161. Foute bestandsnaam of fout nummer Fout 52 Er is een fout opgetreden bij het openen van het opgegeven bestand.
162. Onjuiste queryparameter '|' Fout 2353 Onjuiste queryparameter '|'.@@@1@@@1.
163. Slechte recordlengte Fout 59 De lengte van een recordvariabele in een Get- of Put-instructie moet de lengte zijn die is opgegeven in de bijbehorende Open-instructie.
164. Slecht recordnummer Fout 63 Er is een fout opgetreden tijdens de poging tot bestandstoegang.
165. BADSOURCESSIZE Fout -3 BADSOURCESSIZE. Setup heeft een bestand gedetecteerd dat het probeerde te installeren met een andere grootte dan het bestand dat bij DirectX 5.0 werd geleverd.
166. BADSOURCETIME Fout -4 BADSOURCETIME. Setup heeft een bestand gedetecteerd dat het probeerde te installeren met een andere datum dan het bestand dat bij DirectX 5.0 werd geleverd.
167. BADWINDOWSVERSIE Fout -1 BADWINDOWSVERSIE. DirectX kan niet worden uitgevoerd op deze versie van Windows. Deze versie van Windows is ofwel Windows 3.x of een versie van Windows NT die deze versie van DirectX niet ondersteunt. Probeer a.u.b. niet om DirectX te installeren, behalve in deze besturingssystemen:
168. Vanwege uw beveiligingsinstellingen en het huidige beveiligingsbeleid is dit besturingselement uitgeschakeld Fout 2926 Vanwege uw beveiligingsinstellingen en het huidige beveiligingsbeleid is dit besturingselement uitgeschakeld. Gebruik de berichtenbalk om uw beleid te wijzigen en de database in te schakelen.
169. Bing Bar-fout 400 Fout 400 Fout 400: Bing Bar heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
170. Bing Bar-foutcode 300 Fout 300 Fout 300: Bing Bar heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
171. Blanco groepsnaam@U heeft geen naam voor de groep opgegeven Fout 31619 Blanco groepsnaam@U heeft geen naam voor de groep opgegeven.@@1@@@1.
172. Blanco itemnaam@Je hebt geen naam opgegeven voor het item dat je hebt toegevoegd aan de lijst Categorieën Fout 31618 Blanco itemnaam@U hebt geen naam opgegeven voor het item dat u aan de lijst Categorieën hebt toegevoegd.@@1@@@1.
173. Btrieve: Kan bestand Veld niet vinden Fout 3353 Btrieve: Kan bestand Field.ddf niet vinden.
174. DRUK BEZIG Fout 0x800CCC0B Server of maildrop is bezet.
175. Kan dit item niet toevoegen Fout 6015 Kan dit item niet toevoegen. De index is te groot.@@@1@@@1.
176. Kan de Friend-procedure niet aanroepen voor een object dat geen instantie is van de definiërende klasse Fout 97 Een Friend-procedure kan worden aangeroepen vanuit een module die buiten de klasse valt, maar deel uitmaakt van het project waarin de klasse is gedefinieerd.
177. Kan geen afbeelding voor Automatisch opnieuw tekenen maken Fout 480 Visual Basic kan geen persistente bitmap maken voor het automatisch opnieuw tekenen van het formulier of de afbeelding.
178. Kan het benodigde tijdelijke bestand niet maken Fout 322 Voor het maken van een uitvoerbaar bestand moeten tijdelijke bestanden worden gemaakt.
179. Kan klembord niet leegmaken Fout 520 Het klembord is geopend, maar kan niet worden geleegd.
180. Kan het vereiste bestand urlmon.dll niet vinden of laden Fout 690 Deze fout treedt op als u de AsyncRead-methode probeert aan te roepen en het bestand urlmon.dll niet hebt. De wizard Pakket en implementatie distribueert het bestand urlmon.dll wanneer u uw toepassing distribueert.