361. Verkeerd aantal argumenten of ongeldige eigenschaptoewijzing Fout 450 Het aantal argumenten voor een procedure moet overeenkomen met het aantal parameters in de definitie van de procedure.
362. U kunt geen standaard- of annuleerknop op een eigenschappenpagina plaatsen Fout 379 Een standaard- of annuleerknop kan niet op een eigenschappenpagina worden geplaatst.
363. U kunt geen Default- of Cancel-knop op een User Control zetten, tenzij de DefaultCancel-eigenschap is ingesteld Fout 399 U kunt de eigenschap Default of Cancel van een besturingselement niet instellen op True op een gebruikersbesturingselement, tenzij de eigenschap DefaultCancel van het gebruikersbesturingselement True is.