1. Kan inte installera COMODO Firewall Fel 13 Kan inte installera COMODO Firewall. Fel: 13. Uppgifterna är ogiltiga.
2. Kan inte installera Comodo Firewall Fel 1603 Kan inte installera Comodo Firewall. Fel: 1603 Dödligt fel under installationen.
3. Comodo Firewall Error 113 Fel 113 Fel 113: Comodo Firewall har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
4. Comodo Firewall Error 1603 Fel 1603 Fel 1603: Comodo Firewall har stött på ett problem och måste stängas. Vi är ledsna för besväret.
5. Fel 112: Det går inte att kopiera filen cfp.exe Fel 112 Fel 112: Det gick inte att kopiera filen cfp.exe. Kontakta support. Några idéer om hur man åtgärdar problemet.
6. Fel 1601: Windows Installer Service kan inte nås Fel 1601 Fel 1601: Det går inte att komma åt Windows Installer -tjänsten. Detta kan hända om det är korrupt eller inte är korrekt installerat. Kontrollera dina filer och försök igen.
7. ERROR_INTERNET_CANNOT_CONNECT Fel 0x80072EFD ERROR_INTERNET_CANNOT_CONNECT. Kan inte ansluta till Internet -servern.
8. ERROR_INTERNET_TIMEOUT Fel 0x80072EE2 ERROR_INTERNET_TIMEOUT. Begäran har tagits ut.
9. Uppdateringen kunde inte slutföras Fel 113 Uppdateringen kunde inte slutföras. Verkar internetanslutning tappas halvvägs under uppdateringsnedladdning. Kontrollera din internetanslutning och försök igen.