181. Opgegeven ActiveX-besturingselement is niet gevonden Fout 363 Het formulier dat wordt geladen, bevat een ActiveX-besturingselement dat geen deel uitmaakt van het huidige project.
182. Opgegeven DLL-functie niet gevonden Fout 453 De dynamische-linkbibliotheek (DLL) in een gebruikersbibliotheekverwijzing is gevonden, maar de opgegeven DLL-functie is niet gevonden in de DLL.
183. Opgegeven formaat komt niet overeen met gegevensformaat Fout 461 Het opgegeven klembordformaat is niet compatibel met de methode die wordt uitgevoerd.
184. Opgegeven systeem-DLL kan niet worden geladen Fout 298 Een .dll-bestand geleverd door het besturingssysteem; DDEML.DLL, VERSION.DLL of WINSPOOL.DRV konden bijvoorbeeld niet worden gevonden.
185. Sub, functie of eigenschap niet gedefinieerd Fout 35 Er moet een sub-, functie- of eigenschapsprocedure worden gedefinieerd om te worden aangeroepen.
186. Abonnement buiten bereik Fout 9 Elementen van arrays en leden van collecties zijn alleen toegankelijk binnen hun gedefinieerde bereiken.
187. Systeem-DLL 'dll' kan niet worden geladen Fout 298 Een .DLL-bestand geleverd door het besturingssysteem; Ddeml.dll, Version.dll of Winspool.drv konden bijvoorbeeld niet worden gevonden.
188. De Type-informatie van de ActiveX Designer komt niet overeen met wat is opgeslagen. Kan niet worden geladen Fout 370 Een ActiveX Designer kan de opgeslagen informatie niet opnieuw maken en zal niet worden geladen.
189. De gegevensbindende DLL, 'item', kan niet worden geladen. Fout 523 Kan opgegeven DLL voor gegevensbinding niet laden. Zorg ervoor dat de DLL op uw systeem is geïnstalleerd.
190. Het bestand 'item' is verouderd. Dit programma vereist een nieuwere versie Fout 368 Een ActiveX-besturingselement bleek verouderd te zijn.
191. Het opgegeven bestand is verouderd. Dit programma vereist een latere versie Fout 368 Een ActiveX-besturingselement bleek verouderd te zijn.
192. De opgegeven bladwijzer was ongeldig Fout 527 U heeft geprobeerd een bladwijzer in te stellen op een ongeldige tekenreeks.
193. De externe servermachine bestaat niet of is niet beschikbaar Fout 462 Voor de functie CreateObject is een geldige server vereist.
194. De rij is verwijderd sinds de update is gestart Fout 542 Een record kan niet worden bijgewerkt omdat het eerder is verwijderd.
195. Het opgegeven object kan niet worden gebruikt als eigenaarsformulier voor Show() Fout 371 U hebt een ongeldig object opgegeven voor de parameter OwnerForm van de methode Show.
196. Deze array is vast of tijdelijk vergrendeld Fout 10 Niet alle arrays kunnen opnieuw worden gedimensioneerd. Zelfs arrays die specifiek als dynamisch zijn gedeclareerd en arrays binnen Variant-variabelen worden soms tijdelijk vergrendeld.
197. Deze component ondersteunt deze reeks gebeurtenissen niet Fout 459 Niet elk onderdeel ondersteunt het zinken van gebeurtenissen door de klant.
198. Deze sleutel is al gekoppeld aan een element van deze verzameling Fout 457 Een sleutel is een tekenreeks die is opgegeven in de methode Toevoegen en die op unieke wijze een specifiek lid van een verzameling identificeert.
199. Time-out tijdens het wachten op DDE-antwoord Fout 286 De andere toepassing in een DDE-gesprek heeft niet gereageerd binnen de tijd die is opgegeven door de eigenschap LinkTimeout.
200. Te veel DLL-toepassingsclients Fout 47 De Dynamic Link Library (DLL) voor Visual Basic biedt slechts toegang tot 50 hosttoepassingen tegelijk.