1. AL VERBONDEN Fout 0x800CCC03 Gebruiker al verbonden.
2. Er is een onbekende fout opgetreden. Fout: 421. NNTP_RESPONSE_ERROR Fout 0x800CCC67 Er is een onbekende fout opgetreden. Fout: 421, Foutnummer: 0x800CCC67. NNTP_RESPONSE_ERROR.
3. Er is een onbekende fout opgetreden. INVALID_ADDRESS_LIST. Fout 0x800CCC0B Er is een onbekende fout opgetreden. Account: ' [email protected]', Server: 'mail.uwdomein.com', Protocol: SMTP, Poort: 25, Secure(SSL): Nee, Foutnummer: 0x800CCC0B. INVALID_ADDRESS_LIST.
4. DRUK BEZIG Fout 0x800CCC0B Server of maildrop is bezet.
5. CANT_FIND_HOST Fout 0x800CCC0D Kan server niet vinden.
6. CONN Fout 0x800CCC04 Fout 0x800CCC04: Microsoft Outlook heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
7. CONNECTION_DROPPED Fout 0x800CCC0F Verbinding gesloten.
8. CONN_RECV Fout 0x800CCC09 Fout 0x800CCC09: Microsoft Outlook heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
9. CONN_SEND Fout 0x800CCC06 Fout 0x800CCC06: Microsoft Outlook heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
10. KON NIET VERBINDEN Fout 0x800CCC0E Kan geen verbinding maken met de server.
11. IMAP_AUTH_NOT_POSSIBLE Fout 0x800CCCDF Kan klant niet autoriseren.
12. IMAP_BAD_RESPONSE Fout 0x800CCCD3 Ongeldige reactie op verzoek.
13. IMAP_BUFFER_OVERFLOW Fout 0x800CCCD6 Bufferlimiet overschreden.
14. IMAP_CHANGEDUID Fout 0x800CCCDB Gebruikers-ID is gewijzigd.
15. IMAP_CONNECTION_REFUSED Fout 0x800CCCD9 Verbinding niet toegestaan.
16. IMAP_IMPROPER_SVRSTATE Fout 0x800CCCDE Ongeldige serverstatus.
17. IMAP_INCOMPLETE_LINE Fout 0x800CCCD8 Onvolledige gegevens.
18. IMAP_LOGINFAILURE Fout 0x800CCCD1 Inloggen mislukt.
19. IMAP_NOTIMAPSERVER Fout 0x800CCCD5 Geen IMAP-server.
20. IMAP_OUT_OF_AUTH_METHODS Fout 0x800CCCE0 Geen autorisatietypen meer.
Home     Blog     About     Privacy Policy     Contact Us

Microsoft & Windows® logo's zijn geregistreerde handelsmerken van Microsoft. Disclaimer: ErrorVault.com is niet verbonden aan Microsoft, noch claimt het een dergelijke verbondenheid.