1. 0x80247FFF WU_E_OL_UNEXPECTED Sökningen med skanningspaketet misslyckades.
2. 0x80247002 WU_E_OL_NEWCLIENT_REQUIRED En åtgärd kunde inte slutföras eftersom skanningspaketet kräver en större version av Windows Update Agent.
3. 0x80247001 WU_E_OL_INVALID_SCANFILE En åtgärd kunde inte slutföras eftersom skanningspaketet var ogiltigt.
4. 0x8024FFFF WU_E_REPORTER_UNEXPECTED Det uppstod ett reporterfel som inte täcks av en annan felkod.
5. 0x8024F004 WU_E_SERVER_BUSY Servern avvisade en händelse eftersom servern var för upptagen.
6. 0x8024F003 WU_E_INVALID_EVENT XML -filen i händelse namnrymdbeskrivaren kunde inte analyseras.
7. 0x8024F002 WU_E_REPORTER_EVENTNAMESPACEPARSEFILADE XML -filen i händelse namnrymdbeskrivaren kunde inte analyseras.
8. 0x8024F001 WU_E_REPORTER_EVENTCACHECORRUPT Händelsens cachefil var defekt.
9. 0x80243FFF WU_E_AUCLIENT_UNEXPECTED Det uppstod ett användargränssnittsfel som inte täcks av en annan WU_E_AUCLIENT_* felkod.
10. 0x80243FFE WU_E_WUCLTUI_UNSUPPORTED_VERSION Version som inte stöds av WU -klient -gränssnittets exporterade funktioner.
11. 0x80243FFD WU_E_NON_UI_MODE Det gick inte att visa användargränssnittet i läge som inte är UI; WU -klient UI -moduler kanske inte installeras.
12. 0x80243004 WU_E_TRAYICON_FAILURE Ett fel uppstod när du försökte skapa en ikon i aktivitetsfältets meddelandeområde.
13. 0x80243003 WU_E_INSTALLATION_RESULTS_NOT_FOUND Resultaten av nedladdning och installation är inte tillgängliga; operationen kan ha startat.
14. 0x80243002 WU_E_INSTALLATION_RESULTS_INVALID_DATA Resultaten av nedladdning och installation kunde inte läsas från registret på grund av ett ogiltigt dataformat.
15. 0x80243001 WU_E_INSTALLATION_RESULTS_UNKNOWN_VERSION Resultaten av nedladdning och installation kunde inte läsas från registret på grund av en okänd version av dataformat.
16. 0x8024EFFF WU_E_EE_UNEXPECTED Det fanns ett uttryck för utvärderingsfel som inte täcks av en annan WU_E_EE_* felkod.
17. 0x8024E007 WU_E_EE_CLUSTER_ERROR En uttrycksutvärderare kunde inte slutföras eftersom datorns klustillstånd inte kunde bestämmas.
18. 0x8024E006 WU_E_EE_INVALID_ATTRIBUTEDATA En uttrycksutvärderare kunde inte slutföras eftersom det fanns ett ogiltigt attribut.
19. 0x8024E005 WU_E_EE_NOT_INITIALIZED Uttrycksutvärderaren kunde inte initieras.
20. 0x8024E004 WU_E_EE_INVALID_VERSION En uttrycksutvärderingsoperation kunde inte slutföras eftersom versionen av de serialiserade uttrycksdata är ogiltig.