421. Microsoft Access-fout 2598 Fout 2598 Door een toepassing gedefinieerde of door een object gedefinieerde fout.
422. Microsoft Access-fout 2610 Fout 2610 U moet een persoonlijke identificatie (PID) invoeren die bestaat uit minimaal 4 en niet meer dan 20 tekens en cijfers.@Microsoft Office Access gebruikt de combinatie van de gebruikers- of groepsnaam en de PID om de gebruiker of groep te identificeren. Houd er rekening mee dat Microsoft Office Toegang
423. Microsoft Access-fout 2623 Fout 2623 Door een toepassing gedefinieerde of door een object gedefinieerde fout.
424. Microsoft Access-fout 2632 Fout 2632 Wijzig werkgroep kan niet doorgaan zonder uw naam, pincode en een pad naar het nieuwe werkgroepinformatiebestand.
425. Microsoft Access-fout 2633 Fout 2633 Microsoft Office Access kan het wachtwoord voor het aanmeldingsaccount '|' niet wijzigen omdat de huidige verbinding Microsoft Windows NT geïntegreerde beveiliging gebruikt.@@@1@@@1.
426. Microsoft Access-fout 2635 Fout 2635 Microsoft Office Access kan het wachtwoord niet wijzigen omdat het oude wachtwoord niet overeenkomt met het wachtwoord van de momenteel aangemelde gebruiker.
427. Microsoft Access-fout 2636 Fout 2636 Werkgroepbestand bestaat al.
428. Microsoft Access-fout 2648 Fout 2648 Door een toepassing gedefinieerde of door een object gedefinieerde fout.
429. Microsoft Access-fout 2651 Fout 2651 U kunt geen relatie maken tussen velden met het gegevenstype Memo, OLE Object, Ja/Nee of Hyperlink.@U heeft geprobeerd referentiële integriteit af te dwingen voor een relatie, maar een of meer van de velden die u hebt gekozen, hebben de Memo, OLE Object, Ja/Nee of Hyperlin
430. Microsoft Access-fout 2687 Fout 2687 Door een toepassing gedefinieerde of door een object gedefinieerde fout.
431. Microsoft Access-fout 2699 Fout 2699 De verbinding met de OLE-server is verbroken of de OLE-server heeft een fout aangetroffen tijdens het gebruik ervan.@Start de OLE-server opnieuw en probeer de bewerking opnieuw.@@1@@@1.
432. Microsoft Access-fout 2700 Fout 2700 Microsoft Office Access kan geen OLE-server of Dynamic Link Library (DLL) vinden die nodig is voor de OLE-bewerking.@De OLE-server of DLL is mogelijk niet geregistreerd.@Als u de OLE-server of DLL wilt registreren, moet u deze opnieuw installeren.@1 @@@1.
433. Microsoft Access-fout 2726 Fout 2726 Microsoft Office Access kan de OLE-bewerking niet uitvoeren omdat het het Windows-register waar de OLE-server is geregistreerd niet kon lezen.@Installeer de OLE-server opnieuw en probeer de bewerking opnieuw. Als de problemen aanhouden, installeert u Microsoft Windows opnieuw en
434. Microsoft Access-fout 2727 Fout 2727 Microsoft Office Access kan de OLE-bewerking niet uitvoeren omdat het niet kon schrijven naar het Windows-register waar de OLE-server is geregistreerd.@Installeer de OLE-server opnieuw en probeer de bewerking opnieuw. Als de problemen aanhouden, installeer dan Microsoft Window opnieuw
435. Microsoft Access-fout 2737 Fout 2737 Microsoft Office Access kan het bestand met het gekoppelde OLE-object dat u probeerde bij te werken met de opdracht OLE/DDE Links niet vinden.@Misschien heeft u de bestandsnaam verkeerd gespeld, of het bestand is verwijderd of hernoemd.@Als het bestand is verplaatst naar een andere
436. Microsoft Access-fout 2741 Fout 2741 Uw computer had onvoldoende schijfruimte terwijl Microsoft Office Access de wijzigingen opsloeg die u in de | . had aangebracht object.@Voor informatie over het vrijmaken van schijfruimte zoekt u in de Microsoft Windows Help-index naar 'schijfruimte, vrijmaken'.@@1@@@1.
437. Microsoft Access-fout 2753 Fout 2753 Er is een probleem opgetreden terwijl Microsoft Office Access aan het communiceren was met de OLE-server of ActiveX-besturingselement.@Sluit de OLE-server en start deze opnieuw op buiten Microsoft Office Access. Probeer vervolgens de oorspronkelijke bewerking opnieuw in Microsoft Office Access.@@1@@@1.
438. Microsoft Access-fout 2758 Fout 2758 Door een toepassing gedefinieerde of door een object gedefinieerde fout.
439. Microsoft Access-fout 2769 Fout 2769 Een eigenschap van het Automation-object vereist of retourneert een gegevenstype dat niet wordt ondersteund door Visual Basic.@U hebt geprobeerd een Visual Basic-procedure uit te voeren die verwijst naar de eigenschap van een Automation-object. De waarde van de eigenschap wordt echter niet ondersteund door Visu
440. Microsoft Access-fout 2775 Fout 2775 U hebt te veel argumenten opgegeven in de Visual Basic-procedure of er is niet genoeg geheugen om de procedure uit te voeren.@Specify minder argumenten of sluit onnodige programma's en probeer de procedure opnieuw uit te voeren. Zoek voor meer informatie over het vrijmaken van geheugen