1. Kan geen veilige verbinding maken omdat de site een oudere, onveilige versie van het SSL-protocol gebruikt Fout ssl_error_ssl2_disabled Er is een fout opgetreden tijdens een verbinding met (sitenaam). Kan geen veilige verbinding maken omdat de site een oudere, onveilige versie van het SSL-protocol gebruikt. De site maakt gebruik van een oudere, onveilige versie van het SSL-protocol.
2. Kan geen veilige verbinding maken omdat het SSL-protocol is uitgeschakeld Fout ssl_error_ssl_disabled Er is een fout opgetreden tijdens een verbinding met (sitenaam). Kan geen veilige verbinding maken omdat het SSL-protocol is uitgeschakeld. (Foutcode: ssl_error_ssl_disabled). SSL-protocol is uitgeschakeld.
3. Firefox-fout 105 Fout 105 Server kan niet worden gevonden.
4. Firefox-fout 10661 Fout 10661 De applicatie Firefox kan niet worden gestart.
5. Firefox-fout 403 Fout 403 403 verboden.
6. Firefox-fout 404 foutmelding 404 Fout 404: Firefox heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
7. Firefox-fout 500 Fout 500 500 Interne server fout.
8. Firefox-fout 503 Fout 503 HTTP-serverfout.
9. Firefox-foutcode 2324 Fout 2324 Fout 2324: Firefox heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
10. Het certificaat is verlopen op (datum) Fout sec_error_expired_certificate (sitenaam) gebruikt een ongeldig beveiligingscertificaat. Het certificaat is verlopen op (datum). (Foutcode: sec_error_expired_certificate). Het certificaat is verlopen op (datum). Deze fout treedt op wanneer de identiteitscertificering van een website is verlopen.
11. Het certificaat wordt niet vertrouwd omdat het zelfondertekend is Fout sec_error_ca_cert_invalid (sitenaam) gebruikt een ongeldig beveiligingscertificaat. Het certificaat wordt niet vertrouwd omdat het zelfondertekend is. (Foutcode: sec_error_ca_cert_invalid). Het certificaat wordt niet vertrouwd omdat het zelfondertekend is.
12. Het certificaat wordt niet vertrouwd omdat het zelfondertekend is Fout sec_error_untrusted_issuer (sitenaam) gebruikt een ongeldig beveiligingscertificaat. Het certificaat wordt niet vertrouwd omdat het zelfondertekend is. (Foutcode: sec_error_untrusted_issuer). Het certificaat wordt niet vertrouwd omdat het zelfondertekend is.
13. Het certificaat wordt niet vertrouwd omdat het uitgeverscertificaat is verlopen Fout sec_error_expired_issuer_certificate (sitenaam) gebruikt een ongeldig beveiligingscertificaat. Het certificaat wordt niet vertrouwd omdat het uitgeverscertificaat is verlopen. Het certificaat is pas (datum) geldig. (Foutcode: sec_error_expired_issuer_certificate). Certificaat is niet geldig
14. Het certificaat wordt niet vertrouwd omdat het uitgeverscertificaat onbekend is Fout sec_error_unknown_issuer (sitenaam) gebruikt een ongeldig beveiligingscertificaat. Het certificaat wordt niet vertrouwd omdat het uitgeverscertificaat onbekend is. (Foutcode: sec_error_unknown_issuer).
15. Het certificaat is alleen geldig voor (sitenaam) Fout ssl_error_bad_cert_domain (sitenaam) gebruikt een ongeldig beveiligingscertificaat. Het certificaat is alleen geldig voor (sitenaam). (Foutcode: ssl_error_bad_cert_domain). Deze fout geeft aan dat het certificaat dat door de site naar u is verzonden, eigenlijk voor een andere site is.
16. Het installatieprogramma heeft een onverwachte fout aangetroffen bij het installeren van dit pakket Fout 2324 Het installatieprogramma heeft een onverwachte fout aangetroffen bij het installeren van dit pakket. Dit kan duiden op een probleem met dit pakket. De foutcode is 2324. Firefox start niet na de upgrade.
17. De OCSP-server heeft geen status voor het certificaat Fout sec_error_ocsp_unknown_cert Er is een fout opgetreden tijdens een verbinding met (sitenaam). De OCSP-server heeft geen status voor het certificaat. (Foutcode: sec_error_ocsp_unknown_cert). De OCSP-server heeft geen status voor het certificaat.
18. Het programma firefox.exe versie 17 Fout 1002 Het programma firefox.exe versie 17.0.1.4715 werkte niet meer samen met Windows en werd gesloten. Als u wilt weten of er meer informatie over het probleem beschikbaar is, raadpleegt u de probleemgeschiedenis in het configuratiescherm van het Action Center.
19. Uw certificaat bevat hetzelfde serienummer als een ander certificaat dat is uitgegeven door de certificeringsinstantie Fout sec_error_reused_issuer_and_serial Uw certificaat bevat hetzelfde serienummer als een ander certificaat dat is uitgegeven door de certificeringsinstantie. Vraag een nieuw certificaat aan met een uniek serienummer. (Foutcode: sec_error_reused_issuer_and_serial). Deze fout waarschuwt u voor de fac