141. Een uitdrukking in argument | heeft een ongeldige waarde Fout 2505 Een uitdrukking in argument | heeft een ongeldige waarde.@U hebt geprobeerd een macro uit te voeren of het DoCmd-object in Visual Basic gebruikt. Het argumentnummer hierboven is de positie van het argument zoals het wordt weergegeven in het macrovenster, het dialoogvenster Actie mislukt of het object B
142. Een uitdrukking die u hebt ingevoerd, is het verkeerde gegevenstype voor een van de argumenten Fout 2498 Een uitdrukking die u hebt ingevoerd, is het verkeerde gegevenstype voor een van de argumenten.@U hebt geprobeerd een macro uit te voeren of een methode te gebruiken om een ​​actie uit te voeren, maar een uitdrukking die is geëvalueerd naar het verkeerde gegevenstype. Bijvoorbeeld voor de methode Sluiten die u specificeerde een string voor de
143. Er is een ongeldige IDA doorgegeven aan Microsoft Office Access-foutafhandeling Fout 7879 Er is een ongeldige IDA doorgegeven aan de foutafhandeling van Microsoft Office Access.@Meld deze fout en de stappen die deze hebben veroorzaakt.@@1@@@1.
144. Er is een onbekende fout opgetreden. Fout: 421. NNTP_RESPONSE_ERROR Fout 0x800CCC67 Er is een onbekende fout opgetreden. Fout: 421, Foutnummer: 0x800CCC67. NNTP_RESPONSE_ERROR.
145. Er is een onbekende fout opgetreden. INVALID_ADDRESS_LIST. Fout 0x800CCC0B Er is een onbekende fout opgetreden. Account: ' [email protected]', Server: 'mail.uwdomein.com', Protocol: SMTP, Poort: 25, Secure(SSL): Nee, Foutnummer: 0x800CCC0B. INVALID_ADDRESS_LIST.
146. Er is een onbekend protocol opgegeven in de doelparameter Fout 693 U moet een geldig protocol opgeven in de doelparameter voor de AsyncRead-methode.
147. Een andere gebruiker heeft deze database gewijzigd Fout 29020 Een andere gebruiker heeft deze database gewijzigd.@Om de huidige versie te zien, sluit u de database en opent u deze opnieuw.@@1@@@1.
148. Er is mogelijk een ander Windows-installatieprogramma actief Fout 0x8004FF00 Er is mogelijk een ander Windows-installatieprogramma actief. Dit komt meestal omdat je een ander beveiligingsprogramma hebt draaien of omdat je een aantal vereisten mist.
149. App Word-fout 80003 Fout 80003 Fout 80003: Microsoft Word heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
150. Appactiveren Microsoft Excel Fout 5 Fout 5 Fout 5: Microsoft Excel heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
151. Toepassingsgedefinieerde of objectgedefinieerde fout Fout 1004 Runtime-fout '1004'. Door een toepassing gedefinieerde of door een object gedefinieerde fout.
152. Argument niet optioneel Fout 449 Het aantal en de soorten argumenten moeten overeenkomen met de verwachte.
153. Ten minste één kolom is te breed om op de pagina te passen Fout 10252 Ten minste één kolom is te breed om op de pagina te passen. Gegevens in die kolom worden afgekapt.@Wilt u de kolom met onvolledige gegevens afdrukken?@Probeer een of meer van de volgende oplossingen om te voorkomen dat gegevens worden afgekapt: * Verklein de kolombreedte en vergroot t
154. Bijlagevelden worden niet ondersteund in de MDB- of ADP-databaseformaten Fout 32606 Bijlagevelden worden niet ondersteund in de MDB- of ADP-databaseformaten. Bijlagevelden zijn opgenomen in de brondatabasetabel en die velden worden niet geëxporteerd. Wil je doorgaan?.
155. Bijlagevelden worden niet ondersteund in de MDB- of ADP-databaseformaten Fout 32607 Bijlagevelden worden niet ondersteund in de MDB- of ADP-databaseformaten. Als bijlagevelden zijn opgenomen in de brondatabasetabellen, worden die velden niet geïmporteerd. Wil je doorgaan?.
156. Automatische configuratie van de huidige versie van Microsoft Office Access is mislukt Fout 32610 Automatische configuratie van de huidige versie van Microsoft Office Access is mislukt. Uw database werkt mogelijk niet correct. Dit kan gebeuren als u niet over de benodigde machtigingen beschikt om Microsoft Office Access op deze computer te installeren.@@@1@@@1.
157. Automatiseringsfout Fout 440 Wanneer u automatiseringsobjecten opent, kunnen specifieke typen fouten optreden.
158. Automatiseringsobject heeft geen standaardwaarde Fout 443 Wanneer u een objectnaam opgeeft zonder een eigenschap of methode, gaat Visual Basic ervan uit dat u verwijst naar het standaardlid van het object (eigenschap of methode). Niet alle objecten geven echter een standaardlid weer.
159. Slechte DLL-aanroepconventie Fout 49 Argumenten die aan een DLL (Dynamic Link Library) worden doorgegeven, moeten exact overeenkomen met die welke door de routine worden verwacht. Aanroepconventies gaan over het aantal, het type en de volgorde van argumenten.
160. Slechte bestandsmodus Fout 54 Verklaringen die worden gebruikt bij het manipuleren van bestandsinhoud moeten geschikt zijn voor de modus waarin het bestand is geopend.