Windows System Errors

1. FOUT: TOEGANG GEWEIGERD Fout 5 Toegang is geweigerd.
2. ERROR_ADAP_HDW_ERR Fout 57 Er is een hardwarefout met de netwerkadapter opgetreden.
3. ERROR_ALREADY_ASSIGNED Fout 85 De lokale apparaatnaam is al in gebruik.
4. ERROR_ARENA_TRASHED Fout 7 De opslagcontroleblokken werden vernietigd.
5. ERROR_BAD_COMMAND Fout 22 Het apparaat herkent de opdracht niet.
6. ERROR_BAD_DEV_TYPE Fout 66 Het type netwerkbron is niet correct.
7. ERROR_BAD_ENVIRONMENT Fout 10 De omgeving klopt niet.
8. ERROR_BAD_FORMAT Fout 11 Er is geprobeerd een programma met een onjuist formaat te laden.
9. ERROR_BAD_LENGTH Fout 24 Het programma heeft een opdracht gegeven, maar de opdrachtlengte is onjuist.
10. ERROR_BAD_NETPATH Fout 53 Het netwerk pad werd niet gevonden.
11. ERROR_BAD_NET_NAME Fout 67 De netwerknaam kan niet worden gevonden.
12. ERROR_BAD_NET_RESP Fout 58 De opgegeven server kan de gevraagde bewerking niet uitvoeren.
13. ERROR_BAD_REM_ADAP Fout 60 De afstandsbedieningsadapter is niet compatibel.
14. ERROR_BAD_UNIT Fout 20 Het systeem kan het opgegeven apparaat niet vinden.
15. ERROR_BROKEN_PIPE Fout 109 De pijp is beëindigd.
16. ERROR_BUFFER_OVERFLOW Fout 111 De bestandsnaam is te lang.
17. ERROR_CANNOT_MAKE Fout 82 Map of bestand kan niet gecreëerd worden.
18. ERROR_CRC Fout 23 Datafout (cyclische redundantiecontrole).
19. ERROR_CURRENT_DIRECTORY Fout 16 De map kan niet worden verwijderd.
20. ERROR_DEV_NOT_EXIST Fout 55 De opgegeven netwerkbron of het opgegeven apparaat is niet langer beschikbaar.
21. ERROR_DISK_CHANGE Fout 107 Het programma is gestopt omdat er geen alternatieve diskette was geplaatst.
22. ERROR_DRIVE_LOCKED Fout 108 De schijf is in gebruik of is vergrendeld door een ander proces.
23. ERROR_DUP_NAME Fout 52 U was niet verbonden omdat er een dubbele naam op het netwerk bestaat. Als u lid wordt van een domein, gaat u naar Systeem in het Configuratiescherm om de computernaam te wijzigen en probeert u het opnieuw. Als u lid wordt van een werkgroep, kiest u een andere werkgroepnaam.
24. ERROR_EXCL_SEM_ALREADY_OWNED Fout 101 De exclusieve semafoor is eigendom van een ander proces.
25. ERROR_FAIL_I24 Fout 83 Mislukt op INT 24.
26. ERROR_FILE_EXISTS Fout 80 Het bestand bestaat.
27. ERROR_FILE_NOT_FOUND Fout 2 Het systeem kan het gespecificeerde bestand niet vinden.
28. ERROR_GEN_FAILURE Fout 31 Een apparaat dat op het systeem is aangesloten, werkt niet.
29. ERROR_HANDLE_DISK_FULL Fout 39 De schijf is vol.
30. ERROR_HANDLE_EOF Fout 38 Het einde van het bestand bereikt.
31. ERROR_INVALID_ACCESS Fout 12 De toegangscode is ongeldig.
32. ERROR_INVALID_AT_INTERRUPT_TIME Fout 104 Kan geen exclusieve semaforen aanvragen tijdens onderbrekingstijd.
33. ERROR_INVALID_BLOCK Fout 9 Het adres van het opslagcontroleblok is ongeldig.
34. ERROR_INVALID_DATA Fout 13 De gegevens zijn ongeldig.
35. ERROR_INVALID_DRIVE Fout 15 Het systeem kan het opgegeven station niet vinden.
36. ERROR_INVALID_FUNCTION Fout 1 Onjuiste functie.
37. ERROR_INVALID_HANDLE Fout 6 Het handvat is ongeldig.
38. ERROR_INVALID_PARAMETER Fout 87 De parameter is niet correct.
39. ERROR_INVALID_PASSWORD Fout 86 Het opgegeven netwerkwachtwoord is niet correct.
40. ERROR_LOCK_VIOLATION Fout 33 Het proces heeft geen toegang tot het bestand omdat een ander proces een deel van het bestand heeft vergrendeld.
41. ERROR_NETNAME_DELETED Fout 64 De opgegeven netwerknaam is niet langer beschikbaar.
42. ERROR_NETWORK_ACCESS_DENIED Fout 65 Netwerktoegang wordt geweigerd.
43. ERROR_NETWORK_BUSY Fout 54 Het netwerk is bezet.
44. ERROR_NET_WRITE_FAULT Fout 88 Er is een schrijffout opgetreden op het netwerk.
45. ERROR_NOT_DOS_DISK Fout 26 De opgegeven schijf of diskette is niet toegankelijk.
46. ERROR_NOT_ENOUGH_MEMORY Fout 8 Er is onvoldoende opslagruimte beschikbaar om deze opdracht te verwerken.
47. ERROR_NOT_READY Fout 21 Het apparaat is niet gereed.
48. ERROR_NOT_SAME_DEVICE Fout 17 Het systeem kan het bestand niet naar een andere schijf verplaatsen.
49. ERROR_NOT_SUPPORTED Fout 50 Het verzoek wordt niet ondersteund.
50. ERROR_NO_MORE_FILES Fout 18 Er zijn geen bestanden meer.
51. ERROR_NO_PROC_SLOTS Fout 89 Het systeem kan op dit moment geen ander proces starten.
52. ERROR_NO_SPOOL_SPACE Fout 62 Er is geen ruimte beschikbaar op de server om het bestand op te slaan dat wacht om te worden afgedrukt.
53. ERROR_OPEN_FAILED Fout 110 Het systeem kan het opgegeven apparaat of bestand niet openen.
54. ERROR_OUTOFMEMORY Fout 14 Er is onvoldoende opslagruimte beschikbaar om deze bewerking te voltooien.
55. ERROR_OUT_OF_PAPER Fout 28 De printer heeft geen papier meer.
56. ERROR_OUT_OF_STRUCTURES Fout 84 Opslag om dit verzoek te verwerken is niet beschikbaar.
57. ERROR_PATH_NOT_FOUND Fout 3 Het systeem kan het opgegeven pad niet vinden.
58. ERROR_PRINTQ_FULL Fout 61 De printerwachtrij is vol.
59. ERROR_PRINT_CANCELLED Fout 63 Uw bestand dat wacht om te worden afgedrukt, is verwijderd.
60. ERROR_READ_FAULT Fout 30 Het systeem kan niet lezen van het opgegeven apparaat.
61. ERROR_REDIR_PAUSED Fout 72 De opgegeven printer of het opgegeven schijfapparaat is gepauzeerd.
62. ERROR_REM_NOT_LIST Fout 51 Windows kan het netwerkpad niet vinden. Controleer of het netwerkpad correct is en dat de doelcomputer niet bezet of uitgeschakeld is. Als Windows het netwerkpad nog steeds niet kan vinden, neem dan contact op met uw netwerkbeheerder.
63. ERROR_REQ_NOT_ACCEP Fout 71 Er kunnen op dit moment geen verbindingen meer worden gemaakt met deze externe computer omdat er al zoveel verbindingen zijn als de computer kan accepteren.
64. ERROR_SECTOR_NOT_FOUND Fout 27 De schijf kan de gevraagde sector niet vinden.
65. ERROR_SEEK Fout 25 De drive kan een specifiek gebied of track op de schijf niet vinden.
66. ERROR_SEM_IS_SET Fout 102 De semafoor is ingesteld en kan niet worden gesloten.
67. ERROR_SEM_OWNER_DIED Fout 105 Het vorige eigendom van deze semafoor is beëindigd.
68. ERROR_SEM_USER_LIMIT Fout 106 Plaats de diskette voor station %1.
69. ERROR_SHARING_BUFFER_EXCEEDED Fout 36 Te veel bestanden geopend om te delen.
70. ERROR_SHARING_PAUSED Fout 70 De externe server is gepauzeerd of wordt gestart.
71. ERROR_SHARING_VIOLATION Fout 32 Het proces heeft geen toegang tot het bestand omdat het door een ander proces wordt gebruikt.
72. ERROR_SUCCESS Fout 0 De bewerking is succesvol voltooid.
73. ERROR_TOO_MANY_CMDS Fout 56 De opdrachtlimiet van het netwerk-BIOS is bereikt.
74. ERROR_TOO_MANY_NAMES Fout 68 De naamlimiet voor de lokale computernetwerkadapterkaart is overschreden.
75. ERROR_TOO_MANY_OPEN_FILES Fout 4 Het systeem kan het bestand niet openen.
76. ERROR_TOO_MANY_SEMAPHORES Fout 100 Kan geen andere systeemsemafoor maken.
77. ERROR_TOO_MANY_SEM_REQUESTS Fout 103 De semafoor kan niet opnieuw worden ingesteld.
78. ERROR_TOO_MANY_SESS Fout 69 De netwerk-BIOS-sessielimiet is overschreden.
79. ERROR_UNEXP_NET_ERR Fout 59 Er is een onverwachte netwerkfout opgetreden.
80. ERROR_WRITE_FAULT Fout 29 Het systeem kan niet naar het opgegeven apparaat schrijven.
81. ERROR_WRITE_PROTECT Fout 19 Het medium is beveiligd tegen schrijven.
82. ERROR_WRONG_DISK Fout 34 De verkeerde diskette zit in de drive. Plaats %2 (Volume Serienummer: %3) in station %1.