1. Det går inte att ansluta säkert eftersom webbplatsen använder en äldre, osäker version av SSL-protokollet Fel ssl_error_ssl2_disabled Ett fel uppstod under en anslutning till (webbplatsnamn). Kan inte ansluta säkert eftersom webbplatsen använder en äldre, osäker version av SSL -protokollet. Webbplatsen använder en äldre, osäker version av SSL -protokollet.
2. Det går inte att ansluta säkert eftersom SSL-protokollet har inaktiverats Fel ssl_error_ssl_disabled Ett fel uppstod under en anslutning till (webbplatsnamn). Kan inte ansluta säkert eftersom SSL -protokollet har inaktiverats. (Felkod: ssl_error_ssl_disabled). SSL -protokollet har inaktiverats.
3. Firefox fel 105 Fel 105 Servern kan inte hittas.
4. Firefox-fel 10661 Fel 10661 Programmet Firefox kan inte startas.
5. Firefox fel 403 Fel 403 403 Förbjudet.
6. Firefox fel 404 Fel 404 Fel 404: Firefox har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
7. Firefox Error 500 Fel 500 500 Internt serverfel.
8. Firefox Error 503 Fel 503 HTTP -serverfel.
9. Firefox felkod 2324 Fel 2324 Fel 2324: Firefox har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
10. Certifikatet gick ut (datum) Fel sec_error_expired_certificate (webbplatsnamn) använder ett ogiltigt säkerhetscertifikat. Certifikatet gick ut (datum). (Felkod: sec_error_expired_certificate). Certifikatet gick ut (datum). Det här felet uppstår när en webbplats identitetscertifiering har gått ut.
11. Certifikatet är inte pålitligt eftersom det är självsignerat Fel sec_error_ca_cert_invalid (webbplatsnamn) använder ett ogiltigt säkerhetscertifikat. Certifikatet är inte tillförlitligt eftersom det är självsignerat. (Felkod: sec_error_ca_cert_invalid). Certifikatet är inte tillförlitligt eftersom det är självsignerat.
12. Certifikatet är inte pålitligt eftersom det är självsignerat Fel sec_error_untrusted_issuer (webbplatsnamn) använder ett ogiltigt säkerhetscertifikat. Certifikatet litar inte på eftersom det är självsignerat. (Felkod: sec_error_untrusted_issuer). Certifikatet litar inte på eftersom det är självsignerat.
13. Certifikatet är inte pålitligt eftersom utfärdarcertifikatet har löpt ut Fel sec_error_expired_issuer_certificate (webbplatsnamn) använder ett ogiltigt säkerhetscertifikat. Certifikatet är inte tillförlitligt eftersom utfärdarcertifikatet har gått ut. Certifikatet är inte giltigt förrän (datum). (Felkod: sec_error_expired_issuer_certificate). Certifikatet är inte giltigt
14. Certifikatet är inte pålitligt eftersom utfärdarcertifikatet är okänt Fel sec_error_unknown_issuer (webbplatsnamn) använder ett ogiltigt säkerhetscertifikat. Certifikatet är inte tillförlitligt eftersom utfärdarcertifikatet är okänt. (Felkod: sec_error_unknown_issuer).
15. Certifikatet är endast giltigt för (webbplatsnamn) Fel ssl_error_bad_cert_domain (webbplatsnamn) använder ett ogiltigt säkerhetscertifikat. Certifikatet är endast giltigt för (webbplatsnamn). (Felkod: ssl_error_bad_cert_domain). Det här felet säger att certifikatet som skickats till dig av webbplatsen faktiskt är för en annan webbplats.
16. Installationsprogrammet stötte på ett oväntat fel när det här paketet installerades Fel 2324 Installationsprogrammet stötte på ett oväntat fel när det här paketet installerades. Detta kan tyda på ett problem med detta paket. Felkoden är 2324. Firefox startar inte efter uppgraderingen.
17. OCSP-servern har ingen status för certifikatet Fel sec_error_ocsp_unknown_cert Ett fel uppstod under en anslutning till (webbplatsnamn). OCSP -servern har ingen status för certifikatet. (Felkod: sec_error_ocsp_unknown_cert). OCSP -servern har ingen status för certifikatet.
18. Programmet firefox.exe version 17 Fel 1002 Programmet firefox.exe version 17.0.1.4715 slutade interagera med Windows och stängdes. För att se om mer information om problemet finns tillgänglig, kontrollera problemhistoriken på kontrollpanelen i Action Center.
19. Ditt certifikat innehåller samma serienummer som ett annat certifikat utfärdat av certifikatutfärdaren Fel sec_error_reused_issuer_and_serial Ditt certifikat innehåller samma serienummer som ett annat certifikat utfärdat av certifikatutfärdaren. Skaffa ett nytt certifikat som innehåller ett unikt serienummer. (Felkod: sec_error_reused_issuer_and_serial). Det här felet varnar dig för fac