Windows System Errors

61. ERROR_REDIR_PAUSED Fout 72 De opgegeven printer of het opgegeven schijfapparaat is gepauzeerd.
62. ERROR_REM_NOT_LIST Fout 51 Windows kan het netwerkpad niet vinden. Controleer of het netwerkpad correct is en dat de doelcomputer niet bezet of uitgeschakeld is. Als Windows het netwerkpad nog steeds niet kan vinden, neem dan contact op met uw netwerkbeheerder.
63. ERROR_REQ_NOT_ACCEP Fout 71 Er kunnen op dit moment geen verbindingen meer worden gemaakt met deze externe computer omdat er al zoveel verbindingen zijn als de computer kan accepteren.
64. ERROR_SECTOR_NOT_FOUND Fout 27 De schijf kan de gevraagde sector niet vinden.
65. ERROR_SEEK Fout 25 De drive kan een specifiek gebied of track op de schijf niet vinden.
66. ERROR_SEM_IS_SET Fout 102 De semafoor is ingesteld en kan niet worden gesloten.
67. ERROR_SEM_OWNER_DIED Fout 105 Het vorige eigendom van deze semafoor is beëindigd.
68. ERROR_SEM_USER_LIMIT Fout 106 Plaats de diskette voor station %1.
69. ERROR_SHARING_BUFFER_EXCEEDED Fout 36 Te veel bestanden geopend om te delen.
70. ERROR_SHARING_PAUSED Fout 70 De externe server is gepauzeerd of wordt gestart.
71. ERROR_SHARING_VIOLATION Fout 32 Het proces heeft geen toegang tot het bestand omdat het door een ander proces wordt gebruikt.
72. ERROR_SUCCESS Fout 0 De bewerking is succesvol voltooid.
73. ERROR_TOO_MANY_CMDS Fout 56 De opdrachtlimiet van het netwerk-BIOS is bereikt.
74. ERROR_TOO_MANY_NAMES Fout 68 De naamlimiet voor de lokale computernetwerkadapterkaart is overschreden.
75. ERROR_TOO_MANY_OPEN_FILES Fout 4 Het systeem kan het bestand niet openen.
76. ERROR_TOO_MANY_SEMAPHORES Fout 100 Kan geen andere systeemsemafoor maken.
77. ERROR_TOO_MANY_SEM_REQUESTS Fout 103 De semafoor kan niet opnieuw worden ingesteld.
78. ERROR_TOO_MANY_SESS Fout 69 De netwerk-BIOS-sessielimiet is overschreden.
79. ERROR_UNEXP_NET_ERR Fout 59 Er is een onverwachte netwerkfout opgetreden.
80. ERROR_WRITE_FAULT Fout 29 Het systeem kan niet naar het opgegeven apparaat schrijven.