Error: Fout 51 - Windows kan het netwerkpad niet vinden. Controleer of het netwerkpad correct is en dat de doelcomputer niet bezet of uitgeschakeld is. Als Windows het netwerkpad nog steeds niet kan vinden, neem dan contact op met uw netwerkbeheerder.

Hoe het Windows Systeem Fout 51 ERROR_REM_NOT_LIST te herstellen

Dit artikel gaat over foutnummer Fout 51, algemeen bekend als ERROR_REM_NOT_LIST en het wordt beschreven als Windows kan het netwerkpad niet vinden. Controleer of het netwerkpad correct is en dat de doelcomputer niet bezet of uitgeschakeld is. Als Windows het netwerkpad nog steeds niet kan vinden, neem dan contact op met uw netwerkbeheerder.

Over Windows systeemfout

Windows systeemfouten treden op verschillende momenten op tijdens normaal gebruik van het besturingssysteem. Gebruikers zouden een foutcode moeten ontvangen die ze kunnen gebruiken om te analyseren en te onderzoeken wat er met de computer is gebeurd. Deze codes geven echter niet noodzakelijkerwijs gedetailleerde informatie. En aangezien niet-systeemsoftware deze codes ook kan retourneren, moet de gebruiker bij het analyseren van fouten inzicht hebben in de programma- en runtime-context. Hier volgen enkele manieren om de symptomen, oorzaken en algemene oplossingen te begrijpen.

Definities (Beta)

Hier vindt u een lijst met definities van de woorden die in uw fout voorkomen, in een poging u te helpen uw probleem te begrijpen. Dit is een werk in uitvoering, dus soms kunnen we een woord verkeerd definiëren, dus voel je vrij om deze sectie over te slaan!

• Beheerder - Een beheerdersaccount is een gebruikersaccount op een besturingssysteem waarmee wijzigingen kunnen worden aangebracht die van invloed kunnen zijn op andere gebruikers, inclusief maar niet beperkt tot het aanmaken en beperken van gebruikersaccounts, besturingssysteemopties wijzigen, inclusief beveiligingsinstellingen, software en stuurprogramma's installeren, toegang krijgen tot alle bestanden.
  • Contact - Een persoon die kan worden benaderd voor informatie of hulp of de actie om met iemand te communiceren , meestal om informatie te geven of te ontvangen.
  • Find - Deze tag heeft meerdere betekenissen
  • Pad - Een pad, de algemene vorm van een bestandsnaam of van een mapnaam, specificeert een unieke locatie in een bestandssysteem
  • Windows - ALGEMENE WINDOWS-ONDERSTEUNING IS OFF-TOPIC
  • Netwerk - Gebruik voor de meeste programmeervragen de tag [network-programming]

Symptomen van Fout 51 - ERROR_REM_NOT_LIST

Wanneer Windows systeemfoutcodes uitzendt om de gebruiker te vertellen wat voor soort probleem er met de computer is. Ze verschijnen op onverwachte momenten, dus het is moeilijk te detecteren, tenzij men analyseert de foutmelding die wordt geleverd met het. Windows Systeemfoutcodes zijn symptomen van andere problemen met de computer, en omdat ze dat zijn, moeten gebruikers rekening houden met de foutmelding, de tijd en de processen die werden uitgevoerd terwijl de fout optrad.

Fix ERROR_REM_NOT_LIST (Fout Fout 51)
(Alleen voor illustratieve doeleinden)

Oorzaken van ERROR_REM_NOT_LIST - Fout 51

Windows systeemfouten kunnen worden veroorzaakt door software of hardware defecten. Soms werkt uw software niet in overeenstemming met de hardware als gevolg van wijzigingen of algemene hardwarestoringen. In sommige gevallen hebben gebruikers conflicterende drivers geïnstalleerd of is het besturingssysteem beschadigd geraakt. Misschien heeft een component een abnormale stroomstoot gehad die onderdelen kan beschadigen en de werking kan beïnvloeden. Er kunnen verschillende factoren zijn waardoor het systeem in bepaalde perioden van computergebruik een systeemfout weergeeft. Problemen met software en hardware zijn natuurlijk gemakkelijk op te lossen als de gebruiker het deel dat de storing veroorzaakt gemakkelijk kan lokaliseren. Om problemen met dit soort fouten aan te pakken, kunt u de volgende herstelmethoden proberen.

Reparatie methoden

Als een reparatiemethode voor u werkt, klik dan op de upvote knop links van het antwoord, dit zal andere gebruikers laten weten welke reparatiemethode op dit moment het beste werkt.

Let op: Noch ErrorVault.com, noch haar schrijvers zijn verantwoordelijk voor de resultaten van de acties die ondernomen worden door gebruik te maken van één van de herstel methodes die op deze pagina vermeld staan - u voert deze stappen op eigen risico uit.

Systeembestandscontrole - deze tool werkt ongeveer als een registercontrole, maar dit helpt u bij het vinden en repareren van beschadigde of ontbrekende systeembestanden, zodat het wat langer duurt om te draaien
  • Om de opdracht uit te voeren, opent u de verhoogde opdrachtprompt door deze in het zoekvenster te typen, vervolgens met de rechtermuisknop op de opdrachtprompt te klikken en als administrator uitvoeren te kiezen
  • Typ sfc /scannow op de prompt en wacht tot het verificatieproces met succes is voltooid
Voer Checkdisk uit - Chkdsk repareert veel inconsistenties met het besturingssysteem. Systeemfouten kunnen ook worden gerepareerd met dit hulpprogramma. Om het uit te voeren,
  • Open de opdrachtprompt door deze in het zoekvak te typen, en wanneer u het resultaat in de lijst overhead ziet, klik er met de rechtermuisknop op en kies Uitvoeren als beheerder
  • Uw systeem zou kunnen zeggen dat u het momenteel niet kunt uitvoeren omdat u nog steeds gegevens aan het verwerken bent, en zal u vragen of u het wilt uitvoeren voor de volgende keer opstarten, klik gewoon op y voor ja en verlaat vervolgens het scherm en start de computer opnieuw op
  • Zodra de computer opnieuw is opgestart, ziet u dat de checkdisk buiten Windows wordt uitgevoerd, laat het gewoon afwerken totdat u een rapport krijgt van wat er is gevonden, gerepareerd of gemarkeerd
  • Verlaat het venster en laat uw computer normaal opnieuw opstarten.
Wijzigingen aan uw computer kunnen uw stuurprogramma in de war brengen. Als dat gebeurt, kunt u uw stuurprogramma opnieuw installeren of bijwerken. Om dat te doen, kunt u het volgende doen.
  • Als je een foutcode van Apparaatbeheer hebt ontvangen, noteer dan de beschrijving zodat je het stuurprogramma of het onderdeel dat de fout veroorzaakt, kunt lokaliseren
  • Start apparaatbeheer door te zoeken naar Apparaatbeheer of door "devmgmt.msc" uit te voeren
  • Zoek het stuurprogramma in de lijst en klik er met de rechtermuisknop op
  • Klik op Verwijderen als u het stuurprogramma opnieuw wilt installeren, of op Stuurprogrammasoftware bijwerken als u het probeert bij te werken.
  • U ziet een bevestigingsvenster, zorg ervoor dat het item Stuurprogrammasoftware verwijderen niet is aangevinkt.
  • Klik op ok en start je computer opnieuw op.
U kunt dit afwisselend doen:
  • U kunt het stuurprogramma handmatig downloaden van de fabrikant.
  • Voer het uit om het huidige stuurprogramma dat u gebruikt te vervangen.
  • Als u klaar bent, laat u uw computer opnieuw opstarten.
U kunt ook teruggaan naar het oorspronkelijke stuurprogramma waarmee uw computer werd geleverd. Om dat te doen:
  • Zoek in Apparaatbeheer de problematische driver.
  • Klik met de rechtermuisknop op het apparaat en klik op Eigenschappen.
  • Als u het venster Eigenschappen ziet, klikt u op het tabblad Stuurprogramma.
  • Je ziet de knop Stuurprogramma terugzetten, klik daarop.
  • Bevestig het terugdraaien door op Ja te klikken wanneer u een vraag ziet met de tekst "Weet u zeker dat u terug wilt gaan naar de eerder geïnstalleerde stuurprogrammasoftware?"
  • Start hierna uw computer opnieuw op.
Voor Venster 7
  • Klik op Start > Alle programma's > Bureau-accessoires > Systeemwerkset
  • Klik op Systeemherstel en klik vervolgens op Volgende.
  • Kies je herstelpunt als je weet dat je computer het goed doet
  • Blijf op Volgende klikken en vervolgens op Voltooien
  • Het zal even duren, dus wees geduldig, wacht tot de operatie volledig is gestopt
Voor Windows 8, 8.1 of 10
  • Klik met de rechtermuisknop op de Start-knop en klik vervolgens op Systeem.
  • Klik in het systeemvenster op Systeem en beveiliging.
  • Tik op Systeem en klik aan de linkerkant op Systeembeveiliging.
  • Klik op Systeemherstel, volg de instructies om uw herstelpunt te selecteren en klik vervolgens op Volgende totdat u de knop Voltooien ziet.
  • Wacht tot het herstelproces is voltooid.
    • De beste manier om uw systeemsoftware te herstellen, is deze nog steeds opnieuw te installeren. Het herstelproces voor opnieuw installeren helpt u uw bestanden te behouden terwijl u het besturingssysteem repareert. U moet er echter voor zorgen dat u een back-up van uw bestand maakt als u inderdaad uw computer opnieuw moet installeren. U moet uw installatiemedia plaatsen en uw computer opnieuw opstarten.
    • Toegang tot uw BIOS, het proces verschilt van computermodel tot computer, dit kan de F1, F2 of Del-knop zijn.
    • Ga daar naar het opstartgedeelte, zet opstarten op de installatieschijf en sla de instellingen op.
    • Voor een eerdere versie van Windows moet u mogelijk op uw toetsenbord tikken terwijl u wacht tot de computer toegang heeft tot de installatieschijf.
    • Kies eerst het reparatieprogramma in plaats van het besturingssysteem schoon te installeren. Dit kan je een hoop gedoe besparen. Als het probleem zich echter blijft voordoen nadat u uw computer opnieuw hebt opgestart, maakt u gewoon een back-up van de bestanden en voert u de schone herinstallatie uit.
Andere talen:

How to fix Error 51 (ERROR_REM_NOT_LIST) - Windows cannot find the network path. Verify that the network path is correct and the destination computer is not busy or turned off. If Windows still cannot find the network path, contact your network administrator.
Wie beheben Fehler 51 (ERROR_REM_NOT_LIST) - Windows kann den Netzwerkpfad nicht finden. Stellen Sie sicher, dass der Netzwerkpfad korrekt ist und der Zielcomputer nicht ausgelastet oder ausgeschaltet ist. Wenn Windows den Netzwerkpfad immer noch nicht finden kann, wenden Sie sich an Ihren Netzwerkadministrator.
Come fissare Errore 51 (ERROR_REM_NOT_LIST) - Windows non riesce a trovare il percorso di rete. Verificare che il percorso di rete sia corretto e che il computer di destinazione non sia occupato o spento. Se Windows non riesce ancora a trovare il percorso di rete, contatta l'amministratore di rete.
Comment réparer Erreur 51 (ERROR_REM_NOT_LIST) - Windows ne peut pas trouver le chemin du réseau. Vérifiez que le chemin réseau est correct et que l'ordinateur de destination n'est pas occupé ou éteint. Si Windows ne parvient toujours pas à trouver le chemin réseau, contactez votre administrateur réseau.
어떻게 고치는 지 오류 51 (ERROR_REM_NOT_LIST) - Windows에서 네트워크 경로를 찾을 수 없습니다. 네트워크 경로가 올바르고 대상 컴퓨터가 사용 중이 아니거나 꺼져 있는지 확인하십시오. Windows에서 여전히 네트워크 경로를 찾을 수 없으면 네트워크 관리자에게 문의하십시오.
Como corrigir o Erro 51 (ERROR_REM_NOT_LIST) - O Windows não consegue encontrar o caminho da rede. Verifique se o caminho da rede está correto e se o computador de destino não está ocupado ou desligado. Se o Windows ainda não conseguir encontrar o caminho da rede, entre em contato com o administrador da rede.
Hur man åtgärdar Fel 51 (ERROR_REM_NOT_LIST) - Windows kan inte hitta nätverksvägen. Kontrollera att nätverksvägen är korrekt och att destinationsdatorn inte är upptagen eller avstängd. Kontakta din nätverksadministratör om Windows fortfarande inte hittar nätverksvägen.
Как исправить Ошибка 51 (ERROR_REM_NOT_LIST) - Windows не может найти сетевой путь. Убедитесь, что сетевой путь указан правильно, а конечный компьютер не занят и не выключен. Если Windows по-прежнему не может найти сетевой путь, обратитесь к сетевому администратору.
Jak naprawić Błąd 51 (ERROR_REM_NOT_LIST) - System Windows nie może znaleźć ścieżki sieciowej. Sprawdź, czy ścieżka sieciowa jest poprawna, a komputer docelowy nie jest zajęty lub wyłączony. Jeśli system Windows nadal nie może znaleźć ścieżki sieciowej, skontaktuj się z administratorem sieci.
Cómo arreglar Error 51 (ERROR_REM_NOT_LIST) - Windows no puede encontrar la ruta de la red. Verifique que la ruta de la red sea correcta y que la computadora de destino no esté ocupada o apagada. Si Windows aún no puede encontrar la ruta de red, comuníquese con su administrador de red.

The Author Over de auteur: Phil Hart is een Microsoft Community Contributor sinds 2010. Met een huidige puntenscore van meer dan 100.000, heeft hij meer dan 3000 antwoorden bijgedragen in de Microsoft Support forums en heeft hij bijna 200 nieuwe help-artikelen gemaakt in de Technet Wiki.

Volg ons: Facebook Youtube Twitter
Aanbevolen reparatiegereedschap:

Deze reparatietool kan veel voorkomende computerproblemen oplossen, zoals blauwe schermen, crashen en bevriezen, ontbrekende DLL-bestanden, alsmede malware/virusschade herstellen en meer door beschadigde en ontbrekende systeembestanden te vervangen.

STAP 1:
Klik hier om te downloaden en installeer het Windows reparatieprogramma.

STAP 2:
Klik op Start scan en laat het uw apparaat analyseren.

STAP 3:
Klik op Alles herstellen om alle gedetecteerde problemen op te lossen.

NU DOWNLOAD

Verenigbaarheid

Vereisten
1 Ghz CPU, 512 MB RAM, 40 GB HDD
Deze download biedt gratis onbeperkte scans van uw Windows-pc. Volledige systeemherstellingen beginnen bij $19,95.

Artikel ID: ACX013953NL

Geldt voor: Windows 10, Windows 8.1, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 2000

Help iemand anders met deze fout en Deel deze pagina:
Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter

Versnellen Tip #83

Meerdere schijven instellen:

Als u een gevorderde gebruiker bent, kunt u de systeemprestaties verbeteren door meerdere harde schijven op uw computer te installeren. Vervolgens kunt u deze nieuwe schijven instellen in een RAID 0 om een ​​snelle enkele virtuele schijf te maken. U kunt ook RAID 5 of een van de andere RAID-configuraties instellen, afhankelijk van uw behoeften.

Klik hier voor een andere manier om uw Windows PC te versnellen
Home     Blog     About     Privacy Policy     Contact Us

Fouten in alfabetische volgorde:  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Microsoft & Windows® logo's zijn geregistreerde handelsmerken van Microsoft. Disclaimer: ErrorVault.com is niet verbonden met Microsoft, noch beweert het een dergelijke relatie. Deze pagina kan definities bevatten van https://stackoverflow.com/tags onder de CC-BY-SA-licentie. De informatie op deze pagina is alleen voor informatieve doeleinden. © Copyright 2018