1. Kan geen veilige verbinding maken omdat de site een oudere, onveilige versie van het SSL-protocol gebruikt Fout ssl_error_ssl2_disabled Er is een fout opgetreden tijdens een verbinding met (sitenaam). Kan geen veilige verbinding maken omdat de site een oudere, onveilige versie van het SSL-protocol gebruikt. De site maakt gebruik van een oudere, onveilige versie van het SSL-protocol.
2. Kan geen veilige verbinding maken omdat het SSL-protocol is uitgeschakeld Fout ssl_error_ssl_disabled Er is een fout opgetreden tijdens een verbinding met (sitenaam). Kan geen veilige verbinding maken omdat het SSL-protocol is uitgeschakeld. (Foutcode: ssl_error_ssl_disabled). SSL-protocol is uitgeschakeld.
3. Firefox-fout 105 Fout 105 Server kan niet worden gevonden.
4. Firefox-fout 10661 Fout 10661 De applicatie Firefox kan niet worden gestart.
5. Firefox-fout 403 Fout 403 403 verboden.
6. Firefox-fout 404 foutmelding 404 Fout 404: Firefox heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
7. Firefox-fout 500 Fout 500 500 Interne server fout.
8. Firefox-fout 503 Fout 503 HTTP-serverfout.
9. Firefox-foutcode 2324 Fout 2324 Fout 2324: Firefox heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
10. Javascript Ajax 302 Fout Fout 302 Fout 302: JavaScript heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
11. Javascript-fout #2032 Fout 2032 Fout 2032: JavaScript heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
12. Javascript-fout 0 Fout 0 Fout 0: JavaScript heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
13. Javascript-fout 013 Fout 13 Fout 13: JavaScript heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
14. Javascript-fout 042 Fout 42 Fout 42: JavaScript heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
15. Javascript-fout 0X8000Ffff Fout 0x8000FFFF Fout 0x8000FFFF: JavaScript heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
16. Javascript-fout 0X800A01B6 Fout 0x800A01B6 Fout 0x800A01B6: JavaScript heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
17. Javascript-fout 0X800A138F Fout 0x800A138F Fout 0x800A138F: JavaScript heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
18. Javascript-fout 0X800A1391 Fout 0x800A1391 Fout 0x800A1391: JavaScript heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
19. Javascript-fout 0X800A139E Fout 0x800A139E Fout 0x800A139E: JavaScript heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
20. Javascript-fout 1 Fout 1 Fout 1: JavaScript heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.