81. Comodo Error 80072Efd Fel 80072EFD Fel 80072EFD: Comodo Antivirus har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
82. Comodo felkod 180 Fel 180 Fel 180: Comodo Antivirus har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
83. Comodo Firewall Error 113 Fel 113 Fel 113: Comodo Firewall har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
84. Comodo Firewall Error 1603 Fel 1603 Fel 1603: Comodo Firewall har stött på ett problem och måste stängas. Vi är ledsna för besväret.
85. Comodo Internet Security Error 0X80072EFD Fel 0x80072EFD Cmdagent.exe: Fel 0x80072efd.
86. Comodo Internet Security Error 113 Fel 113 Fel 113: Comodo Internet Security har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
87. Comodo Internet Security Error 1601 Fel 1601 Fel 1601: Comodo Internet Security har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
88. Comodo Internet Security Error 1603 Fel 1603 Allvarligt fel.
89. Skadad backup Fel 59 Fel 59: Comodo Cloud Drive har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
90. CUSTOM_ERROR Fel 0x100000D1 CUSTOM_ERROR. COMODO Internet Security Helper Driver. En tredje parts drivrutin identifierades som den troliga grundorsaken till detta systemfel. Det föreslås att du letar efter en uppdatering för följande drivrutin: cmdhlp.sys (COMODO Internet Security Helper Driver,
91. Enheten är inte redo Fel 49 Fel 49: Comodo Cloud Drive har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
92. Fel (0x80070002) Systemet kan inte hitta den angivna filen. Fel 0x80070002 Felkod 0x80070002 uppstår under Windows Update.
93. Fel 108: Uppdateringen kunde inte slutföras Fel 108 Fel 108: Uppdateringen kunde inte slutföras. Kontrollera inställningarna för internetanslutning.
94. Fel 112: Det går inte att kopiera filen cfp.exe Fel 112 Fel 112: Det gick inte att kopiera filen cfp.exe. Kontakta support. Några idéer om hur man åtgärdar problemet.
95. Fel 1601: Windows Installer Service kan inte nås Fel 1601 Fel 1601: Det går inte att komma åt Windows Installer -tjänsten. Detta kan hända om det är korrupt eller inte är korrekt installerat. Kontrollera dina filer och försök igen.
96. ERROR_INTERNET_CANNOT_CONNECT Fel 0x80072EFD ERROR_INTERNET_CANNOT_CONNECT. Kan inte ansluta till Internet -servern.
97. ERROR_INTERNET_TIMEOUT Fel 0x80072EE2 ERROR_INTERNET_TIMEOUT. Begäran har tagits ut.
98. Utgått konto Fel 231 Utgånget konto. Prenumerationen behöver förnyas.
99. Utgått konto. Abonnemanget behöver förnyas. Fel 231 Fel 231: Comodo Cloud Drive har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
100. Fil/mapp som används Fel 64 Fel 64: Comodo Cloud Drive har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.