101. ActiveX-component kan geen object maken Fout 800A01AD ActiveX-component kan geen object maken. Dit probleem kan optreden als de installatie voor WSH-scripting op afstand onjuist is uitgevoerd op uw Windows XP-systeem.
102. ActiveX-component kan geen object maken of een verwijzing naar dit object retourneren Fout 429 Voor het maken van objecten moet de klasse van het object zijn geregistreerd in het systeemregister en moeten alle bijbehorende dynamische-linkbibliotheken (DLL) beschikbaar zijn.
103. ActiveX-component werkte niet correct Fout 338 Het .exe-bestand van de ActiveX-component kon niet correct worden uitgevoerd. Er kan een probleem zijn met de informatie in het register.
104. ActiveX-component niet correct geregistreerd Fout 336 Het ActiveX-onderdeel is niet correct geregistreerd in het systeemregister.
105. ActiveX-component niet gevonden Fout 337 Het vereiste .exe- of .dll-bestand kan niet worden gevonden.
106. ActiveX-besturingselement 'item' niet gevonden Fout 363 Het formulier dat wordt geladen, bevat een ActiveX-besturingselement dat geen deel uitmaakt van het huidige project.
107. Activex-besturingsfoutcode laden 5 Fout 5 Fout 5: ActiveX heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
108. ActiveX-fout 336 Fout 336 ActiveX-component niet correct geregistreerd.
109. Activex-fout 429 Fout 429 Fout 429: ActiveX heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
110. Activex-fout 6087 Fout 6087 Fout 6087: ActiveX heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
111. Activex-foutcode 0X800A03Ec Fout 0x800A03EC Fout 0x800A03EC: ActiveX heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
112. Activex-foutcode 800A01Ad Fout 800A01AD Fout 800A01AD: ActiveX heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
113. ActiveX-fout KBA84416 Fout KBA84416 Een of meer ActiveX-besturingselementen kunnen niet worden weergegeven omdat: 1) uw huidige beveiligingsinstellingen het uitvoeren van ActiveX-besturingselementen op deze pagina verbieden, of 2) u een uitgever van een van de besturingselementen hebt geblokkeerd. Als gevolg hiervan wordt de pagina mogelijk niet correct weergegevenl
114. Alle gegevens waren geldig voor alle regels Fout 10026 Alle gegevens waren geldig voor alle regels.@@@1@@@1.
115. Alle open objecten moeten worden gesloten voordat ze worden gesynchroniseerd Fout 7717 Alle geopende objecten moeten worden gesloten voordat ze worden gesynchroniseerd.@Wilt u dat Microsoft Office Access de objecten sluit?@@19@@@2.
116. Alle open objecten moeten worden gesloten voordat u de database opslaat Fout 32513 Alle open objecten moeten worden gesloten voordat u de database opslaat.@Wilt u dat Microsoft Office Access alle geopende objecten sluit?@@19@@@2.
117. Alle open objecten moeten worden gesloten voordat u een back-up van uw database of project maakt Fout 31575 Alle open objecten moeten worden gesloten voordat u een back-up van uw database of project maakt.@Wilt u dat Microsoft Office Access de objecten sluit?@@19@@@2.
118. Alle open objecten moeten worden gesloten voordat ze naar een andere versie kunnen worden geconverteerd Fout 31513 Alle open objecten moeten worden gesloten voordat ze naar een andere versie kunnen worden geconverteerd.@Wilt u dat Microsoft Office Access de objecten sluit?@@19@@@2.
119. Alle timers zijn in gebruik Fout 8522 Alle timers zijn in gebruik.@Stel de eigenschap TimerInterval terug op nul zodat u een andere timer kunt starten.@@2@1@6342@1.
120. AL VERBONDEN Fout 0x800CCC03 Gebruiker al verbonden.