221. De server kon niet worden gevonden. SOCKET_CONNECT_ERROR Fout 0x800CCC0D De server kon niet worden gevonden. (Account: accountnaam, POPserver: 'mail', Foutnummer: 0x800ccc0d). SOCKET_CONNECT_ERROR.
222. De servernaam die je hebt ingevoerd, kan niet worden gevonden op het netwerk (deze is mogelijk tijdelijk niet beschikbaar) Fout 0x80040900 Taak 'pop.isot.com - Receiving' gerapporteerde fout (0x80040900): 'De servernaam die u hebt ingevoerd, kan niet worden gevonden op het netwerk (mogelijk is deze tijdelijk niet beschikbaar). Controleer of u online bent en of de servernaam correct is.'. Onjuiste accountinstellingen.
223. TIME-OUT Fout 0x800CCC19 Fout 0x800CCC19: Microsoft Outlook heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
224. USER_CANCEL Fout 0x800CCC17 Gebruiker heeft bewerking geannuleerd.
225. WINSOCK_FAILED_WSASTARTUP Fout 0x800CCC44 Kan Windows-sockets niet laden.
226. WINSOCK_WSAEFAULT Fout 0x800CCC43 Slecht adres.
227. WINSOCK_WSAEINPROGRESS Fout 0x800CCC45 De operatie is nu aan de gang. Deze fout verschijnt als een Windows Sockets-API wordt aangeroepen terwijl een blokkeerfunctie wordt uitgevoerd.
228. WINSOCK_WSAEPROCLIM Fout 0x800CCC42 Fout 0x800CCC42: Microsoft Outlook heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
229. WINSOCK_WSASYSNOKLAAR Fout 0x800CCC40 Netwerksubsysteem is onbruikbaar.
230. WINSOCK_WSAVERNOTSUPPORTED Fout 0x800CCC41 Windows Sockets kan deze toepassing niet ondersteunen.
231. WOULD_BLOCK Fout 0x800CCC07 Fout 0x800CCC07: Microsoft Outlook heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.