61. DRIVER_OVERRAN_STACK_BUFFER Fel 0xF7 Felkontrollen DRIVER_OVERRAN_STACK_BUFFER har ett värde på 0x000000F7. Detta indikerar att en drivrutin har kört över en stackbaserad buffert.
62. DRIVER_PAGE_FAULT_BEYOND_END_OF_ALLOCATION Fel 0xD6 Felkontrollen DRIVER_PAGE_FAULT_BEYOND_END_OF_ALLOCATION har ett värde på 0x000000D6. Detta indikerar att föraren fick åtkomst till minne efter slutet av pooltilldelningen.
63. DRIVER_PAGE_FAULT_IN_FREED_SPECIAL_POOL Fel 0xD5 Felkontrollen DRIVER_PAGE_FAULT_IN_FREED_SPECIAL_POOL har ett värde på 0x000000D5. Detta indikerar att en förare har refererat till minne som tidigare frigjordes.
64. DRIVER_PORTION_MUST_BE_NONPAGED Fel 0xD3 Felkontrollen DRIVER_PORTION_MUST_BE_NONPAGED har ett värde på 0x000000D3. Detta indikerar att systemet försökte få åtkomst till sidminne vid en för hög IRQL -process.
65. DRIVER_POWER_STATE_FAILURE Fel 0x9F Felkontrollen DRIVER_POWER_STATE_FAILURE har ett värde på 0x0000009F. Denna felkontroll indikerar att drivrutinen är i ett inkonsekvent eller ogiltigt energiläge.
66. DRIVER_RETURNED_HOLDING_CANCEL_LOCK Fel 0x11B Felkontrollen DRIVER_RETURNED_HOLDING_CANCEL_LOCK har ett värde på 0x0000011B. Denna felkontroll indikerar att en förare har återvänt från en avbokningsrutin som har det globala avbrytningslåset. Detta gör att alla senare avbokningsanrop misslyckas och resulterar i eith
67. DRIVER_RETURNED_STATUS_REPARSE_FOR_VOLUME_OPEN Fel 0xF9 Felkontrollen DRIVER_RETURNED_STATUS_REPARSE_FOR_VOLUME_OPEN har ett värde på 0x000000F9. Detta indikerar att en förare returnerade STATUS_REPARSE till en IRP_MJ_CREATE -begäran utan efterföljande namn.
68. DRIVER_UNLOADED_WITHOUT_CANCELLING_PENDING_OPERATIONS Fel 0xCE Felkontrollen DRIVER_UNLOADED_WITHOUT_CANCELLING_PENDING_OPERATIONS har ett värde på 0x000000CE. Detta indikerar att en förare misslyckades med att avbryta väntande operationer innan lossning.
69. DRIVER_UNMAPPING_INVALID_VIEW Fel 0xD7 Felkontrollen DRIVER_UNMAPPING_INVALID_VIEW har ett värde på 0x000000D7. Detta indikerar att en förare försöker ta bort en adress som inte har mappats.
70. DRIVER_USED_EXCESSIVE_PTES Fel 0xD8 Felkontrollen DRIVER_USED_EXCESSIVE_PTES har ett värde på 0x000000D8. Detta indikerar att det inte finns fler systemtabellsposter kvar (PTE) kvar.
71. DRIVER_VERIFIER_DETECTED_VIOLATION Fel 0xC4 Felkontrollen DRIVER_VERIFIER_DETECTED_VIOLATION har ett värde på 0x000000C4. Detta är den allmänna felkontrollkoden för dödliga fel som hittats av Driver Verifier. Mer information finns i Hantera en felkontroll när förarverifieraren är aktiverad.
72. DRIVER_VERIFIER_DMA_VIOLATION Fel 0xE6 Felkontrollen DRIVER_VERIFIER_DMA_VIOLATION har ett värde på 0x000000E6. Detta är felkontrollkoden för alla kränkningar av Driver Verifier DMA -verifiering.
73. DRIVER_VERIFIER_IOMANAGER_VIOLATION Fel 0xC9 Felkontrollen DRIVER_VERIFIER_IOMANAGER_VIOLATION har ett värde på 0x000000C9. Detta är felkontrollkoden för alla I/O -verifieringsbrott för Driver Verifier.
74. DRIVER_VIOLATION Fel 0x121 Felkontrollen DRIVER_VIOLATION har ett värde på 0x00000121. Denna felkontroll indikerar att en förare har orsakat en kränkning.
75. EMPTY_THREAD_REAPER_LIST Fel 0x13 Felkontrollen EMPTY_THREAD_REAPER_LIST har ett värde på 0x00000013.
76. EM_INITIALIZATION_FAILURE Fel 0x11A Felkontrollen EM_INITIALIZATION_FAILURE har ett värde på 0x0000011A.
77. END_OF_NT_EVALUATION_PERIOD Fel 0x98 Felkontrollen END_OF_NT_EVALUATION_PERIOD har ett värde på 0x00000098. Denna buggkontroll indikerar att testperioden för Microsoft Windows -operativsystemet har avslutats.
78. EVENT_TRACING_FATAL_ERROR Fel 0x11D Felkontrollen EVENT_TRACING_FATAL_ERROR har ett värde på 0x0000011D. Denna buggkontroll indikerar att delsystemet Event Tracing har stött på ett oväntat dödligt fel.
79. EXFAT_FILE_SYSTEM Fel 0x12C Felkontrollen EXFAT_FILE_SYSTEM har ett värde på 0x0000012C. Denna felkontroll indikerar att ett problem uppstod i filsystemet Extended File Allocation Table (exFAT).
80. FATAL_UNHANDLED_HARD_ERROR Fel 0x4C Felkontrollen FATAL_UNHANDLED_HARD_ERROR har ett värde på 0x0000004C.