC. Detta indikerar att ett försök gjordes att exekvera icke-körbart minne.
14. ATTEMPTED_SWITCH_FROM_DPC Fel 0xB8 ATTEMPTED_SWITCH_FROM_DPC felkontroll har ett värde på 0x000000B8. Detta indikerar att en olaglig operation försökte genom en rutin med fördröjd procedur (DPC).
15. ATTEMPTED_WRITE_TO_CM_PROTECTED_STORAGE Fel 0x11C Felkontrollen ATTEMPTED_WRITE_TO_CM_PROTECTED_STORAGE har ett värde på 0x0000011C. Denna felkontroll indikerar att ett försök gjordes att skriva till konfigurationshanterarens skrivskyddade lagring.
16. ATTEMPTED_WRITE_TO_READONLY_MEMORY Fel 0xBE Felkontrollen ATTEMPTED_WRITE_TO_READONLY_MEMORY har ett värde på 0x000000BE. Detta utfärdas om en drivrutin försöker skriva till ett skrivskyddat minnessegment.
17. BAD_EXHANDLE Fel 0xA7 BAD_EXHANDLE buggkontrollen har ett värde på 0x000000A7. Denna felkontroll indikerar att hanteringsbordet i kärnläget upptäckte ett inkonsekvent inmatningsläge för handtagstabellen.
18. BAD_POOL_CALLER Fel 0xC2 BAD_POOL_CALLER felkontroll har ett värde på 0x000000C2. Detta indikerar att den aktuella tråden gör en dålig poolbegäran.
19. DÅLIG POOL HEADER Fel 0x19 BAD_POOL_HEADER felkontroll har ett värde på 0x00000019. Detta indikerar att en poolrubrik är korrupt.
20. BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO Fel 0x74 BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO felkontroll har ett värde på 0x00000074. Denna felkontroll indikerar att det finns ett fel i registret.