1. Det går inte att installera COMODO Internet Security Fel 1601 Kan inte installera COMODO Internet Security. Fel: 1601. Det gick inte att komma åt Windows Installer -tjänsten. Detta kan inträffa om Windows Installer inte är korrekt installerat.
2. Comodo Internet Security Error 0X80072EFD Fel 0x80072EFD Cmdagent.exe: Fel 0x80072efd.
3. Comodo Internet Security Error 113 Fel 113 Fel 113: Comodo Internet Security har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
4. Comodo Internet Security Error 1601 Fel 1601 Fel 1601: Comodo Internet Security har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
5. Comodo Internet Security Error 1603 Fel 1603 Allvarligt fel.
6. CUSTOM_ERROR Fel 0x100000D1 CUSTOM_ERROR. COMODO Internet Security Helper Driver. En tredje parts drivrutin identifierades som den troliga grundorsaken till detta systemfel. Det föreslås att du letar efter en uppdatering för följande drivrutin: cmdhlp.sys (COMODO Internet Security Helper Driver,
7. Fel (0x80070002) Systemet kan inte hitta den angivna filen. Fel 0x80070002 Felkod 0x80070002 uppstår under Windows Update.
8. Fel 108: Uppdateringen kunde inte slutföras Fel 108 Fel 108: Uppdateringen kunde inte slutföras. Kontrollera inställningarna för internetanslutning.
9. Systemet kan inte öppna den angivna enheten eller filen Fel 110 110. Systemet kan inte öppna den angivna enheten eller filen.
10. Det gick inte att kopiera filen Fel 112 Fel 112: Det gick inte att kopiera filen: cfp.theme. Var god försök igen. Uppdateringsfel med CIS på Vista.
11. Uppdateringen misslyckades Fel 0x80004002 Uppdateringen misslyckades. Felkod 0x80004002. Inget sådant gränssnitt stöds. Fel uppstod efter antivirusskanning varje vecka.
12. Uppdateringen misslyckades. Åtkomst nekad Fel 0x80070005 Uppdateringen misslyckades. Felkod 0x80070005. Åtkomst nekad.
13. Uppdateringen misslyckades. Det finns inte tillräckligt med systemresurser för att slutföra förfrågningstjänsten Fel 0x800705AA Uppdateringen misslyckades. Felkod 0x800705aa. Otillräckliga systemresurser finns för att slutföra förfrågningstjänsten.