21. Een ondersteunend bestandspad voor deze gegevenstoegangspagina is gewijzigd buiten Access Fout 2883 Een ondersteunend bestandspad voor deze gegevenstoegangspagina is buiten Access gewijzigd.@Sla deze pagina op een andere locatie op en zorg ervoor dat alle ondersteunende bestanden behouden blijven.@@1@@@1.
22. Er is een systeemfout opgetreden of er is onvoldoende geheugen vrij om Microsoft Office Access te starten Fout 2042 Er is een systeemfout opgetreden of er is onvoldoende geheugen vrij om Microsoft Office Access te starten. Sluit onnodige programma's en probeer het opnieuw.
23. Een systeembron die nodig is voor het weergeven van de | object is niet beschikbaar Fout 2690 Een systeembron die nodig is voor het weergeven van de | object is niet beschikbaar.@Uw computer heeft mogelijk onvoldoende geheugen.@Sluit onnodige programma's en probeer de bewerking opnieuw.Voor meer informatie over het vrijmaken van geheugen zoekt u in de Microsoft Windows Help-index naar 'geheugen,
24. Een unieke record-ID kan niet uit meer dan 10 velden bestaan Fout 7887 Een unieke record-ID mag niet uit meer dan 10 velden bestaan.@@@1@@@1.
25. Een waarde die u heeft ingevoerd voor het argument spreadsheettype is ongeldig Fout 2508 Een waarde die u hebt ingevoerd voor het argument spreadsheettype is ongeldig.@U hebt de methode TransferSpreadsheet gebruikt en een uitdrukking in het argument spreadsheettype levert geen geldige numerieke waarde op.@Geldige waarden zijn 0, 2, 3, 4, 5, 6 , 7 en 8. Merk op dat 1
26. Een waarde die u hebt ingevoerd voor het argument Overdrachtstype is ongeldig Fout 2506 Een waarde die u hebt ingevoerd voor het argument Type overdracht is ongeldig.@Een uitdrukking in het argument Type overdracht levert geen geldige numerieke waarde op.@Geldige waarden voor het argument Type overdracht zijn als volgt: * 0, 1 en 2 voor de TransferDatabase-actie
27. Toegang 2007 Fout 0 Fout 0 Fout 0: Microsoft Access heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
28. Toegang 2007: |@@@1@2@7236@1 / Toegang 2003: |@@@1@7236@1 Fout 7753 Toegang 2007: |@@@1@2@7236@1 / Toegang 2003: |@@@1@7236@1
29. Toegang 2007: |@@@1@@@1 / Toegang 2003: |@@@1@@1 Fout 7845 Toegang 2007: |@@@1@@@1 / Toegang 2003: |@@@1@@1
30. Toegang 2007: |@@@1@@@1 / Toegang 2003: |@@@1@@1 Fout 9511 Toegang 2007: |@@@1@@@1 / Toegang 2003: |@@@1@@1
31. Access kan geen digitale handtekening toevoegen aan een bestand dat is gemaakt in Access 97 of eerder Fout 29075 Access kan geen digitale handtekening toevoegen aan een bestand dat is gemaakt in Access 97 of eerder.@Converteer het bestand naar de bestandsindeling Access 2000 of hoger en voeg vervolgens een digitale handtekening toe.@@1@@@1.
32. Toegang kan '|1' niet maken Fout 32524 Access kan '|1' niet maken.@|2@Zorg ervoor dat de bestandsnaam (en locatie, indien opgegeven) de juiste indeling heeft, zoals c: \locatie\bestandsnaam.@1@@@1.
33. Access kon de e-mailenvelop niet laden Fout 2859 Access kon de e-mailenvelop niet laden. Dit kan worden veroorzaakt door een probleem met de netwerkverbinding of een probleem met uw Office-installatie.@@@1@@@1.
34. Toegang kan uw project niet opslaan Fout 8092 Access kon uw project niet opslaan.@Wilt u de afsluitbewerking annuleren?*Klik op Ja om de afsluitbewerking te annuleren.*Klik op Nee om te sluiten zonder op te slaan.@@19@@@2.
35. Toegang geweigerd Fout 31654 Toegang geweigerd. U hebt geen machtigingen voor de SharePoint-server. Controleer de machtigingen en probeer deze bewerking opnieuw.
36. Toegangsfout 07002 Fout 7002 Fout 7002: Microsoft Access heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
37. Toegangsfout 1004 Fout 1004 Fout 1004: Microsoft Access heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
38. Toegangsfout 1013 Fout 1013 Fout 1013: Microsoft Access heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
39. Toegangsfout 1206 Fout 1206 Fout 1206: Microsoft Access heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
40. Toegangsfout 1517 Fout 1517 Fout 1517: Microsoft Access heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.