ErrorVault.com

Runtime Errors

1. Total Commander-fout 10054 Fout 10054 Socketfout 10054.
2. Total Commander-fout 2 Fout 2 Kan geen verbinding maken met de server.
3. Total Commander-fout 29 Fout 29 Fout bij uitvoeren van programma.
4. Total Commander-fout 3 Fout 3 Verbindingsprobleem met FTP-plug-in.
5. Total Commander-fout 31 Fout 31 Fout bij uitvoeren van programma!.
6. Total Commander-fout 5 Fout 5 Fout 5: Total Commander heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
7. Total Commander-fout 500 Fout 500 HTTP-fout 500: interne serverfout.
8. Total Commander-fout 550 Fout 550 FTP 550-fout bij het kopiëren van een bestand.
9. Total Commander-fout 553 Fout 553 553 Kan bestand niet maken.
10. Total Commander Fout bij het uitvoeren van programma (5) Fout -5 Fout -5: Total Commander heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
11. Total Commander-fout bij het uitvoeren van programma 29 Fout 29 Fout 29: Total Commander heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
12. Total Commander-fout bij het uitvoeren van programma 31 Fout 31 Fout 31: Total Commander heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
  • 1
Home     Blog     About     Privacy Policy     Contact Us

Microsoft & Windows® logo's zijn geregistreerde handelsmerken van Microsoft. Disclaimer: ErrorVault.com is niet verbonden aan Microsoft, noch claimt het een dergelijke verbondenheid.
De informatie op deze pagina is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. © Copyright 2018