1. Ett anslutningsfel uppstod Fel 53 Fel 53: Comodo Cloud Drive har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
2. En fil/mapp används av ett annat program Fel 90 Fel 90: Comodo Cloud Drive har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
3. En uppdelning saknas eller så avbröts säkerhetskopieringen oväntat Fel 103 Fel 103: Comodo Cloud Drive har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
4. Tillträde beviljas ej Fel 55 Fel 55: Comodo Cloud Drive har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
5. Fel användarnamn eller lösenord Fel 80 Fel 80: Comodo Cloud Drive har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
6. Kan inte installera Comodo Antivirus Error 1601 Fel 1601 Fel 1601: Comodo Antivirus har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
7. Kan inte installera Comodo Antivirus Error 1603 Fel 1603 Fel 1603: Comodo Antivirus har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
8. Kan inte installera COMODO Firewall Fel 13 Kan inte installera COMODO Firewall. Fel: 13. Uppgifterna är ogiltiga.
9. Kan inte installera Comodo Firewall Fel 1603 Kan inte installera Comodo Firewall. Fel: 1603 Dödligt fel under installationen.
10. Det går inte att installera COMODO Internet Security Fel 1601 Kan inte installera COMODO Internet Security. Fel: 1601. Det gick inte att komma åt Windows Installer -tjänsten. Detta kan inträffa om Windows Installer inte är korrekt installerat.
11. CCloud-serveranslutningsproblem Fel 185 Fel 185: Comodo Cloud Drive har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
12. Internt fel i CCloud-servern Fel 217 Fel 217: Comodo Cloud Drive har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
13. CCloud-lagring fullt Fel 211 Fel 211: Comodo Cloud Drive har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
14. ClassFactory kan inte tillhandahålla efterfrågad klass Fel 2147221231 ClassFactory kan inte tillhandahålla begärd klass Kontrollera om du har följande tre dll -filer i mappen "[Windows] \ System32": msxml3.dll msxml3a.dll msxml3r.dll. Licensaktiveringsfel.
15. Comodo Antivirus Error 0X800705AA Fel 0x800705AA Uppdateringen misslyckades.
16. Comodo Antivirus Error 10022 Fel 10022 Kan inte skapa TCP/IP -uttag (10022).
17. Comodo Antivirus Error 113 Fel 113 Fel 113: Comodo Antivirus har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
18. Comodo Antivirus Error 1625 Fel 1625 Kan inte installera COMODO Antivirus.
19. Comodo Antivirus Fel 2146697208 Fel 2146697208 Aktiveringsfel.
20. Comodo Antivirus Fel 2146697211 Fel 2146697211 Aktiveringsfel.