Error: Fout 0 - De bewerking is succesvol voltooid.

Hoe het Windows Systeem Fout 0 ERROR_SUCCESS te herstellen

Dit artikel gaat over foutnummer Fout 0, algemeen bekend als ERROR_SUCCESS en het wordt beschreven als De bewerking is succesvol voltooid.

Over Windows systeemfout

Windows systeemfouten treden op verschillende momenten op tijdens normaal gebruik van het besturingssysteem. Gebruikers zouden een foutcode moeten ontvangen die ze kunnen gebruiken om te analyseren en te onderzoeken wat er met de computer is gebeurd. Deze codes geven echter niet noodzakelijkerwijs gedetailleerde informatie. En aangezien niet-systeemsoftware deze codes ook kan retourneren, moet de gebruiker bij het analyseren van fouten inzicht hebben in de programma- en runtime-context. Hier volgen enkele manieren om de symptomen, oorzaken en algemene oplossingen te begrijpen.

Symptomen van Fout 0 - ERROR_SUCCESS

Wanneer Windows systeemfoutcodes uitzendt om de gebruiker te vertellen wat voor soort probleem er met de computer is. Ze verschijnen op onverwachte momenten, dus het is moeilijk te detecteren, tenzij men analyseert de foutmelding die wordt geleverd met het. Windows Systeemfoutcodes zijn symptomen van andere problemen met de computer, en omdat ze dat zijn, moeten gebruikers rekening houden met de foutmelding, de tijd en de processen die werden uitgevoerd terwijl de fout optrad.

Fix ERROR_SUCCESS (Fout Fout 0)
(Alleen voor illustratieve doeleinden)

Oorzaken van ERROR_SUCCESS - Fout 0

Windows systeemfouten kunnen worden veroorzaakt door software of hardware defecten. Soms werkt uw software niet in overeenstemming met de hardware als gevolg van wijzigingen of algemene hardwarestoringen. In sommige gevallen hebben gebruikers conflicterende drivers geïnstalleerd of is het besturingssysteem beschadigd geraakt. Misschien heeft een component een abnormale stroomstoot gehad die onderdelen kan beschadigen en de werking kan beïnvloeden. Er kunnen verschillende factoren zijn waardoor het systeem in bepaalde perioden van computergebruik een systeemfout weergeeft. Problemen met software en hardware zijn natuurlijk gemakkelijk op te lossen als de gebruiker het deel dat de storing veroorzaakt gemakkelijk kan lokaliseren. Om problemen met dit soort fouten aan te pakken, kunt u de volgende herstelmethoden proberen.

Reparatie methoden

Als een reparatiemethode voor u werkt, klik dan op de upvote knop links van het antwoord, dit zal andere gebruikers laten weten welke reparatiemethode op dit moment het beste werkt.

Let op: Noch ErrorVault.com, noch haar schrijvers zijn verantwoordelijk voor de resultaten van de acties die ondernomen worden door gebruik te maken van één van de herstel methodes die op deze pagina vermeld staan - u voert deze stappen op eigen risico uit.

up vote 4 down vote accepted
Wijzigingen aan uw computer kunnen uw stuurprogramma in de war brengen. Als dat gebeurt, kunt u uw stuurprogramma opnieuw installeren of bijwerken. Om dat te doen, kunt u het volgende doen.
  • Als je een foutcode van Apparaatbeheer hebt ontvangen, noteer dan de beschrijving zodat je het stuurprogramma of het onderdeel dat de fout veroorzaakt, kunt lokaliseren
  • Start apparaatbeheer door te zoeken naar Apparaatbeheer of door "devmgmt.msc" uit te voeren
  • Zoek het stuurprogramma in de lijst en klik er met de rechtermuisknop op
  • Klik op Verwijderen als u het stuurprogramma opnieuw wilt installeren, of op Stuurprogrammasoftware bijwerken als u het probeert bij te werken.
  • U ziet een bevestigingsvenster, zorg ervoor dat het item Stuurprogrammasoftware verwijderen niet is aangevinkt.
  • Klik op ok en start je computer opnieuw op.
U kunt dit afwisselend doen:
  • U kunt het stuurprogramma handmatig downloaden van de fabrikant.
  • Voer het uit om het huidige stuurprogramma dat u gebruikt te vervangen.
  • Als u klaar bent, laat u uw computer opnieuw opstarten.
Voor Venster 7
  • Klik op Start > Alle programma's > Bureau-accessoires > Systeemwerkset
  • Klik op Systeemherstel en klik vervolgens op Volgende.
  • Kies je herstelpunt als je weet dat je computer het goed doet
  • Blijf op Volgende klikken en vervolgens op Voltooien
  • Het zal even duren, dus wees geduldig, wacht tot de operatie volledig is gestopt
Voor Windows 8, 8.1 of 10
  • Klik met de rechtermuisknop op de Start-knop en klik vervolgens op Systeem.
  • Klik in het systeemvenster op Systeem en beveiliging.
  • Tik op Systeem en klik aan de linkerkant op Systeembeveiliging.
  • Klik op Systeemherstel, volg de instructies om uw herstelpunt te selecteren en klik vervolgens op Volgende totdat u de knop Voltooien ziet.
  • Wacht tot het herstelproces is voltooid.
Systeembestandscontrole - deze tool werkt ongeveer als een registercontrole, maar dit helpt u bij het vinden en repareren van beschadigde of ontbrekende systeembestanden, zodat het wat langer duurt om te draaien
  • Om de opdracht uit te voeren, opent u de verhoogde opdrachtprompt door deze in het zoekvenster te typen, vervolgens met de rechtermuisknop op de opdrachtprompt te klikken en als administrator uitvoeren te kiezen
  • Typ sfc /scannow op de prompt en wacht tot het verificatieproces met succes is voltooid
Voer Checkdisk uit - Chkdsk repareert veel inconsistenties met het besturingssysteem. Systeemfouten kunnen ook worden gerepareerd met dit hulpprogramma. Om het uit te voeren,
  • Open de opdrachtprompt door deze in het zoekvak te typen, en wanneer u het resultaat in de lijst overhead ziet, klik er met de rechtermuisknop op en kies Uitvoeren als beheerder
  • Uw systeem zou kunnen zeggen dat u het momenteel niet kunt uitvoeren omdat u nog steeds gegevens aan het verwerken bent, en zal u vragen of u het wilt uitvoeren voor de volgende keer opstarten, klik gewoon op y voor ja en verlaat vervolgens het scherm en start de computer opnieuw op
  • Zodra de computer opnieuw is opgestart, ziet u dat de checkdisk buiten Windows wordt uitgevoerd, laat het gewoon afwerken totdat u een rapport krijgt van wat er is gevonden, gerepareerd of gemarkeerd
  • Verlaat het venster en laat uw computer normaal opnieuw opstarten.
U kunt ook teruggaan naar het oorspronkelijke stuurprogramma waarmee uw computer werd geleverd. Om dat te doen:
  • Zoek in Apparaatbeheer de problematische driver.
  • Klik met de rechtermuisknop op het apparaat en klik op Eigenschappen.
  • Als u het venster Eigenschappen ziet, klikt u op het tabblad Stuurprogramma.
  • Je ziet de knop Stuurprogramma terugzetten, klik daarop.
  • Bevestig het terugdraaien door op Ja te klikken wanneer u een vraag ziet met de tekst "Weet u zeker dat u terug wilt gaan naar de eerder geïnstalleerde stuurprogrammasoftware?"
  • Start hierna uw computer opnieuw op.
    • De beste manier om uw systeemsoftware te herstellen, is deze nog steeds opnieuw te installeren. Het herstelproces voor opnieuw installeren helpt u uw bestanden te behouden terwijl u het besturingssysteem repareert. U moet er echter voor zorgen dat u een back-up van uw bestand maakt als u inderdaad uw computer opnieuw moet installeren. U moet uw installatiemedia plaatsen en uw computer opnieuw opstarten.
    • Toegang tot uw BIOS, het proces verschilt van computermodel tot computer, dit kan de F1, F2 of Del-knop zijn.
    • Ga daar naar het opstartgedeelte, zet opstarten op de installatieschijf en sla de instellingen op.
    • Voor een eerdere versie van Windows moet u mogelijk op uw toetsenbord tikken terwijl u wacht tot de computer toegang heeft tot de installatieschijf.
    • Kies eerst het reparatieprogramma in plaats van het besturingssysteem schoon te installeren. Dit kan je een hoop gedoe besparen. Als het probleem zich echter blijft voordoen nadat u uw computer opnieuw hebt opgestart, maakt u gewoon een back-up van de bestanden en voert u de schone herinstallatie uit.
Andere talen:

How to fix Error 0 (ERROR_SUCCESS) - The operation completed successfully.
Wie beheben Fehler 0 (ERROR_SUCCESS) - Der Vorgang wurde erfolgreich abgeschlossen.
Come fissare Errore 0 (ERROR_SUCCESS) - L'operazione è stata completata con successo.
Comment réparer Erreur 0 (ERROR_SUCCESS) - L'opération s'est bien déroulée.
어떻게 고치는 지 오류 0 (ERROR_SUCCESS) - 작업이 성공적으로 완료되었습니다.
Como corrigir o Erro 0 (ERROR_SUCCESS) - A operação foi completa com sucesso.
Hur man åtgärdar Fel 0 (ERROR_SUCCESS) - Operationen var lyckad.
Как исправить Ошибка 0 (ERROR_SUCCESS) - Операция завершилась успешно.
Jak naprawić Błąd 0 (ERROR_SUCCESS) - Operacja zakończona sukcesem.
Cómo arreglar Error 0 (ERROR_SUCCESS) - La operación se completó con éxito.

The Author Over de auteur: Phil Hart is een Microsoft Community Contributor sinds 2010. Met een huidige puntenscore van meer dan 100.000, heeft hij meer dan 3000 antwoorden bijgedragen in de Microsoft Support forums en heeft hij bijna 200 nieuwe help-artikelen gemaakt in de Technet Wiki.

Volg ons: Facebook Youtube Twitter
Laatst bijgewerkt:
17/11/23 02:40 : Een Windows 7 gebruiker stemde dat reparatiemethode 4 voor hem werkte.

Aanbevolen reparatiegereedschap:

Deze reparatietool kan veel voorkomende computerproblemen oplossen, zoals blauwe schermen, crashen en bevriezen, ontbrekende DLL-bestanden, alsmede malware/virusschade herstellen en meer door beschadigde en ontbrekende systeembestanden te vervangen.

STAP 1:
Klik hier om te downloaden en installeer het Windows reparatieprogramma.

STAP 2:
Klik op Start scan en laat het uw apparaat analyseren.

STAP 3:
Klik op Alles herstellen om alle gedetecteerde problemen op te lossen.

NU DOWNLOAD

Verenigbaarheid

Vereisten
1 Ghz CPU, 512 MB RAM, 40 GB HDD
Deze download biedt gratis onbeperkte scans van uw Windows-pc. Volledige systeemherstellingen beginnen bij $19,95.

Artikel ID: ACX013963NL

Geldt voor: Windows 10, Windows 8.1, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 2000

Help iemand anders met deze fout en Deel deze pagina:
Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter

Versnellen Tip #93

BIOS instellen op optimale instellingen:

Het loont de moeite om de BIOS-opties te controleren en deze aan te passen aan de optimale instellingen, vooral als u een oudere of op maat gemaakte computer heeft. U kunt de opstarttijd versnellen door kritieke instellingen zoals CPU-caches, IDE/SATA-gegevensoverdrachtmodus en stuurprogramma's aan te passen. U kunt ook de geheugentimings en de Fast/Quick-boot instellen, indien beschikbaar.

Klik hier voor een andere manier om uw Windows PC te versnellen
Home     Blog     About     Privacy Policy     Contact Us

Fouten in alfabetische volgorde:  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Microsoft & Windows® logo's zijn geregistreerde handelsmerken van Microsoft. Disclaimer: ErrorVault.com is niet verbonden met Microsoft, noch beweert het een dergelijke relatie. Deze pagina kan definities bevatten van https://stackoverflow.com/tags onder de CC-BY-SA-licentie. De informatie op deze pagina is alleen voor informatieve doeleinden. © Copyright 2018